NoutĂŢi cabron

Concert: Lansare album El Nino – „Binecuvântat” @ București – 21.04.2017Concert: Lansare album El Nino – „Binecuvântat” @ București – 21.04.2017

El Nino

 El Nino a pornit într-un turneu de promovare al noului său material solo, „Binecuvântat”, iar pe data de 21 aprilie, acesta ajunge în București.
 Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, iar artistul promite că va fi cel mai mare show al său.

Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)

El Nino
  Odată cu împlinirea vârstei de treizeci de ani, El Nino a lansat un nou material discografic. Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul serii de ieri, când artistul respectiv a urcat albumul pe canalul său de Youtube.

Dj-ul român PartyBusta, din nou pe platforma internațională DJcity!Dj-ul român PartyBusta, din nou pe platforma internațională DJcity!

Din scena Dj-ingului urban, PartyBusta, revine cu o nouă rutină pentru platforma de referință DJcity. După ce a fost prezentat în cadrul seriei „Bedroom Sessions”, PartyBusta încântă publicul internațional cu un routine filmat cu SJcam România.

Interviu Cabron @ Urban Groove, 2014Interviu Cabron @ Urban Groove, 2014

Urban Groove este o emisiune ce își lasă amprenta în hip hop-ul românesc, alături de Brugner care lua primul interviu în anul 2005.

Interviu: Cabron ”Oamenii “uită” să mai asculte mesajul piesei și se grăbesc să arunce vorbe”Interviu: Cabron ”Oamenii “uită” să mai asculte mesajul piesei și se grăbesc să arunce vorbe”

Vara asta a părut liniștită din punct de vedere muzical… Până când beef-ul Paraziții vs. artiștii din sfera rap semnați la HaHaHa Production a lovit peisajul autohton. În plin scandal, artiștii fac ce știu ei mai bine: se închid în studio și își văd de treabă.

Rashid Feat. Alex Velea & Cabron – AlergRashid Feat. Alex Velea & Cabron – Alerg

Rashid, membru al trupei C.I.A. (Craiova Independent Artists) ne prezintă, în această seară, single-ul „Alerg”, pentru care acesta a colaborat cu Alex Velea și Cabron. De producția muzicală s-au ocupat Maxim Chisaru, Rashid și Smiley.

BlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – IIBlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – II

Cu toate că anotimpul ăsta nu a fost tocmai blând cu noi și nu prea îi putem spune vară, un weekend la mare, o plimbare cu bicicleta sau o sesiune de alergat/plimbat prin parc, tot prindem! Și cum am putea să facem toate lucrurile astea fără draga noastră muzică? Cum am putea să plecă..

Video: Cabron feat. Voltaj – Vocea taVideo: Cabron feat. Voltaj – Vocea ta

Așa cum v-am anunțat, Cabron a lansat astăzi videoclipul piesei „Vocea ta”, piesă pentru care a colaborat cu cei de la Voltaj.

Cabron a filmat videoclipul piesei „Vocea ta”Cabron a filmat videoclipul piesei „Vocea ta”

Cabron ne pregătește de lansarea celui mai nou videoclip al său, cel al piesei „Vocea ta”, piesă pentru care a colaborat cu cei de la Voltaj.

Video: Cabron feat. Deliric – Țara ArdeVideo: Cabron feat. Deliric – Țara Arde

”Țara arde”, este cel mai recent videoclip lansat de Cabron la o piesă în colaborare cu Deliric.

Cabron si Deliric au filmat videoclipul piesei „Tara Arde” @ UtvCabron si Deliric au filmat videoclipul piesei „Tara Arde” @ Utv

Cabron împreună cu Deliric au filmat videoclipul piesei ”Țara arde” de pe albumul primului artist menționat, intitulat ”Dă-o Tare”.
Bine de știut este faptul că această colaborare dintre Cabron și Deliric este prima colaborare oficială a lui Deliric cu HaHaHa Producțion.

Cabron şi Iony @ Romanian Music Awards 2013Cabron şi Iony @ Romanian Music Awards 2013

Revenim cu o bucată nouă de la Romanian Music Awards, în care vă prezentăm prestaţia lui Cabron, alături de Iony. Artiştii au interpretat live piese precum „Arată-le la toţi” sau „Frunzele şi iarba„, plus o altă piesă unde li s-au alăturat şi What’s Up.

Nominalizaţii „Best Hip Hop” la Romanian Music Awards 2013!Nominalizaţii „Best Hip Hop” la Romanian Music Awards 2013!

Romanian Music Awards, singurul eveniment cu istorie si traditie din industria muzicala romaneasca, a ajuns anul acesta la cea de-a XI-a editie.

BlackSheepSound îţi recomandă 10 piese perfecte pentru varăBlackSheepSound îţi recomandă 10 piese perfecte pentru vară

Tare tare vara asta, nu? Şi nu e vară fără soare, răcoritoare, ventilatoare şi bineînţeles a noastră muzică!
Tocmai de aceea BlackSheepSound este alături de voi vara aceasta şi îţi recomandă 10 piese perfecte pentru tine şi prietenii tăi în acest sezon.

Video: Cabron – Frunzele şi iarbaVideo: Cabron – Frunzele şi iarba

Că tot a venit vara, şi-au făcut apariţia „Frunzele şi iarba„, dar nu neaparat cele din natură, Cabron putând să ne explice mai bine în noua sa piesa despre ce este vorba, piesă ce beneficiază şi de videoclip.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..