NoutĂŢi Buckwild

30.11.2017: În urmă cu 13 ani, NAS lansa cel de-al șaptelea material discografic al său!30.11.2017: În urmă cu 13 ani, NAS lansa cel de-al șaptelea material discografic al său!

NAS

 Pe data de 30 noiembrie a anului 2004, Nasir Jones, cunoscut ca NAS, lansa cel de-al șaptelea material discografic al său. Numele său este „Street’s Disciple” iar lansarea sa avea loc prin intermediul Columbia Records.

01.11.2017: În urmă cu 23 de ani, grupul Brand Nubian lansa albumul „Everything Is Everything”!01.11.2017: În urmă cu 23 de ani, grupul Brand Nubian lansa albumul „Everything Is Everything”!

Brand Nubian
  Brand Nubian este un nume pe care îl întâlnim rar în playlist-ul ascultătorilor români de muzică rap, motiv pentru care mă bucur că vă pot oferi posibilitatea de a asculta măcar un album al acestui grup.

18.10.2016: În urmă cu 22 de ani, O.C. își lansa albumul de debut!18.10.2016: În urmă cu 22 de ani, O.C. își lansa albumul de debut!

  În urmă cu 22 de ani, pe data de 18 octombrie 1994, O.C. își lansa albumul de debut, ce poartă denumirea de „Word…Life”.

10.10.2016: În urmă cu 21 de ani, AZ își lansa materialul de debut!10.10.2016: În urmă cu 21 de ani, AZ își lansa materialul de debut!

 În urmă cu 21 de ani, pe data de 10 octombrie, prin intermediul labelului EMI Records avea loc lansarea albumului de debut din partea lui Anthony Cruz, cunoscut pe scena hip hop-ului ca fiind AZ.

Video: Vinnie Paz – The Void (feat. Eamon)Video: Vinnie Paz – The Void (feat. Eamon)

Sursă foto: www.theciphershow.com
 Vinnie Paz a lansat o primă piesă extrasă din cadrul viitorului său material intitulat „The Cornerstone of the Corner Store”, a cărui lansare va avea loc pe data de 28 octombrie.

În urmă cu 21 de ani, Big L lansa materialul intitulat „Lifestylez ov da Poor & Dangerous”În urmă cu 21 de ani, Big L lansa materialul intitulat „Lifestylez ov da Poor & Dangerous”

Sursă foto: www.genius.com
 Lamont Coleman, mult mai bine cunoscut sub numele de Big L, este unul dintre cei mai reprezentativi artiști ai culturii hip-hop, numărându-se printre artiștii favoriți ai ascultătorilor muzicii realizate în perioada anilor ’90.

Video: R.A The Rugged Man – Media MidgetsVideo: R.A The Rugged Man – Media Midgets

Trecând mai mult de două decenii după clasica colaborare „Every Record Label Sucks Dick„, legendarul MC  R.A. The Rugged Man şi producătorul Buckwild au revenit cu un nou videoclip, cel al piesei „Media Midgets„.

Sonnie Carson – Feet On The Ground (feat. Killer Mike)Sonnie Carson – Feet On The Ground (feat. Killer Mike)

Sonnie Carson si Killer Mike ne ofera astazi piesa ce poarta numele „On The Ground”. Acesta este al doilea leak de pe viitorul mixtape al celor 2 ce se va numi „Flight #2012” si care va fi gazduit de Don Cannon.

AZ – My NiggasAZ – My Niggas

AZ a lansat o noua piesa de pe viitorul sau proiect ce se va numi „Doe or Die II”. Piesa poarta numele de „My Niggas” si a fost produsa de Buckwild. „My Niggas” poate fi ascultata putin mai jos.

I-20 – California Dreaming (Feat. Game)I-20 – California Dreaming (Feat. Game)

Artistul din Disturbing Tha Peace a lansat azi mixtape-ul „Grey Area„. De pe acest proiect va prezentam piesa „California Dreaming„, realizata impreuna cu Game si produsa de nimeni altul decat Buckwild.

Da Circle ft. Immortal Technique – NapalmDa Circle ft. Immortal Technique – Napalm

Noua piesa de pe albumul semnat Da Circle, se numeste „Napalm” si este in colaborare cu Immortal Tehnique. Piesa a fost produsa de Fyre Dept. Din cate am aflat, albumul „The360 Deal„, va fi lansat in luna aceasta, pe data de 22.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..