NoutĂŢi bangladesh

27.11.2016: În urmă cu 15 ani, Ludacris lansa albumul intitulat „Word of Mouf”!27.11.2016: În urmă cu 15 ani, Ludacris lansa albumul intitulat „Word of Mouf”!

Ludacris
  În urmă cu cincisprezece ani, Ludacris își lansa cel de-al doilea material discografic, intitulat „Word of Mouf”. Acesta este lansat prin intermediul Disturbing tha Peace și Def Jam South.

Video: Bangladesh – 100 (feat. Pusha T & Jadakiss)Video: Bangladesh – 100 (feat. Pusha T & Jadakiss)

Acum o saptamana v-am prezentat aici piesa „100” ce este interpretata de Bangladesh feat. Pusha T, Jadakiss si 2 Chainz. Incepand de astazi, avem ocazia sa urmarim si videoclipul acestui single. Melodia a fost produsa tot de Bangladesh, iar videoclipul a fost regizat de Gabriel Hart.

Bangladesh – 100 (feat. Pusha T, Jadakiss & 2 Chainz)Bangladesh – 100 (feat. Pusha T, Jadakiss & 2 Chainz)

Pentru prima sa piesa, Bangladesh a colaborat cu trei nume mari de pe scena hip hop-ului: Pusha T, Jadakiss si 2 Chainz. Rezultatul? Melodia „100”, ce va beneficia cat de curand si de videoclip. Curiosi de rezultat? Puteti asculta piesa in cele ce urmeaza.

Ke$ha Feat. Wiz Khalifa, Andre 3000, T.I. & Lil Wayne – Sleazy (Remix)Ke$ha Feat. Wiz Khalifa, Andre 3000, T.I. & Lil Wayne – Sleazy (Remix)

Incepand cu data de azi ne putem bucura de versiunea remixata a piesei „Sleazy„, semnata de Ke$ha impreuna cu patru nume sonore din industria muzicii rap. Acest remix este produs de Benny Blanco, Dr. Luke si Bangladesh.

Diamond – It’s Not A GameboyDiamond – It’s Not A Gameboy

Aceasta este prima dezvaluire pe care ne-o face Diamond in legatura cu viitorul sau mixtape – „Bitch Muzik vol. 4„. Beat-ul este creatia lui Bangladesh.

E-40 – Millionaire (Feat. Birdman)E-40 – Millionaire (Feat. Birdman)

E-40 a lansat o noua piesa in colaborare cu Birdman. „Millionaire” este produsa de Bangladesh si va face parte de pe mixtape-ul sau numit „Lost Tapes„.

Gucci Mane Feat. Ciara – Too Hood (Prod. Bangladesh)Gucci Mane Feat. Ciara – Too Hood (Prod. Bangladesh)

Daca nu stiati, Bangladesh a produs acest track cu un scop precis: sa fie primul single de pe albumul „The Appeal” al lui Gucci Mane. Din motive necunoscute, lansarea acestei piese a fost amanata.

Video: Lil Wayne feat. Cory Gunz – 6 Foot 7 FootVideo: Lil Wayne feat. Cory Gunz – 6 Foot 7 Foot

6 Foot 7 Foot, este cea mai recenta piesa semnata Lil Wayne, in colaborare cu Cory Gunz, care beneficiaza de videoclip. Piesa a fost produsa de Bangladesh si este este primul single care promoveaza viitorul material Carter IV.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..