NoutĂŢi Capalau

Egris & Căpălău – CopticEgris & Căpălău – Coptic

Egris & Căpălău

 „Coptic” este numele celei mai recente piese lansate de către Egris & Căpălău, piesă ce face parte din cadrul proiectului muzical intitulat „Progresiv” și a cărui lansare va avea loc în cursul acestui an.

Faust – Când toba intră-n capFaust – Când toba intră-n cap

 Pe parcursul zilei de ieri, Faust a lansat o nouă piesă a cărei înregistrare a avut loc anul trecut, înainte ca artistul să înceapă munca pentru cel mai recent album al său, „Strictul Necesar”.

Dilimanjaro – Voodoo for dummies 3Dilimanjaro – Voodoo for dummies 3

 În această după-amiază, timp de aproape cinci minute, ne putem bucura de audiția unei noi piese din partea lui Dilimanjaro, al cărei nume este „Voodoo for dummies 3”.

Phunk B – Ruff Rugged Raw cu DJ SferaPhunk B – Ruff Rugged Raw cu DJ Sfera

 Pe parcursul săptămânii precedente, Phunk B a lansat o nouă piesă, care reprezintă un extras de pe viitorul său material și este intitulată „Nu mi-e frică de moarte”.

Album: Bocaseca – Instrucțiuni asupra întrebuințării măștii (Ascultă)Album: Bocaseca – Instrucțiuni asupra întrebuințării măștii (Ascultă)

 După o lungă perioadă de așteptare, ascultătorii lui Bocaseca se pot bucura de audierea unui nou material din partea artistului.

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

Video: Egris – SemneVideo: Egris – Semne

 După cum bine știți, unul dintre membrii trupei SunetSacru, și anume Egris lucrează la două materiale a căror lansare va avea loc în acest an. Unul dintre ele este EP-ul intitulat „Oameni și Semne”, care va purta semnătura Egris & Capalau aka Foc de Voie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..