NoutĂŢi bean

Video: romaN – I.O.Video: romaN – I.O.

romaN

 Împreună cu Argatu’, alături de care a susținut mai multe concerte prin țară, romaN a realizat noua sa piesă. În cadrul său, Argatu’ își atribuie rolul de producător, co-producătorul fiind Bean.

Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!

  Astăzi, Faust a făcut public lista pieselor ce se vor regăsi pe albumul cu numărul patru, intitulat „Stări”, după cum puteți vedea în poza atașată la finalul acestui articol.

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

Video: Frații Grime – De La Ytube (cu AFO și Fănescu)Video: Frații Grime – De La Ytube (cu AFO și Fănescu)

Power pe Vinil și Vali Umbră, membri ai formației Frații Grime componentă a label-ului Culese din Cartier vă prezintă astăzi o nouă piesă în colaborare cu AFO și Fănescu.
Piesa se intitulează „De la Ytube” și dispune de un videoclip ce poate fi vizionat mai jos.

Înregistrare: Subcarpați & Cred Că Sunt Extraterestru @ Check This OutÎnregistrare: Subcarpați & Cred Că Sunt Extraterestru @ Check This Out

 Am decis să împărtășesc cu voi această înregistrare deoarece deși este una scurtă, este destul de complexă și explică într-un mod ușor de înțeles diferența dintre Subcarpați, Fantome, Argatu’, Frații Grime și Cred Că Sunt Extraterestru.

Video: Frații Grime – WhooVideo: Frații Grime – Whoo

 Când vine la microfon „dă să sară scântei” – asta face și astăzi Vali Umbră lansând alături de Power pe Vinil o nouă piesă sub egida Frații Grime.

Concert: Flou Rege vs. Dj Al*Bu @București – 24.05.2015Concert: Flou Rege vs. Dj Al*Bu @București – 24.05.2015

După cum ați putut vedea și pe afiș, săptămâna viitoare, pe 24 mai, clubul bucureștean Hangover va găzdui un concert marca Flou Rege vs. Dj Al*Bu.

Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”Interviu: Gani „Cred că ai mai multe șanse să pui omul pe gânduri exemplificând cum gândești și privești TU diverse aspecte.”

  Deoarece rap-ul înseamnă „unitate”, e de la sine înțeles faptul că acesta înseamnă și „egalitate”, tocmai de aceea am hotărât ca astăzi să port o discuție cu o reprezentantă a sexului frumos, și anume cu Gani – cea care a avut curajul să rimeze într-o lume guvernată de..

Prima ediție Battle On Arena a luat sfârșit iar câștigătorii au fost anunțați!Prima ediție Battle On Arena a luat sfârșit iar câștigătorii au fost anunțați!

 Iată că prima ediție a evenimentului muzical Battle On Arena găzduit de clubul bucureștean Colectiv și organizat de NOA event a luat sfârșit iar câștigătorii au fost anunțați!
Competiția a fost strânsă, însă deoarece este o competiție, e de la sine înțeles faptul că e loc p..

Se apropie prima ediție a evenimentului Battle On Arena!Se apropie prima ediție a evenimentului Battle On Arena!

Ați auzit de Battle On Arena? Dacă nu, vă explic eu despre ce este vorba: Battle On Arena este o platformă competițională urbană, iar prima ediție urmează să aibă loc în clubul bucureștean Colectiv, pe data de 9 mai a acestei luni, fiind primul eveniment battle de beatmakers din Român..

Battle On ARENA: Battle de MC & (premieră) BEATMAKERS @ Colectiv – 09.05.2015Battle On ARENA: Battle de MC & (premieră) BEATMAKERS @ Colectiv – 09.05.2015

Prima ediție Battle On Arena își va deschide porțile pe 9 mai 2015, în Club Colectiv, fiind primul eveniment battle de Beatmakers din România (pentru producători) care se va desfășura pe lângă concursul  pentru MC, din cadrul aceluiași eveniment.

Video: Antifon – Soldat feat. Bean MC & DJ DashVideo: Antifon – Soldat feat. Bean MC & DJ Dash

După ce a lansat ”Nori pe cer”, Antifon revine astăzi cu o nouă piesă, în colaborare cu Bean și DJ Dash.
”Soldat” poartă eticheta Fonic Records și On The Vibe Side. Instrumentalul piesei a fost realizat de K’tano, iar videoclipul de Tiberius Arghiropol.

Video: Big Blunt – Examen feat. Bean MC & AFOVideo: Big Blunt – Examen feat. Bean MC & AFO

Big Blunt scoate o foiță și se pregătește de extemporal, colegi de studio la examenul vieții îi sunt Bean si AFO.

Video: Subcarpați – Codrule, mărite domn + Poze Street DeliveryVideo: Subcarpați – Codrule, mărite domn + Poze Street Delivery

Subcarpați a lansat cel mai nou videoclip din desaga trupei: “Codrule, mărite domn”. Piesa poate fi ascultată pe recentul album – Pielea de găină. Acesta a fost lansat în iunie 2014 în cadrul Street Delivery.

Vali Umbră @ GuerriLIVE (Poze) & Subcarpați – Pielea de GăinăVali Umbră @ GuerriLIVE (Poze) & Subcarpați – Pielea de Găină

După cum ne-au obișnuit deja, cei de la Subcarpați vor lansa noul lor album, ”Pielea de găină” în cadrul Street Delivery. Astăzi a fost făcut anunțul că acest lucru se va întâmpla chiar în prima zi a evenimentului, adică vineri, 13 iuni, de la ora 21.00.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..