NoutĂŢi Beyonce

Cele mai bine vândute albume pentru luna Decembrie 2014Cele mai bine vândute albume pentru luna Decembrie 2014

Este o iarnă „Cole”. Rapper-ul ne-a surprins când ne-a anunțat de noul său album „2014 Forest Hills Drive”, la sfârșitul lunii Noiembrie iar acesta a fost lansat la scurt timp după anunț. J.

Live: Beyonce ft. Jay-Z – Drunk In Love @ 2014 GRAMMY AwardsLive: Beyonce ft. Jay-Z – Drunk In Love @ 2014 GRAMMY Awards

Pentru spectacolul de deschidere a premiilor GRAMMY din anul 2014, Beyonce alături de soțul său Jay-Z au ales să interpreteze live piesa ”Drunk in Love”. Este prima dată când cei doi artiști cântă live această piesă.

Album: Jay-Z – Magna Carta Holy Grail (Copertă / Tracklist)Album: Jay-Z – Magna Carta Holy Grail (Copertă / Tracklist)

A fost publicată coperta noului album semnaz Jay-Z, care se intitulează „Magna Carta Holy Grail„, acesta fiind lansat în exclusivitate pentru utilizatorii de Samsung Android, pe data de 4 iulie.

T.I. – Dance For You (Remix)T.I. – Dance For You (Remix)

Pentru a ne face mai ușoară așteptarea până la lansarea albumului „Trouble Man”, T.I. ne-a oferit spre ascultare remixul piesei lui Beyoncé, denumită „Dance For You”.

Video: Beyonce – I Was HereVideo: Beyonce – I Was Here

Beyonce a lansat recent videoclipul piesei „I Was Here”. Melodia este extrasa de pe albumul artistei denumit „4”, pe care l-a lansat in vara anului trecut. Videoclipul a fost lansat pentru a celebra World Humanitarian Day, ce are loc chiar azi, 19 august.

Video: Beyonce – Dance For YouVideo: Beyonce – Dance For You

Va prezint clipul piesei Dance For You de pe albumul 4 semnat Beyonce. In scurt timp vom reveni cu alte detalii legate de activitatea sa muzicala.

Video: Beyoncé feat. J. Cole – PartyVideo: Beyoncé feat. J. Cole – Party

Insarcinata in aproape 5 luni, Beyonce incearca sa iasa din peisajul acesta al showbizz-ului lansand videoclipuri peste videoclipuri, si promovand cat mai mult ultimul sau album „4”.

Beyonce – Party (Remix)(Feat. J. Cole)Beyonce – Party (Remix)(Feat. J. Cole)

Beyonce a realizat un remix la piesa Party care este in colaborare cu J. Cole. Varianta oficiala a piesei va aparea in curand insotita de un videoclip. Pana atunci stati cu ochii pe noi !.

Video : Beyonce – Love On TopVideo : Beyonce – Love On Top

Astazi va prezint un clip care pe mulți dintre voi o sa va cucereasca. Este vorba de Love On Top , iar dupa cum spune si titlul acesta îi apartine artistei Beyonce.

Album: Mary J. Blige – My Life II…The Journey Continues (Act I) (Cover & Track List)Album: Mary J. Blige – My Life II…The Journey Continues (Act I) (Cover & Track List)

Zilele trecute v-am prezentat artwork-ul viitorului album pe care il va lansa Mary J. Blige. Astazi tin sa va familiarizez si cu tracklist-ul. Materialul contine piese la care au lucrat printre altii: Rick Ross, Nas, sau Beyonce.
1. Next Level
2. 25/8
3. Feel Inside feat. NAS
4. Midnight Drive feat.

Video: Beyonce – CountdownVideo: Beyonce – Countdown

Beyonce a lansat in premiera clipul piesei Countdown pe MTV. Aceasta piesa face parte din albumul artistei numit 4.

Video : Beyonce – 1+1Video : Beyonce – 1+1

Piesa ”1+1” cu care Beyonce a deschis materialul ei discografic aparut in iunie se bucura acum si de un videoclip.

Jay-Z & Kanye West – Lift Off (Feat. Beyonce)Jay-Z & Kanye West – Lift Off (Feat. Beyonce)

In sfarsit, cel mai asteptat album din ultima vreme este disponibil pentru fanii muzicii rap de peste tot. Acestia pot descarca proiectul celor doi rapperi exclusiv prin iTunes.

Video: Beyonce – Best Thing I Never HadVideo: Beyonce – Best Thing I Never Had

Acesta este videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul „4” al cantaretei.

Beyonce – Best Thing I Never HadBeyonce – Best Thing I Never Had

Beyonce a lansat un nou single online. Castigatoarea premiului Grammy se bucura de un real succes, avand in vedere ca o data cu lansarea piesei (produsa de Symbolyc One), aceasta si-a facut si debutul la radio. Cat despre albumul „4„, acesta va aparea in magazine din 28 iunie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..