NoutĂŢi blacksheepsound

BlackSheepSound lansează o nouă provocare pentru pasionații de hip hopBlackSheepSound lansează o nouă provocare pentru pasionații de hip hop

BlackSheepSound este un site care se dezvoltă în fiecare zi, dar pentru asta avem nevoie de voi! Aflându-ne într-o continuă creștere, trebuie să acoperim toate obiectivele pe care ni le propunem, așadar lansăm pagina ”Internships”, unde veți putea să ne contactați pentru a face part..

Concurs: BSS oferă 2 invitații la theJam #1 cu Cedry2k, Nimeni Altu, Alan & Kepa, Flou Rege și CarbonConcurs: BSS oferă 2 invitații la theJam #1 cu Cedry2k, Nimeni Altu, Alan & Kepa, Flou Rege și Carbon

Vineri, 6 februarie, nu aș rata unul dintre cele mai importante evenimente de la începutul acestui an, asta deoarece pe aceeași scenă vor urca artiști precum Cedry2k, Nimeni Altu, Alan & Kepa, Flou Rege și Carbon.

Ce este nou în Battle-uri!Ce este nou în Battle-uri!

Hip hop-ul crește pe zi ce trece sub ochii noștri. Ce a fost aproape neplăcut la colțurile de stradă sau YouTube, în urmă cu câțiva ani, acum atrage privirile noastre; de la programe tv la noutățile din mass-media.

Concurs: Câștigă 2 invitații la Delinquent Habits + Vlad Dobrescu @ Colectiv – 16.12.2014Concurs: Câștigă 2 invitații la Delinquent Habits + Vlad Dobrescu @ Colectiv – 16.12.2014

Pe 16 decembrie la Colectiv, BestMusic vă invită la cea de-a doua ediție a ”Hip Hop Kolektiv”! Prima ediție din primăvara acestui an invitații au fost Paraziții, Omu Gnom, MMC, Urban Assault alături de alți invitați, dar de data aceasta numele este internațional, mai exact din est-ul..

Groparul Liric și romaN – Adâncime (Remix NCTK)Groparul Liric și romaN – Adâncime (Remix NCTK)

Ieri, NCTK a lansat un remix după piesa originală a artistului cunoscut sub numele de Groparul Liric, în colaborare cu romaN, membru al trupei Unda Comună, care a fost lansată pe data de 26 ianuarie 2014 pe canalul de Youtube al artistului, fiind prima bucată de pe viitorul material al lui Et..

Concurs: Câștigă 2 invitații la lansarea albumului ”Anul Dragonului”, semnat Dragonu @ Silver ChurchConcurs: Câștigă 2 invitații la lansarea albumului ”Anul Dragonului”, semnat Dragonu @ Silver Church

Duminică, 11 mai, Dragonu lansează în Silver Church cel de-al treilea album din cariera solo și anume ”Anul Dragonului”. Artistul îi va avea ca invitați pe Carbon, Haarp Cord, AFO, Flou Rege, iar în deschidere Secțiunea Sălăjan.

Ultimatum pentru Artă – Finala @ Hangover Club – 13.04.2014Ultimatum pentru Artă – Finala @ Hangover Club – 13.04.2014

Am ajuns și la punctul culminant a celui mai cunoscut concurs de promovare a artiștilor aflați la debutul unei cariere, care a contribuit de-a lungul timpului la nume precum El Nino, Gani, Lu-K Beats, Smokey, Viollent, Zmili, Euforic, Tke, Urbankart și alții.

Concert: Cumicu & Dj Twist @ Euphoria Lounge / Oradea – 25.04.2014Concert: Cumicu & Dj Twist @ Euphoria Lounge / Oradea – 25.04.2014

BlackSheepSound prezintă un nou eveniment pentru frații noștri din Oradea, unde îl avem ca invitat pe Cumicu alături de DJ Twist și alți invitați surpriză. Concertul va avea loc pe data de 25 aprilie, în Euphoria Lounge.

Concurs: Câștigă 2 invitații la Paraziții, Omu Gnom și alții @ ColectivConcurs: Câștigă 2 invitații la Paraziții, Omu Gnom și alții @ Colectiv

Joi, 10 aprilie, avem plăcerea de a vă invita în Colectiv unde va avea loc HIP HOP KOLEKTIV! Conceptul este lansat în colaborare cu BestMusic, dar și alături de BlackSheepSound unde vor fi o serie de evenimente dedicate muzicii hip hop.

BlackSheepSound lansează noul canal de Youtube!BlackSheepSound lansează noul canal de Youtube!

Deoarece în 2014 avem foarte multe planuri pe Youtube, BlackSheepSound lansează noul canal unde veți putea găsi cele mai recente interviuri realizate de noi, dar și viitoare piese lansate în premieră pe site-ul nostru.

Concurs: Căștigă albumul ”Strada Strâmbă”, semnat Chimie + 2 invitații @ IașiConcurs: Căștigă albumul ”Strada Strâmbă”, semnat Chimie + 2 invitații @ Iași

Vineri, 7 martie, Chimie lansează la Underground Pub din Iași noul său album intitulat ”Strada Strâmbă”. Artistul îi va avea ca invitați pe Ana Maria Alexie ce se regăsește pe toate piesele și pe DJ Al*Bu.

Interviu: Phunk B vorbește pentru BlackSheepSound despre evoluția sa muzicală în hip hop-ul românesc (Video)Interviu: Phunk B vorbește pentru BlackSheepSound despre evoluția sa muzicală în hip hop-ul românesc (Video)

La sfârșitul lunii ianuarie, am avut plăcerea să ne întâlnim și să discutăm cu rapperul constănțean Phunk B, membru al label-ului Paranoia13.

Lansare: Chimie – ”Strada Strâmbă” @ Atelierul de Producție – 01.03.2014Lansare: Chimie – ”Strada Strâmbă” @ Atelierul de Producție – 01.03.2014

Chimie lansează, sâmbătă, 1 martie, în Atelierul de Producție, albumul STRADA STRÂMBĂ, „un manifest de libertate”. Cu Ana Maria Alexie (pe toate piesele) și Tudor Sișu, pe Blood is life. Și alți invitați surpriză la concertul de lansare.

Hardcore Hooligans Party @ Heaven’s Hell – 31.01.2014Hardcore Hooligans Party @ Heaven’s Hell – 31.01.2014

Sute de sticle sparte, sesiuni cu miros de vopsea și mesaje transpuse prin poezia străzii, ”prieteni” deghizați în civil ce inventează pretexte banale pentru a te percheziționa, noi talente dezvăluite în cadrul evenimentelor ce au reușit să aducă orașul nostru înapoi la via..

Beats by: Feenom ”Mereu vreau să am sound-ul meu, acela care te ridică de pe scaun când îl auzi”Beats by: Feenom ”Mereu vreau să am sound-ul meu, acela care te ridică de pe scaun când îl auzi”

De la primul articol în editorialul nostru ”Beats by”, ne-am bucurat de un feedback pozitiv, invitând producători care pun umărul în hip hop-ul românesc.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..