NoutĂŢi Black Milk

A murit Sean Price!A murit Sean Price!

 De obicei, sunt obișnuit să vă ofer informații pozitive, dar de această dată vin cu o veste proastă. Sean DeJean Price, sau mult mai cunoscut doar ca Sean Price, s-a stins din viață, ieri, la vârsta de 43 de ani.

Video: Black Milk – Sundays Best / Mondays WorstVideo: Black Milk – Sundays Best / Mondays Worst

Black Milk a urcat pe Youtube o nouă piesă extrasă de pe viitorul său material ”No Poison No Paradise” ce va fi lansat pe data de 15 Octombrie! Piesa se intitulează ”Sundays Best / Mondays Worst” şi beneficiază şi de videoclip!
De asemenea vă prezentăm şi tracklis..

Album: Black Milk & Danny Brown – Black & Brown EP (Steam)Album: Black Milk & Danny Brown – Black & Brown EP (Steam)

In cursul lunii Septembrie v-am tot vorbit de cei doi rapperi din Detroit care viseaza la succesul „vecinului” lor, Eminem.

Black Milk & Danny Brown – ZapBlack Milk & Danny Brown – Zap

„Zap” este primul single extras de pe viitorul proiect comun semnat de Black Milk si Danny Brown. EP-ul „Black & Brown” va aparea pe 1 noiembrie.

A.Dd+ – Insomniac DreamingA.Dd+ – Insomniac Dreaming

Grupul din Dallas, A.Dd+, ne prezinta viitorul lor single. Piesa „Insomniac Dreaming” este produsa de Black Milk, ceea ce o recomanda ca fiind una de calitate.

Album: Black Milk & Danny Brown – Black & Brown EP (Artwork & Track List)Album: Black Milk & Danny Brown – Black & Brown EP (Artwork & Track List)

Doi dintre cei mai simpatici si apreciati baieti din Detroit, Black Milk si Danny Brown si-au pus fiecare din talent si au incepu sa lucreze la EP-ul „Black & Brown”. Acesta contine 10 piese si se va putea asculta incepand cu data de 1 Noiembrie.

Random Axe – Chewbacca (Feat. Roc Maricano)Random Axe – Chewbacca (Feat. Roc Maricano)

Black Milk a declarat in urma cu aproximativ o luna ca piesa „Chewbacca” este si piesa sa preferata de pe noul album „Random Axe„, care va fi lansat pe 14 iunie.

Album: Random Axe – Random Axe (Coperta + Track List)Album: Random Axe – Random Axe (Coperta + Track List)

Coperta acestui album este una foarte ciudata. In ceea ce priveste componenta materialului, puteti sa aruncati o privire mai jos. Toate piesele sunt produse de Black Milk. Albumul „Random Axe” va fi lansat pe 14 iunie sub marca Duck Down Music.
1. Zoo Drugs
2. Random Call
3.

Random Axe – The HexRandom Axe – The Hex

Black Milk, Sean Price si Guilty Simpson vin cu primul single de pe albumul de debut „Random Axe” care va putea fi procurat de la data de 14 iunie. Titlul acestei piese este dedicat managerului lor, Hex Murda.

Video (Trailer): Slaughterhouse – Everybody DownVideo (Trailer): Slaughterhouse – Everybody Down

Un alt Trailer pentru clipul melodiei „Everybody Down” regizat de Todd Angkasuwan. Pentru cei care nu stiau, piesa este produsa de marele Black Milk.

Willie The Kid Ft. Jon Connor – One TimeWillie The Kid Ft. Jon Connor – One Time

„One Time” este cea mai noua piesa semnata Willie The Kid, a colaborat pe ea cu Jon Connor, iar pe parte de productie cu Black Milk.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..