NoutĂŢi butch

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

1979 – Curaj1979 – Curaj

După prestația pe care au avut-o în cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului muzical theJam, care a avut loc în vara acestui an, Butch și Secuem revin în atenția noastră cu o nouă piesă lansată sub egida 1979.
Numele acesteia este unul simplu și sugestiv, și anume „Curaj”.

Recenzie: Lansare Nimeni Altu’ – „De la fereastra dărăpănată” @ Colectiv – 05.06.2015Recenzie: Lansare Nimeni Altu’ – „De la fereastra dărăpănată” @ Colectiv – 05.06.2015

Salutări cititori. Mă bucur că am ocazia să vă pot scrie despre doi dintre artiștii mei preferați, Butch și Nimeni Altu’, fiind progagoniștii concertului de lansare pe care Nimeni Altu’ l-a susținut vinerea trecută în clubul bucureștean Colectiv.

Concurs: Câștigă o invitație la concertul de lansare Nimeni Altu – De la fereastra dărăpănată @ Colectiv – 05.06.2015Concurs: Câștigă o invitație la concertul de lansare Nimeni Altu – De la fereastra dărăpănată @ Colectiv – 05.06.2015

Vara începe cu muzică de calitate iar aceasta va răsuna vineri seară în clubul bucureștean Colectiv! Cu siguranță știți cu toții că Nimeni Altu’ își va lansa cel mai recent material în ziua respectivă, data lansării fiind făcută publică cu mult timp înainte de lansarea pr..

Butch și Secuem vor cânta pentru prima oară live în formula „1979” vineri în Colectiv!Butch și Secuem vor cânta pentru prima oară live în formula „1979” vineri în Colectiv!

După cum bine știți, vineri pe data de 5 iunie va avea loc lansarea albumului „De la fereastra dărăpănată” semnat de Nimeni Altu în clubul bucureștean Colectiv.

1979 – Hotel1979 – Hotel

Proiectul lui Butch împreună cu Secuem intitulat 1979 ajunge la cea de-a cincia piesă.
Aceasta se intitulează „Hotel” și a fost înregistrată la studio-ul lui DJ Undoo și anume DAW Studio, iar materul este asigurat de către Infinity Studio.

1979 – Lună Roșie (Kio remix)1979 – Lună Roșie (Kio remix)

În această seară am avut plăcerea să văd că Arnăutu Radu Gabriel, zis și Kio s-a jucat puțin cu piesa „Lună Roșie” a celor de la 1979 și a „făurit” un remix care este la fel de frumos ca varianta inițială a piesei.

1979 feat. DJ Undoo – Caleidoscop1979 feat. DJ Undoo – Caleidoscop

Butch & Secuem sau mult mai simplu cunoscuți precum 1979 lansează pe canalul lor oficial de Youtube o nouă piesă alături de unul dintre cei mai talentați DJ români și anume DJ Undoo, care a lansat pe data de 24 februarie o nouă bucată alături de Grasu XXL, ce se intitulează „Blan..

1979 ft. Dj Undoo – Cum am uitat1979 ft. Dj Undoo – Cum am uitat

Dacă nu știați ce înseamnă 1979, vă spunem că este proiectul realizat de Butch și Sacuem, iar acum putem asculta o noua piesă a acestora ce se intitulează ”Cum am uitat”. Aceasta este realizată în colaborare cu DJ Undoo, iar vocile au fost înregistrare la Daw Studio.

Video: 1979 – Lună roșieVideo: 1979 – Lună roșie

„1979” este numele proiectului muzical format din textele și vocea lui Butch  alături de muzica și producția lui Secuem. Astăzi vă prezentăm cea de-a doua piesă a acestui proiect.

1979 – Maria1979 – Maria

După câte se pare, vara asta e vara revenirilor în peisajul muzical. După R.A.C.L.A., un alt nume de care ne era dor revine astăzi: Butch, alături de Secuem – cu noul lor proiect – 1979 și piesa ”Maria”.

Promo: Butch – Grupul de Rezistenţă lansează albumul “Opunem Rezistenţă” (Video)Promo: Butch – Grupul de Rezistenţă lansează albumul “Opunem Rezistenţă” (Video)

Concertul de lansare al materialului „Opunem Rezistenţă” se apropie cu pași repezi. Butch a filmat un scurt promo prin care ne invită la evenimentul organizat de Grupul de Rezistenţă în B52, pe 22 noiembrie.

Album: Ortega – Ladi Dadi (Download)Album: Ortega – Ladi Dadi (Download)

Ortega lanseaza astazi albumul sau intitulat „Ladi Dadi„, care este oferit spre descarcare pentru suma de 3 euro.

Butch & Keri – 24 augustButch & Keri – 24 august

Iubiti ziua de 24 august? Probabil ca cei care il admira pe Keri ar trebui. Recent acesta a produs piesa „24 august” semnata de catre Butch.
De text s-a ocupat Butch in timp ce Dj Undoo a realizat mix/master-ul melodiei.

Butch & Keri – Dinastia CastanilorButch & Keri – Dinastia Castanilor

Butch lanseaza o noua piesa, in colaborare cu Keri, aceasta se numeste „Dinastia Castanilor„, si este produsa de Keri, mix master-ul fiind realizate de DJ Undoo in Daw Studio.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..