NoutĂŢi batique

Video: Batique feat. Ane Marie – Ei suntem noiVideo: Batique feat. Ane Marie – Ei suntem noi

 Unul din MC reprezentați ai orașului Deva, și anume Batique lansează astăzi videoclipul piesei „Ei suntem noi” realizată în colaborare cu Ane Marie.
 Instrumentalul piesei este produse de către KZ, el fiind cel care s-a ocupat și de mixarea și masterizarea piesei.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Video: Batique – Ce-o să zică lumea?!Video: Batique – Ce-o să zică lumea?!

 Batique, reprezentând Deva ca membru al DevaStation Crew, a lansat videoclipul piesei „Ce-o să zică lumea?!”.

Batique feat. Dexcultz – Depinde doar de noiBatique feat. Dexcultz – Depinde doar de noi

Doi dintre membrii crew-ului DevaStation Crew și anume Batique și Dexcultz au urcat pe canalul oficial de Youtube al crew-ului o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”Depinde doar de noi”.

Pietonu şi Batique – RomâniaPietonu şi Batique – România

Doi dintre membrii label-ului independent DevaStation Crew şi anume Pietonu şi Batique, au urcat pe canalul oficial de Youtube al label-ului o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”România”.
De producţia instrumentalului şi mix/master-ul piesei s-a ocupat Tabac.

Pietonu – Viață de liceu (feat.Batique)Pietonu – Viață de liceu (feat.Batique)

Pe contul oficial de Youtube Devastation Crew a fost încărcată o nouă piesă semnată de Pietonu. Melodia „Viață de liceu” este în colaborare cu Batique și este produsă de Cătălin V. .

Pietonu’ & Batique – Ii spune arta (feat. Brugner)Pietonu’ & Batique – Ii spune arta (feat. Brugner)

Pe canalul oficial al Devastation Crew a fost incarcata, astazi, o noua melodie ce poarta semnatura lui Pietonu’ si Batique. Melodia „Ii spune arta” este o colaborare a baietilor din Deva cu Brugner. Piesa este extrasa de pe albumul „Devastam” si este produsa de Mlk.

Pietonu, Batique si Dj Phla feat. Cedry2k – Noi vs. eiPietonu, Batique si Dj Phla feat. Cedry2k – Noi vs. ei

Desi pentru Cedry2k a sosit deja „Clipa schimbarii” in cariera solo, se pare ca nu poate sta departe de colaborari cu diferiti MC-ii. Dovada clara este melodia „Noi vs. ei” extrasa de pe albumul „Devastam” semnat de Pietonu, Batique si Dj Phla.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..