NoutĂŢi bandcamp

Traian – Generația fără frâne (feat. Casian)Traian – Generația fără frâne (feat. Casian)

Traian

 Albumul „Zis și Tăcut”, pe care Traian l-a lansat pe parcursul lunii septembrie a acestui an, poate fi ascultat în întregime pe platforma digitală BandCamp.
 Mai mult decât atât, Traian a făcut publice unele piese din cadrul tracklist-ului său și pe YouTube.

„The World Is MIND” este numele celui mai nou material lansat de către KRS-One!„The World Is MIND” este numele celui mai nou material lansat de către KRS-One!

KRS-One

 Ziua de 9 mai a fost marcată de lansarea unui nou material din partea lui KRS-One. Al treilea la număr în discografia sa, acesta și-a făcut apariția la doi ani de la lansarea albumului „Now Hear This”.

Releveu – Maci în petaleReleveu – Maci în petale

 La jumătatea lunii trecute, Releveu a lansat piesa „Maci în petale” pe contul de BandCamp, iar începând de astăzi aceasta poate fi ascultată și canalul de YouTube al artistului.

Releveu – Maci în petaleReleveu – Maci în petale

Cea mai recentă piesă semnată de către Releveu și extrasă de pe viitorul material intitulat „Porțelan”, se numește „Maci în petale” și poate fi ascultată în cadrul acestui articol.

LP: Macanache – „Interzis” & „Comedia” (Ascultă / Cumpără)LP: Macanache – „Interzis” & „Comedia” (Ascultă / Cumpără)

 După concertul de lansare pe care Macanache l-a susținut la jumătatea acestei luni pentru cele două materiale „Interzis” și „Comedia”, acestea au devenit disponibile pentru ascultare și/sau achiziționare.

Video: Releveu – Naufragiu (cu Mihai Moşoi)Video: Releveu – Naufragiu (cu Mihai Moşoi)

 După videoclipul piesei „Mersi și scuze” ce promovează materialul cu același nume, lansat în mediul online la jumătatea lunii aprilie, Releveu revine cu un nou videoclip.

Album: Nerub – Untitled Journey 02: Mono no aware (Ascultă / Cumpără)Album: Nerub – Untitled Journey 02: Mono no aware (Ascultă / Cumpără)

 Așa cum vă anunțam acum mai bine de o lună, Nerub, cel pe care îl cunoaștem datorită talentului său în a jongla cu muzica, fie în ceea ce privește partea de MC-ing, fie cea de beatmaking.

Releveu a lansat materialul „Mersi și scuze” în mediul online!Releveu a lansat materialul „Mersi și scuze” în mediul online!

 Mircea Enescu, cunoscut în scena de hip hop românesc sub numele de Releveu, a lansat astăzi materialul intitulat „Mersi și scuze”.

Carbon a lansat primul audio-scurt metraj intitulat „Stări în interval A.M.”Carbon a lansat primul audio-scurt metraj intitulat „Stări în interval A.M.”

 „Stări în interval AM” este primul episod dintr-o serie de materiale audio realizate sub formă de scurt-metraje pe care Carbon le semnează cu pseudonimul folosit în ultimele luni, și anume NarcoBranco, reprezentând o colaborare cu Green Label Studio și DJ Nasa.

Album: Nimeni Altu’ – Vechi hoinar (Copertă / Ascultă / Cumpără)Album: Nimeni Altu’ – Vechi hoinar (Copertă / Ascultă / Cumpără)

EP-ul „Vechi hoinar” semnat de către Nimeni Altu’ conține piese pe care artistul le-a lansat pe canalul de YouTube de-a lungul lunilor precedente având numele piesei lansate la sfârșitul lunii septembrie.

Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)

După ce a avut loc concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2” în clubul fabrica din București, Subsemnatu revine cu promovarea albumului în format fizic, dar și digital.

Concert Subsemnatu – Lansare album „Revanșa” – Goblin (Constanța)Concert Subsemnatu – Lansare album „Revanșa” – Goblin (Constanța)

Subsemnatu continuă turneul național de promovare a albumului „Revanșa”! După concertul care a avut loc la Ploiești, Subsemnatu va cânta în clubul Goblin din Constanța. Evenimentul va avea loc vineri, 3 aprilie, cu warm-up și after-party asigurate de Goblin Styl-O și DJ Dox.

Alexandru x Manafique – Străzile AsteaAlexandru x Manafique – Străzile Astea

După „Flori de toamnă”, Unic Production are plăcerea să vă prezinte încă o piesă marca Alexandru.  De data aceasta este vorba despre „Străzile Astea”, o colaborare cu producătorul Manafique, înregistrată la Unic Studio din București.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..