NoutĂŢi bibanu mixxl

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Video: Bibanu MixXL – Vorbesc urât (feat. Cumicu & DJ Amy)Video: Bibanu MixXL – Vorbesc urât (feat. Cumicu & DJ Amy)

Bibanu MixXL a lansat un nou single extras de pe viitorul material intitulat „Made in Cartier”. Piesa se intitulează „Vorbesc urât” și este o colaborare cu DJ Amy și Cumicu.

Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)

După ce a avut loc concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2” în clubul fabrica din București, Subsemnatu revine cu promovarea albumului în format fizic, dar și digital.

Subsemnatu a lansat „1 Terra de instrumentale”!Subsemnatu a lansat „1 Terra de instrumentale”!

După cum bine știți, un alt material care a fost adăugat la discografia lui Subsemnatu este albumul „1 Terra de instrumentale Vol. 2”, a cărui lansare a avut loc pe 11 septembrie anul curent.

Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)

Pentru a promova concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2”, Subsemnatu a pregătit un scurt video cu Gani și EnerGIA,  în care cele două invită ascultătorii să participe la evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, în clubul Fabrica din București.

Bibanu MixXL – Ardei Gras (feat. Simona Nae) (Teaser)Bibanu MixXL – Ardei Gras (feat. Simona Nae) (Teaser)

Se pare că Bibanu MixXL aka Bass – liderul labelului DopeFilm Records are o veste bună pentru ascultătorii săi. Acesta urmează să lanseze o nouă piesă în colaborare cu Simona Nae, care beneficiază și de un videoclip.

Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?

 Ce înseamnă hip hop-ul pentru voi? Pentru noi înseamnă existența site-ului BlackSheepSound, unde ne exprimăm ideile, unde punem umărul pentru hip hop-ul românesc.

Video: Bibanu MixXL – Candidat independent (freestyle)Video: Bibanu MixXL – Candidat independent (freestyle)

Și Bibanu MixXL ne prezintă un punct de vedere asupra zilei de astăzi cu ajutorul unui scurt videoclip. Piesa este produsă de către MLK și se va regăsi pe materialul cu același nume „Candidat independent”.

Video: Bibanu mixXL feat. JO – MinciunaVideo: Bibanu mixXL feat. JO – Minciuna

Se pare că Bibanu mixXL a lansat pe canalul oficial de Youtube al celor de la RotonMusic, primul single extras de pe viitorul său E.P. intitulat ”Candidat Independent”. Piesa despre care vorbim se numește „Minciuna” și este o colaborare cu JO, având premiera aici.

BlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – IIBlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – II

Cu toate că anotimpul ăsta nu a fost tocmai blând cu noi și nu prea îi putem spune vară, un weekend la mare, o plimbare cu bicicleta sau o sesiune de alergat/plimbat prin parc, tot prindem! Și cum am putea să facem toate lucrurile astea fără draga noastră muzică? Cum am putea să plecă..

Bibanu MixXL & Doddy – „Puțin noroc” @ Neam Trezit / Prima TVBibanu MixXL & Doddy – „Puțin noroc” @ Neam Trezit / Prima TV

În urmă cu câteva zile, Bibanu MixXL împreună cu Doddy, membru al label-ului Scandalos Music au fost invitați la emisiunea Neam Trezit care rulează la postul de televiziune Prima TV. Cei doi au interpretat live piesa „Puțin noroc”, despre care au și vorbit în cadrul emisiunii.

Video: Bibanu feat. Doddy – Puțin norocVideo: Bibanu feat. Doddy – Puțin noroc

Bibanu MixXL ne prezintă în această seară videoclipul piesei „Puțin noroc”, piesă pentru care a colaborat cu Doddy. De orchestrația piesei s-a ocupat Bibanu împreună cu Bătrânu Razvan Marian, în timp ce la partea muzicală acesta a primit ajutor de la Doddy și Ginni.

Sișu Tudor – Povestea mea feat. Bibanu MixXL (Freestyle)Sișu Tudor – Povestea mea feat. Bibanu MixXL (Freestyle)

După aproape 3 ani de muncă, Sișu Tudor pregătește lansarea unuia dintre cele mai așteptate albume în rândul ascultătorilor de hip hop. ”Povestea mea”, este un freestyle ce promovează lansarea albumului ”Marea Evadare” de pe 27 aprilie, din Silver Church.

ALAN & KEPA – Cum ajung acasă feat. Bibanu MixXLALAN & KEPA – Cum ajung acasă feat. Bibanu MixXL

ALAN & KEPA fac parte din categoria artiștilor care nu ne-au dezamăgit niciodată atunci când au ieșit în față cu vreun material audio, unele însoțite și de o producție video pe măsură.

Interviu Bibanu MixXL ”Muzica este mai importantă decât banii” @ Kanal DInterviu Bibanu MixXL ”Muzica este mai importantă decât banii” @ Kanal D

Bibanu MixXL a oferit un interviu postului de televiziune Kanal D, unde a vorbit mai detailat despre pasiunea sa pentru hip hop, declarând că banii nu contează pentru el. Află mai multe detalii despre cariera artistului și gândurile sale privind muzica.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..