NoutĂŢi Bogă

Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”Interviu: Vlad Flueraru „Când ieși din studio părăsești microfonul, dar nu și muzica”

 Pășim pe potecile toamnei tot cu muzica în suflet, dar și cu o parte dintre curiozitățile legate de un artist drag nouă satisfăcute, deoarece luna septembrie aduce cu sine un nou interviu pentru BlackSheepSound, realizat alături de Vlad Flueraru.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Promovare: Bogă – MedicamentPromovare: Bogă – Medicament

 Pe Bogătan Claudiu multă lume îl știe drept Bogă, nume cu care acesta se prezintă pe scena muzicii și care nu ar trebui să vă fie străin, deoarece a mai putut fi întâlnit în categoria de promovări a site-ului nostru.

Beat-Tape: Vlad Flueraru – Pentru voi (Ascultă)Beat-Tape: Vlad Flueraru – Pentru voi (Ascultă)

 A sosit momentul ca simțul vostru auditiv să fie „antrenat” de un nou material, care vine din partea lui Vlad Flueraru!
 Pe parcursul zilei de astăzi, artistul a lansat un nou material intitulat „Pentru voi”, care îl pune în postura de beatmaker, căci acesta reprezintă un beat-tap..

Vlad Flueraru – NCTK Contest (II)Vlad Flueraru – NCTK Contest (II)

Dacă aseară vă prezentam noua etapă a concursului organizat de către NCTK, și anume finala, dar și piesa interpretată de către Clasimetric, pe care o puteți audia aici, astăzi vă voi prezenta o altă lucrare pentru examenul final – cea scrisă de către Vlad Flueraru – un alt finalis..

Bogă – Bacu’ (feat. Vlad Flueraru)Bogă – Bacu’ (feat. Vlad Flueraru)

Astăzi am plăcerea să vă prezint o piesă care reprezintă o altă dovadă că rap-ul nu trebuie să se rezume la „viața grea din cartier”, „dealeri și droguri” sau, mai nou „sufăr din dragoste și am hotărât să fac o piesă despre asta”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..