NoutĂŢi Ca$his

Ca$his feat. Emilio Rojas – A-RodCa$his feat. Emilio Rojas – A-Rod

A trecut mai bine de un an de când nu am mai auzit nimic de Ca$his. Astăzi, acest lucru s-a schimbat. Ca$his revine cu o piesă nouă, o colaborare cu Emilio Rojas  produsă de Rikanatti și Lil Lyss, numită „A-Rod”.

Ca$his – 1,2,3 (feat. Royce The 5’9″)Ca$his – 1,2,3 (feat. Royce The 5’9″)

Până la lansarea oficială a albumului „The Art Of Dying”, ce va avea loc pe 30 octombrie, Ca$his ne-a oferit spre ascultare un nou single. Melodia se numește „1,2,3”, este un feat. cu Royce The 5’€™9″ și se bucură de producție din partea lui Rikanatti.

Video: Ca$his – Name Of Love (Feat. Rick Ross, Game, K. Young & Joe Young)Video: Ca$his – Name Of Love (Feat. Rick Ross, Game, K. Young & Joe Young)

Ca$his revine in atentia voasta, a ascultatorilor lui cu un clip la piesa Name Of Love. Aceasta fiind in colaborare cu Rick Ross,Game,K.Young si Joe Young.

Ca$his – Against The Wall (Prod. Jake One)Ca$his – Against The Wall (Prod. Jake One)

Ultimul material al lui Ca$his nu a fost unul impresionant, insa atunci cand il avem pe Jake One pe beat, putem sa ne mai schimbam parerea. Piesa „Against The Wall” suna bine.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..