NoutĂŢi Bugales

Psihotrop a lansat cinci piese din cadrul proiectului „Mihai preda”!Psihotrop a lansat cinci piese din cadrul proiectului „Mihai preda”!

Psihotrop
UPDATE 12.04.2017, Ora 20:19:
Pe lângă „Baltagul”, au fost adăugate: „Riga Crypto și Lapona Enigel” și „Alexandru Lăușneanu”.

UPDATE 12.04.2

Psihotrop a lansat primele piese din cadrul proiectului „Mihai preda”Psihotrop a lansat primele piese din cadrul proiectului „Mihai preda”

 Psihotrop, tânărul MC din Constanța care a devenit notoriu prin capacitatea sa de a compune „rime pe loc” prezintă un proiect dedicat celor care în acest an vor susține bacalaureatul.

Psihotrop prezintă: Mihai predaPsihotrop prezintă: Mihai preda

Psihotrop

 Unul dintre cei mai îndrăgiți emcees din noul val, și anume Psihotrop, are o supriză plăcută pentru ascultătorii care îi împărtășesc vârsta și experiența de elev.

Promovare: Serhio & Bugales – Tot visez (feat. Vladone)Promovare: Serhio & Bugales – Tot visez (feat. Vladone)

 După o perioadă de pauză este timpul să revenim cu articole în secțiunea de promovare a site-ului nostru. După cum am stabilit în noua politică de promovare, acestea se vor realiza o dată pe săptămână, în ziua de duminică.

Promovare: R.T.82 – Freestyle pe LunăPromovare: R.T.82 – Freestyle pe Lună

 Seria promovărilor pe BlackSheepSound revine în zona Mării Negre, prin intermediul lui R.T.82, un artist aflat la început de drum. Pe acesta ați mai avut ocazia să îl ascultați și în luna decembrie a anului trecut, datorită piesei ce poartă numele de„Tragi”.

Concert: Paranoia13 prezintă: CASA DI SERPENTI @ Mangalia – 13.02.2016Concert: Paranoia13 prezintă: CASA DI SERPENTI @ Mangalia – 13.02.2016

 Pe data de 13 februarie, Paranoia13 prezintă CASA DI SERPENTI în clubul La Scena din Mangalia. Acest eveniment va fi marcat de un concert susținut de către Phunk B, J Saw, Ferat, XPL și Bugales, alături de invitați speciali, ale căror nume sunt încă necunoscute.

Video: Phunk B – Freestyle 2016 (Rămâi calm)Video: Phunk B – Freestyle 2016 (Rămâi calm)

 Unul dintre modurile prin care Phunk B s-a făuct remarcat pentru talentul tău liric este reprezentat de freestyle-urile pe care artistul respectiv obișnuia să le lanseze pe YouTube.

Promovare: Serhio vs. Bugales – Prin vizorPromovare: Serhio vs. Bugales – Prin vizor

 De această dată, am plăcerea să vă scriu despre doi artiști de la Marea Neagră, pe care i-ați mai ascultat, cu siguranță, în cazul în care urmăriți cu regularitate site-ul nostru.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Promovare: Bugales – TAI-O (Beat-tape)Promovare: Bugales – TAI-O (Beat-tape)

 Dacă ați urmărit articolele postate pe site-ul nostru, sunt sigur că ați avut ocazia să-i ascultați munca lui Bugales, atât ca MC, cât și ca producător.

Hardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainteHardcore Hooligans – Istoria ultimilor doi ani și ce va însemna de acum înainte

 Pe data de 27 ianuarie se împlinesc doi ani de la lansarea editorialului intitulat „Renașterea mișcării hip hop sub conceptul Hardcore Hooligans”, unde am avut plăcerea să vă relatez, atât însemnătatea, cât și istoria nașterii acestui proiect.

Promovare: R.T.82 – TragiPromovare: R.T.82 – Tragi

 Seria promovărilor pe BlackSheepSound se întoarce în Constanța, căci în acest articol este vorba despre un tânăr artist de la Marea Neagră, care activează sub numele de R.T.82.

Cosmo – Doar al tăuCosmo – Doar al tău

  Sunt sigur că ați auzit de Cosmo, mai ales din cadrul competițiile de BODD care se defășoară pe teritoriul țării noastre.

Promovare: Serhio – Scuip sângePromovare: Serhio – Scuip sânge

 Pe parcursul timpului, am avut ocazia să scriu despre munca lui Serhio în cadrul a două promovări și a celei de a 7-a sesiuni semnate de Hardcore Hooligans.

Premieră: Hardcore Hooligans Session #7 – Heaven’s Hell (Cyphers)Premieră: Hardcore Hooligans Session #7 – Heaven’s Hell (Cyphers)

Băieții de la Hardcore Hooligans au marcat începutul acestui an prin cea de-a șasea sesiune, alături de Marius Beat, Flitch, Bugales, Arkano, D.Blaze și Ciochi.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..