NoutĂŢi Bitza

Dan Gerosu feat. Arssura , ALAN & KEPA – MaratonDan Gerosu feat. Arssura , ALAN & KEPA – Maraton

Dan Gerosu

După piesa alături de Ombladon, Dan Gerosu revine cu o alta, intitulată „Maraton”. Piesa urmează să apară pe albumul ce poarta numele artistului, „Dan Gerosu”.
Artistul a colaborat cu 3 dintre cele mai cunoscute nume din hip-hop-ul românesc, Arssură, ALAN&KEPA.

Albumul „Lovitură de pedeapsă” a fost lansat integral în mediul online!Albumul „Lovitură de pedeapsă” a fost lansat integral în mediul online!

 La sfârșitul lunii februarie, trupa Paraziții a lansat un nou album intitulat „Lovitură de pedeapsă”, material care, începând de astăzi, este disponibil spre a fi ascultat în mediul online, prin intermediul mai multor servicii de streaming! De asemenea, acesta poate fi achiziționat ..

Paraziții lansează, pe data de 29 februarie, albumul „Lovitură de pedeapsă”Paraziții lansează, pe data de 29 februarie, albumul „Lovitură de pedeapsă”

 Materialul „Lovitură de pedeapsă” vine la șase ani distanță de la precedentul album Paraziții și urmează a fi lansat în ultima zi a acestui an, iar pentru că 2016 este un an bisect asta presupune că 29 februarie este ziua de lansare.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Video: Ombladon feat. Bitză – PanarameVideo: Ombladon feat. Bitză – Panarame

  A venit momentul să ascultăm o nouă piesă lansată de către Ombladon și Bitză.

Ombladon și Bitză anunță lansarea unui nou videoclip!Ombladon și Bitză anunță lansarea unui nou videoclip!

 Vești bune pentru ascultătorii de hip hop românesc! Ziua de mâine este cea care va marca lansarea unei noi piese din partea lui Ombladon și Bitză, conform unei postări publicate de către Bitză pe pagina sa oficială de Facebook.

Retrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna septembrie este momentul când schimbăm anotimpul și ca multe lucruri din diferite domenii, hip hop-ul își accentuează activitatea. Acest fapt a început de luna trecută, din punct de vedere al știrilor din hip hop-ului atât autohton cât și străin.

Înregistrare: Bitză @ Adevărul LIVE – 23.09.2015Înregistrare: Bitză @ Adevărul LIVE – 23.09.2015

Seria emisiunilor „Adevărul LIVE” în cadrul cărora sunt invitați reprezentanți ai hip hop-ului românesc continuă alături de Biță Mihai, cunoscut sub numele de Bitză.

Dj-ul român PartyBusta, din nou pe platforma internațională DJcity!Dj-ul român PartyBusta, din nou pe platforma internațională DJcity!

Din scena Dj-ingului urban, PartyBusta, revine cu o nouă rutină pentru platforma de referință DJcity. După ce a fost prezentat în cadrul seriei „Bedroom Sessions”, PartyBusta încântă publicul internațional cu un routine filmat cu SJcam România.

Ombladon feat. Bitză – Jumătatea goalăOmbladon feat. Bitză – Jumătatea goală

Începuturile de lună sunt productive pentru membri labelul-ului 20CM Records, în special Ombladon, care după ce în luna aprilue a lansat videoclipul piesei „Hip Hop Românesc” iată că a sosit timpul pentru prezentarea unui alt single.

Primul Turntablist din România care lansează sesiune video pe DJcity.com (VIDEO)Primul Turntablist din România care lansează sesiune video pe DJcity.com (VIDEO)

PartyBusta este turntablistul român care a realizat o sesiune video pentru DJcity, clip de 6 minute înregistrat live, special pentru acestă platformă. Video-ul cuprinde mix, scratching, toneplay si mash-up, având ca stiluri muzicale Hip-Hop-ul, Ghetto Funk-ul, Trap-ul si D&B-ul.

Bitză feat. Kamelia – DependentzăBitză feat. Kamelia – Dependentză

Bitză și Kamelia lansează o nouă piesă ce se numește ”Dependentză”, aceasta promovând cel de-al șaptelea album ce se intitulează ”Liniște Partea II”. Piesa a fost realizată în Studio 66, producția și compoziția fiind realizată de George Hora și Bitză.

Urban Roots (by PartyBusta) @ Club Habitat, Alba Iulia, 25.10.2014Urban Roots (by PartyBusta) @ Club Habitat, Alba Iulia, 25.10.2014

Pe data de 25.10.2014, Evenimentul UrbanRoots, susținut de PartyBusta, ajunge in clubul Habitat din Alba Iulia.
UrbanRoots este evenimentul care aduna iubitorii stilului urban, atat in comunitatea online, cat si la evenimentele din tara.

Video: Subsemnatu, Bitză & Dj Undoo – Mașina TimpuluiVideo: Subsemnatu, Bitză & Dj Undoo – Mașina Timpului

După cel de al doilea trailer al albumului „Revanșa”, Subsemnatu revine cu încă un proiect video menit să promoveze viitorul său material. De data aceasta videoclipul ilustrează piesa „Mașina Timpului”, realizată în colaborare cu Bitză și Dj Undoo.

Video: Danez feat. Bitză – În ritmul ăstaVideo: Danez feat. Bitză – În ritmul ăsta

Danez, membru al trupei Sagrada Familia parte a labelului Bătrânu Records, revine cu un single intitulat „În ritmul ăsta” realizat în colaborare cu Bitză. Tot Bitză este și cel care a realizat instrumentalul piesei care vine însoțită de un videoclip.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..