NoutĂŢi carbon

Video: MIC Check – #24 – Cypher AniversarVideo: MIC Check – #24 – Cypher Aniversar

MIC Check – Cypher Aniversar

 Pe parcursul zilei de ieri, cei de la MIC Check au lansat în mediul online înregistrarea video a unui nou episod al emisiunii respective.

Concert: Carbon @ Sibiu – 17.02.2017Concert: Carbon @ Sibiu – 17.02.2017

Carbon as. narcoBranco
Anul acesta, Carbon va sărbători 20 de ani de rap, marcând acest eveniment printr-o serie de concerte prin țară. Primul concert va avea loc vineri, 17 februarie, în clubul Aqua Pub din Sibiu.

Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Carbon se pregătește de lansarea proiectului „asm2 – Zile fripte în cuptor”!Carbon se pregătește de lansarea proiectului „asm2 – Zile fripte în cuptor”!

 Pe data de 10 februarie a acestui an, Carbon a lansat primul audio-scurtmetraj, intitulat „Stări în interval A.M.”, alături de Green Label și DJ Nasa.

narcoBranco – ZmardeinarcoBranco – Zmardei

 Carbon, care activează în prezent sub pseudonimul de narcoBranco, a lansat o nouă piesă ce poartă denumirea de „Zmardei”.

Concert aniversar: Cedry2k – „20 de ani de rap” @ București – 05.06.2016Concert aniversar: Cedry2k – „20 de ani de rap” @ București – 05.06.2016

 În acest an, se împlinesc 20 de ani de când Cedry2k își desfășoară activitatea muzicală, drept pentru care, artistul va susține un concert aniversar, la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis, pe data de 5 iunie.

Concert: Carbon a.s. narcoBranco @ Constanța – 08.04.2016Concert: Carbon a.s. narcoBranco @ Constanța – 08.04.2016

 Publicul constănțean de hip-hop are motive să se bucure, căci Carbon a.s. narcoBranco va susține un concert, pe data de 8 aprilie, în clubul El Comandante. Evenimentul face parte din seria „Best Works Live Show”, unde Carbon cântă cele mai reprezentative piese din discografia sa.

Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016

 Carbon, cunoscut acum și sub pseudonimul NarcoBranco, va susține un concert în clubul bucureștean Fabrica, pe data de 11 martie, începând cu ora 21:00. Lista invitaților din cadrul acestui concert este compusă din DJ Grigo, DJ Nasa, Fanas și Dash (Live MPC session), Mihnea și Jack.

Carbon a lansat primul audio-scurt metraj intitulat „Stări în interval A.M.”Carbon a lansat primul audio-scurt metraj intitulat „Stări în interval A.M.”

 „Stări în interval AM” este primul episod dintr-o serie de materiale audio realizate sub formă de scurt-metraje pe care Carbon le semnează cu pseudonimul folosit în ultimele luni, și anume NarcoBranco, reprezentând o colaborare cu Green Label Studio și DJ Nasa.

narcoBranco – FoAME (Maxi-Single)narcoBranco – FoAME (Maxi-Single)

  În luna septembrie a acestui an Carbon a lansat o nouă piesă însoțită de un videoclip, și anume „FoAME”, pentru realizarea căreia a folosit pseudonimul narcoBranco, pe care l-a folosit și pentru a semna maxi-single-ul „FoAME”, a cărui lansare a avut loc în decursul zilei de ie..

Video: narcoBranco – FoAMEVideo: narcoBranco – FoAME

 În cazul în care nu știți asta deja, țin să vă aduc la cunoștință faptul că narcoBranco este nimeni altul decât Carbon, care a mai folosit acest nume și în momentul în care a lansat freestyle-ul intitulat „Aripi frânte”.

Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)

După ce a avut loc concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2” în clubul fabrica din București, Subsemnatu revine cu promovarea albumului în format fizic, dar și digital.

Înregistrare: MIC Check – #8 – Carbon & PhaneÎnregistrare: MIC Check – #8 – Carbon & Phane

Episodul cu numărul 8 al emisiunii MIC Check, realizată și prezentată de către Vlad Dobrescu, aduce în prim plan pe artiștii care au colaborat pentru albumul „AMINI”, unul din cele mai apreciate materiale din hip hop-ul românesc actual.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..