NoutĂŢi Big K.R.I.T.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Album: Big K.R.I.T – It’s Better This Way (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Big K.R.I.T – It’s Better This Way (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Anul 2015 s-a dovedit a fi unul foarte cu adevărat productiv pentru întreaga cultură hip hop din toate colțurile lumii.

Album: Statik Selektah – Lucky 7 (Ascultă/Descarcă)Album: Statik Selektah – Lucky 7 (Ascultă/Descarcă)

În luna mai a acestui an vă anunțam că Statik Selektah pregătește un nou material. Ei bine, lansarea acestuia a avut loc astăzi prin intermediul labelului Duck Down Music.

Statik Selektah pregătește un nou material!Statik Selektah pregătește un nou material!

 Se pare că Statik Selektah nu-și irosește timpul, ci muncește încontinuu, fie „având grijă” de platane fiind DJ în cadrul unor mari concerte din lume, producând piese pentru alți artiști sau punându-și la punct propriile materiale.

Video: Joey Bada$$ – Underground Airplay (feat. Big K.R.I.T. & Smoke DZA)Video: Joey Bada$$ – Underground Airplay (feat. Big K.R.I.T. & Smoke DZA)

Joey Bada$$ a lansat un nou videoclip la piesa „Underground Airplay„, extrasă de pe mixtape-ul cu același nume. Pe această piesă artistul a colaborat cu Big K.R.I.T și Smoke DZA.

Video: Big K.R.I.T. – What U Mean (feat. Ludacris)Video: Big K.R.I.T. – What U Mean (feat. Ludacris)

La 2 luni de la lansarea materialului „Live from the Underground”, Big K.R.I.T. ne-a oferit un nou videoclip. Piesa promovata in acesta se numeste „What U Mean” si este un feat. cu Ludacris. Videoclipul a fost regizat de Decatur Dan si poate fi urmarit putin mai jos.

1982 – Lights Down (feat. Big K.R.I.T.)1982 – Lights Down (feat. Big K.R.I.T.)

1982, adica Statik Selektah si Termanology, au lansat astazi un nou single. Piesa este realizata alaturi de Big K.R.I.T. si poarta numele „Lights Down”.

Juicy J – Knock U Out (feat. Big K.R.I.T.)Juicy J – Knock U Out (feat. Big K.R.I.T.)

Astazi, va invitam sa ascultati o noua piesa lansata de Juicy J. Aceasta poarta numele „Knock U Out” si este un feat. cu Big K.R.I.T.. Acest single a fost produs tot de Big K.R.I.T. si a fost urcat pe contul oficial de SoundCloud al acestuia.

Big Boi – Gossip (feat. UGK & Big K.R.I.T.)Big Boi – Gossip (feat. UGK & Big K.R.I.T.)

Pana la lansarea materialului „Vicious Lies And Dangerous Rumors” ce va avea loc pe 13 noiembrie 2012, Big Boi ne face cadou astazi inca un single. Piesa se numeste „Gossip” si este un feat. cu UGK si Big K.R.I.T. . Acest single poate fi ascultat putin mai jos.

Big K.R.I.T. – Me And My Old School (feat. Slim Thug & Lil Keke) (Remix)Big K.R.I.T. – Me And My Old School (feat. Slim Thug & Lil Keke) (Remix)

Big K.R.I.T. ne-a oferit in aceasta dimineata remixul piesei „Me And My Old School”. Originalul acesteia a fost inclus pe mixtape-ul „4 Eva N A Day”, iar pe remix artistul i-a invitat alaturi de el pe Slim Thug si Lil Keke.

Big K.R.I.T. – Thank You KindlyBig K.R.I.T. – Thank You Kindly

In aceasta seara, avem parte de o noua surpriza oferita de Big K.R.I.T. . Artistul a lansat piesa „Thank You Kindly” in care multumeste tuturor fanilor sai si tuturor persoanelor care l-au ajutat pana acum.

Video: Trae The Truth – Im On 2.0 (feat. J.Cole, Gudda Gudda, Jadakiss, Tyga, Bun B, B.o.B, Mark Morrison, Big K.R.I.T., Kendrick Lamar)Video: Trae The Truth – Im On 2.0 (feat. J.Cole, Gudda Gudda, Jadakiss, Tyga, Bun B, B.o.B, Mark Morrison, Big K.R.I.T., Kendrick Lamar)

Ce se intampla cand ii pui alaturi pe: Trae The Truth, J.Cole, Gudda Gudda, Jadakiss, Tyga, Bun B, B.o.B, Mark Morrison, Big K.R.I.T. si Kendrick Lamar? In luna februerie am aflat cu ajutorul piesei „Im On 2.0” raspunsul. Astazi, ei revin in forta cu un clip al acestei melodii.

Album: Curren$y – The Stoned ImmaculateAlbum: Curren$y – The Stoned Immaculate

Pana la lansarea oficiala ce va avea loc pe 5 iunie, Curren$y ne ofera posibilitatea de a asculta albumul „The Stoned Immaculate” gratuit pe contul sau de SoundCloud. Materialul contine 13 piese ce includ colaborari cu artisti ca Big K.R.I.T.,

Curren$y – Jet Life (feat. Big K.R.I.T. & Wiz Khalifa)Curren$y – Jet Life (feat. Big K.R.I.T. & Wiz Khalifa)

Lansarea materialului lui Curren$y, „The Stoned Immaculate”, este tot mai aproape, iar incepand de astazi avem ocazia de a asculta o noua piesa extrasa de pe acest album. Melodia se numeste „Jet Life” si este un feat. cu Big K.R.I.T. si Wiz Khalifa.

Big K.R.I.T. – Yeah Dats MeBig K.R.I.T. – Yeah Dats Me

Pe contul oficial de SoundCloud al lui Big K.R.I.T. a aparut astazi o noua piesa extrasa de pe viitorul proiect al artistului ce se va numi „Live From The Underground”. Piesa se numeste „Yeah Dats Me” si poate fi ascultata putin mai jos.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..