NoutĂŢi big sean

Big Sean a lansat cel de-al patrulea material intitulat „I Decided”Big Sean a lansat cel de-al patrulea material intitulat „I Decided”

 „I Decided” este cel de-al patrulea album de studio al artistului american Big Sean, acesta a fost lansat astăzi sub label-ul GOOD Music and Def Jam Recordings.
 Acesta conține colaborări cu Jeremih, Migos, The Dream, Jhené Aiko, Flint Chozen Choir, Starrah și Eminem.

Video: Eminem, Royce da 5’9″, Big Sean, Danny Brown, Dej Loaf, Trick Trick – Detroit Vs. EverybodyVideo: Eminem, Royce da 5’9″, Big Sean, Danny Brown, Dej Loaf, Trick Trick – Detroit Vs. Everybody

Albumul Shady XV a fost întâmpinat cu multe laude și reacții pozitive din partea fanilor, și o bucurie imensă pentru Eminem. Acum câteva ore a apărut și videoclipul mult așteptat. Nici bine nu a fost încărcat pe pagina oficială a artistului că a și depășit 29.000 de like-uri.

Video: Common Feat. Big Sean – DiamondsVideo: Common Feat. Big Sean – Diamonds

La mai puțin de o lună de la lansarea piesei, Common și Big Sean ne prezintă videoclipul pentru „Diamonds”. Această piesă a fost produsă de No I.D. și este inclusă pe cel mai recent album al lui Common, „Nobody’s Smiling”. Videoclipul alb-negru a fost regizat de Jerome D.

Common Feat. Big Sean – DiamondsCommon Feat. Big Sean – Diamonds

Common a lansat piesa „Diamonds”, piesă pentru care a colaborat cu Big Sean. Aceasta a fost prădusă de No I.D. și va fi inclusă pe viitorul său album, „Nobody’s Smiling”.

Big Sean feat. Kendrick Lamar & Jay Electronica – Control (HOF)Big Sean feat. Kendrick Lamar & Jay Electronica – Control (HOF)

Imediat după ce a terminat de lucrat cu Naya Rivera pentru piesa „Sorry”, artistul Big Sean nu s-a oprit în loc și a încins atmosfera cu încă o colaborare, de data asta cu două dintre cele mai mari nume ale scenei americane de hip-hop, Kendrick Lamar și Jay Electronica.

Big Sean i-a facut o surpriză celui mai mare fan al său!Big Sean i-a facut o surpriză celui mai mare fan al său!

Big Sean nu e nici prima și nici ultima celebritate care să facă un asemenea lucru pentru fanii săi, dar fapte precum asta ne demonstrează că scena muzicii hip-hop și rap înseamnă mai mult decât cuvinte obscene și etalarea posesiilor materiale, așa cum cred foarte multe persoane nefami..

Big Sean – Switch Up feat. CommonBig Sean – Switch Up feat. Common

Big Sean revine astăzi în atenția noastră după o pauză destul de lungă și ne prezintă single-ul „Switch Up”. Melodia urmează să fie inclusă pe cel de-al doilea album din cariera lui Big Sean, ce se va numi „Hall Of Fame”.

Video: Big Sean – GuapVideo: Big Sean – Guap

Big Sean, unul dintre cei mai promițători artiști de la G.O.O.D. Music, a lansat astăzi un nou videoclip. Piesa promovată în acest clip se numește „Guap” și este primul single extras de pe albumul „Hall Of Fame” ce va fi lansat în cursul anului viitor.

Juicy J – Show Out feat. Young Jeezy & Big SeanJuicy J – Show Out feat. Young Jeezy & Big Sean

Juicy J ne prezintă astăzi un nou single ce a fost realizat în colaborare cu Young Jeezy și Big Sean. Melodia poartă numele „Show Out” și urmează să fie inclusă pe albumul „Stay Trippy” al lui Juicy J, ce va fi lansat anul viitor.

T.I. – Clique (Remix)T.I. – Clique (Remix)

În așteptarea albumului „Trouble Man”, T.I. ne păstrează atenția prin lansarea remixului piesei „Clique”. Melodia este interpretată în original de Big Sean, Jay-Z și Kanye West și este produsă de Hit-Boy.

Big Sean – GuapBig Sean – Guap

La scurt timp de la lansarea mixtape-ului „Detroit” despre care vă vorbeam aici, Big Sean ne-a oferit primul single de pe viitorul său album ce se va numi „Hall Of Fame: Memoirs of a Detroit Player”.

Video: Meek Mill – Burn (feat. Big Sean)Video: Meek Mill – Burn (feat. Big Sean)

Mai este puțin până pe 30 octombrie când Meek Mill își va lansa albumul de debut, denumit „Dreams And Nightmares”. Pentru a ne ține în priză până atunci, artistul a dat drumul videoclipului piesei „Burn”, piesă realizată în colaborare cu Big Sean.

Video: Gucci Mane – Brought Out Them Racks (feat. Big Sean)Video: Gucci Mane – Brought Out Them Racks (feat. Big Sean)

Gucci Mane ne-a oferit astazi un nou videoclip. Piesa promovata in acesta se numeste „Brought Out Them Racks” si este realizata alaturi de Big Sean.

Big Sean feat. Chris Brown – Sellin DreamsBig Sean feat. Chris Brown – Sellin Dreams

Big Sean ne prezinta astazi piesa cu numarul 10 de pe noul sau mixtape, si anune „Detroit„. Aceasta este in colaborare cu Chris Brown, a fost produsa de Da Internz si se numeste „Sellin Dreams„.

Big Sean, Jay-Z & Kanye West – CliqueBig Sean, Jay-Z & Kanye West – Clique

G.O.O.D. Music lanseaza piesa „Clique”, ce ii are ca protagonisti pe Big Sean, Jay-Z si Kanye West. Melodia este produsa de Hit-Boy si este extrasa de pe compilatia „Cruel Summer” ce va fi disponibila incepand cu 18 septembrie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..