NoutĂŢi Battle

22.10.2016: Albumul „Firing Squad”, semnat de M.O.P., împlinește 20 de ani de la lansare!22.10.2016: Albumul „Firing Squad”, semnat de M.O.P., împlinește 20 de ani de la lansare!

  Grupul Mash Out Posse (M.O.P.), format din Lil’ Fame și Billy Danze, își lansa cel de-al doilea material discografic în urmă cu 20 de ani. Acesta poartă denumirea de „Firing Squad” și a fost lansat prin intermediul Relativity Records.

Reprezent Your Style Workshops & Battles, Hosted by Romanian BBoys & ArtizthickReprezent Your Style Workshops & Battles, Hosted by Romanian BBoys & Artizthick

Romanian BBoys & Artizthick au placerea sa va invite sambata si duminica, 18-19 iunie, la un weekend plin de dans, in cadrul festivalului Underval, organizat de PROEDUS, din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

Breakin’ Factory – Concert Macanache, BREAKIN’BATTLE, Graffiti Demo & MoreBreakin’ Factory – Concert Macanache, BREAKIN’BATTLE, Graffiti Demo & More

Breakin’ Factory este conceput cu scopul de a sprijini activitățile urbane și de a mobiliza întreaga comunitate de dansatori, copii, amatori sau pro.
Pe terasa Colectiv se va desfășura a 3-a ediție de BREAKIN’BATTLE competite de 3vs3 și 2vs2.

KIDS&PRO: 2vs2: BREAKIN’BATTLE. Află cum a fost sâmbătă la Corner Shop!KIDS&PRO: 2vs2: BREAKIN’BATTLE. Află cum a fost sâmbătă la Corner Shop!

KIDS&PRO: 2vs2: BREAKIN’BATTLE de pe 16 Mai a fost o competiție destinată noilor generații de bboys din România.

Ce este nou în Battle-uri!Ce este nou în Battle-uri!

Hip hop-ul crește pe zi ce trece sub ochii noștri. Ce a fost aproape neplăcut la colțurile de stradă sau YouTube, în urmă cu câțiva ani, acum atrage privirile noastre; de la programe tv la noutățile din mass-media.

Exile, Mistic & Si Phili (Phi Life Cypher) – Off da dome (Promo)Exile, Mistic & Si Phili (Phi Life Cypher) – Off da dome (Promo)

Aveți mai jos un promo video, oferit de Exile, Mistic și Si Phili pentru Finala de Battle ce va avea loc pe 21 octombrie în Silver Church.
Mai multe detalii despre battle aveți  aici.

Video: Omarion feat. Red Cafe – BattleVideo: Omarion feat. Red Cafe – Battle

Proaspat lansat, mixtape-ul The Awakening ne ofera spre vizionare clipul piesei Battle, un featuring cu Red Cafe.
Omarion iz back!

Omarion „Battle” ft. Red Cafe from Starworld Star on Vimeo.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..