NoutĂŢi Blue Dream & Lean

Video: Juicy J – I’m Ballin’Video: Juicy J – I’m Ballin’

Juicy J continua sa ne ofere videoclipuri pe banda rulanta, iar astazi are inca unul pentru noi. Piesa aleasa de el in acest caz este „I’m Ballin’” si este extrasa tot de pe mixtape-ul „Blue Dream & Lean”.

Video: Juicy J – Codeine CupsVideo: Juicy J – Codeine Cups

Juicy J continua sa realizeze videoclipuri pentru melodii de pe mixtape-ul „Blue Dream & Lean”, piesa aleasa astazi fiind Codeine Cups. Single-ul a fost produs de Juicy J si Crazy Mike, iar videoclipul a fost regizat de Daniel Czernilofsky.

Video: Juicy J – 20 Zig ZagsVideo: Juicy J – 20 Zig Zags

Pe albumul „Blue Dream & Lean” sunt incluse 10 bonus track-uri. Juicy J scoate astazi la lumina prima melodie din cele 10. Produsa de Spaceghostpurrp, „20 Zig Zags” vine insotita si de videoclip.

Video: Juicy J – RileyVideo: Juicy J – Riley

Juicy J revine astazi in atentia noasta si ne prezinta un nou videoclip. Piesa aleasa se numeste „Riley” si este extrasa si ea de pe mixtape-ul „Blue Dream & Lean” despre care va vorbeam aici. Clipul a fost regizat de Figz si poate fi urmarit putin mai jos.

Video: Juicy J – Countin’ FacesVideo: Juicy J – Countin’ Faces

Juicy J revine astazi cu un nou videoclip la piesa ce poarta numele „Countin’ Faces”. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul „Blue Dream & Lean” si a fost produsa de Drumma Boy. Videoclipul a fost regizat de Figz si poate fi vazut putin mai jos.

Video: Juicy J – Errbody WaveVideo: Juicy J – Errbody Wave

La doar 10 zile dupa lansarea precedentului videoclip, Juicy J ne mai prezinta astazi inca un clip la o piesa de pe mixtape-ul „Blue Dream & Lean”.

Video: Juicy J – You Want Deez RackzVideo: Juicy J – You Want Deez Rackz

Dupa ce zilele trecute va invitam sa vedeti aici videoclipul piesei „Been Getting’ Money”, astazi Juicy J ne ofera inca un videoclip la o piesa de pe mixtape-ul sau „Blue Dream & Lean”.

Video: Juicy J – Been Gettin’ MoneyVideo: Juicy J – Been Gettin’ Money

Juicy J revine astazi cu un nou videoclip ce a fost realizat la piesa „Been Gettin’ Money”. Piesa este extrasa de pe mixtape-ul artistului ce poarta numele de „Blue Dream & Lean” gazduit de DJ Scream si care poate fi ascultat aici.

Mixtape: Juicy J – Blue Dream & Lean (2011)Mixtape: Juicy J – Blue Dream & Lean (2011)

Despre acest proiect semnat de Juicy J am mai vorbit sub diverse forme zilele trecute. Astazi, cei de la LiveMixtapes.com au publicat toate cele 28 piese incluse pe acest material, oferindu-ni-le spre ascultare. De gazduire s-a ocupat DJ Scream.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..