NoutĂŢi bean mc

Video: Frații Grime – CTRLVideo: Frații Grime – CTRL

Frații Grime

 Frații Grime au revenit în antenția noastră cu o nouă piesă, dar și cu o nouă formulă. Constituită din Bean MC, Power Pe Vinil, Fănescu și un „membru surpriză”, care se pare că este Psihotrop, trupa a lansat piesa intitulată „CTRL”.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Concurs: DJ Undoo vă pune la dispoziție varianta acapella a albumului „The Crown of Life”!Concurs: DJ Undoo vă pune la dispoziție varianta acapella a albumului „The Crown of Life”!

 La sfârșitul anului trecut, mai precis pe data de 22 noiembrie, DJ Undoo a lansat un nou material, intitulat „The Crown of Life”, prin intermediul unui concert de lansare în București.

Video: Frații Grime – 5, 4, 3, 2 (cu AFO și Bean MC)Video: Frații Grime – 5, 4, 3, 2 (cu AFO și Bean MC)

 În cazul în care vă doreați să auziți ceva nou din partea celor de la Frații Grime, vă anunț că aceștia au lansat o nouă piesă!
 Aceasta este intitulată „5, 4, 3, 2” iar pentru realizarea sa, Vali Umbră, Fănescu și Power pe Vinil au colaborat cu AFO și Bean MC.

Video: Cred Că Sunt Extraterestru – Floare de Maidan (cu Bean MC)Video: Cred Că Sunt Extraterestru – Floare de Maidan (cu Bean MC)

AFO și trupa sa continuă să creadă că sunt extratereștri, iar noi continuăm să credem că muzica este principalul lor mijloc de comunicare cu inimile gata să o asculte.

Video: Macanache – O joacă de copiiVideo: Macanache – O joacă de copii

 De curând Macanache ne-a vorbit despre cât de „putred” este prin intermediul piesei cu același nume, iar acum ne poartă prin timp pentru a ne prezenta diverse aspecte ale culturii hip hop în propriul său stil, care este la fel de „putred”.

Video: Frații Grime – LocomotivaVideo: Frații Grime – Locomotiva

Dacă ieri v-am vorbit despre Frații Grime, acum vă aduc la cunoștință faptul că au și lansat videoclipul piesei ce se intitulează „Locomotiva”. Spre surprinderea mea, am aflat că de muzică s-a ocupat chiar AFO, dovedindu-și aptitudinile de producător.

SunetSacru – Și totuși feat. romaN, Bean MC & SocezSunetSacru – Și totuși feat. romaN, Bean MC & Socez

V-ați gândit vreodată cum ar suna o piesă pe care să se regăsească SunetSacru, romaN și Bean MC? Dacă da, acum aveți ocazia să ascultați o asemenea bucată. Cu Socez ocupându-se de scratch & cut, Etalosed a realizat un instrumental pe măsura artiștilor respectivi.

Lansare: Vali Umbră – ”Observatorul Baba Novac” @ Cluj Napoca – 24.05.2014Lansare: Vali Umbră – ”Observatorul Baba Novac” @ Cluj Napoca – 24.05.2014

Vali Umbră își lansează primul album, „Observatorul Baba Novac” la Cluj pe 24 Mai.
Observatorul Baba Novac este un album ce îndrăznește să spargă tiparele specifice anului 2014 și să aducă ceva nou atât ca lirică, cât și ca producție.

Ascultă: Vali Umbră – ”Observatorul Baba Novac” @ YoutubeAscultă: Vali Umbră – ”Observatorul Baba Novac” @ Youtube

După cum bine știți, aseară, pe data de 26 aprilie, în ”Atelierul de Producție” s-au desfășurat două dintre cele mai așteptate evenimente ale anului 2014 și anume ”Freestyle Show” alături de lansarea materialului de debut ”Observatorul Baba Novac”, se..

Infinitu’ aka SfântuOpt – Partea bolnavăInfinitu’ aka SfântuOpt – Partea bolnavă

Infinitu’ a lansat acum câteva minute pe canalul său de YouTube o piesă bonus la albumul lansat la jumătatea lunii trecute – „Teoria Haosului Controlat”.

Video: AFO, Chimie, Bean MC & Vali Umbră – AlergVideo: AFO, Chimie, Bean MC & Vali Umbră – Alerg

AFOric, Chimie, Bean MC și Vali Umbră sunt artiștii pe care îi regăsim pe cea mai recentă piesă postată pe canalul de YouTube al lui AFO.

Recenzie: Subcarpați @ Cluj Arena – 04.10.2013 (Poze)Recenzie: Subcarpați @ Cluj Arena – 04.10.2013 (Poze)

Acum ceva vreme, la concertele Subcarpați, țin minte că se întreba „Cine e pentru prima dată la un concert de al nostru?”. Am fost martoră la ascenciunea acestei trupe în fața ochilor clujeni, mai mândră pe concert ce trece că publicul crește din ce în ce mai mult.

Recenzie: AFO, Sagace și Dan Basu @ La Gazette (Cluj) – 27.09.2013 (Poze)Recenzie: AFO, Sagace și Dan Basu @ La Gazette (Cluj) – 27.09.2013 (Poze)

Sâmbătă am fost la vânătoare de extratereștrii cu urechea. Detectoarele mă îndrumă spre La Gazette unde am auzit că un nenea pe nume Col3a face o adunare în care se strâng reptilieni. Ok, ok, hai să nu o dau pe „Man in black”. Seara începe frumos, chill, românește.

Recenzie: Silent Strike & Kazi Ploae – “Silent Regis” @ Silver Church – 11.04.2013 (Poze)Recenzie: Silent Strike & Kazi Ploae – “Silent Regis” @ Silver Church – 11.04.2013 (Poze)

Regis Osmund e scriitorul, Kazimir e omul, Kazi Ploae e avalanșa cu discurs liric.
(dela Sora Treişpe: Kazi Ploae)

Eram la începutul lui 2011 când raku a lansat “Emite semnale”. La o primă ascultare a materialului, mi-a atras atenţia penultima piesă.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..