NoutĂŢi Cardiak

Joe Budden – More Of Me feat. EmannyJoe Budden – More Of Me feat. Emanny

Joe Budden a lansat un nou single ce poartă numele „More Of Me”. Melodia este interpretată alături de Emanny și va fi inclusă pe mixtape-ul „A Loose Quarter” ce va fi lansat pe 23 noiembrie.

Video: Rick Ross – Diced Pineapples (feat. Wale & Drake)Video: Rick Ross – Diced Pineapples (feat. Wale & Drake)

Rick Ross continuă să fie foarte activ și după ce ieri ne-a oferit mixtape-ul „The Black Bar Mitzvah” despre care vă spuneam aici, astăzi revine cu un nou videoclip. Piesa ce beneficiază de acesta se numește „Diced Pineapples” și este un feat. cu Wale și Drake.

Video: Rick Ross – AmsterdamVideo: Rick Ross – Amsterdam

Rick Ross se bucura din plin de succesul albumului „God Forgives I Don’t” care a debutat pe primul loc in Billboard. Astazi avem ocazia sa urmarim un nou videoclip care promoveaza acest material.

Rick Ross – Diced Pineapples (feat. Wale & Drake)Rick Ross – Diced Pineapples (feat. Wale & Drake)

Rick Ross ne-a oferit astazi o noua piesa inclusa pe materialul „God Forgives, I Don’t”. Single-ul „Diced Pineapples” a fost produs de Cardiak si ii are ca invitati pe Wale si Drake.

Video: Young Chris – Sweetest JoyVideo: Young Chris – Sweetest Joy

Pana la lansarea albumului sau ce se va numi „Alive”, Young Chris ne prezinta un nou videoclip. Piesa promovata se numeste „Sweetest Joy” si se bucura de productie din partea lui Cardiak. Videoclipul a fost regizat de PJ DiMuzio si Alex Favin si poate fi vazut putin mai jos.

Paypa – Time Zone (feat. French Montana)Paypa – Time Zone (feat. French Montana)

Paypa are pentru noi o noua piesa in aceasta seara. Aceasta se numeste „Time Zone” si este interpretata in colaborare cu French Montana, partea de productie fiind asigurata de Cardiak.

Video: Young Chris – Class Is In SessionVideo: Young Chris – Class Is In Session

Young Chris ne ofera spre vizionare primul sau videoclip al unei piese de pe cel mai recent material discografic al sau. Acesta vine sa promoveze mixtape-ul „The Revival„, un proiect realizat impreuna cu Cardiak.

Mixtape: Young Chris & Cardiak – The RevivalMixtape: Young Chris & Cardiak – The Revival

Asa cum v-am povestit in urma cu doua zile, Young Chris ajutat pe partea de productie de Cardiak, a scos in urma cateva ore mixtape-ul „The Revival”.
Mixtape-ul se bucura de 15 piese, si prezenta altor artisti ca Peddi Crakk, Freeway sau Vado.

Bow Wow – Who Fuckin Wit MeBow Wow – Who Fuckin Wit Me

Bow Wow revine cu o noua inregistrare inainte de lansarea videoclipului la piesa „Sweat„. „Fuckin Wit Me” este produsa de Cardiak si va face parte de pe albumul „Underrated„, album ce va fi lansat pe 6 decembrie.

Young Chris – D.O.A. (Dead On Arrival)Young Chris – D.O.A. (Dead On Arrival)

Aceasta piesa produsa de Cardiak este prima piesa cu care ne face cunostinta Young Chris si care se va regasi pe viitorul sau mixtape „The Revival„.

Mixtape: Frontline – Frontline Season LPMixtape: Frontline – Frontline Season LP

Tot ce va pot spune este ca Frontline este un grup de muzica independent, iar mixtape-ul ”Frontline Season LP” este produs de catre Cardiak. Mai jos aveti lista cu cele 11 piese.

Tony Yayo – Money To Burn (Feat. Curren$y & P-Reala)Tony Yayo – Money To Burn (Feat. Curren$y & P-Reala)

Thisis50 ne-a obisnuit cu publicarea pieselor lui Tony Yayo. De beat s-a ocupat Cardiak.

50 Cent – Outlaw50 Cent – Outlaw

Se pare ca 50 Cent ne pregateste un nou single. Piesa „Outlaw” este produsa de Cardiak. O parere personala: suna bine! Va doriti si un nou album din partea artistulul? Cred ca trebuie sa mai asteptati. :)
<object type=’application/x-shockwave-flash’ data=’http://on.h

Lloyd Banks – Check Me OutLloyd Banks – Check Me Out

Sunt convins ca toata lumea astepta noutati de la Lloyd Banks. Piesa „Check Me Out” este produsa de Cardiak si a fost facuta publica de ThisIs50.com.

Young Chris feat. Lloyd Banks – FlatlineYoung Chris feat. Lloyd Banks – Flatline

Un nou single semnat Young Chris, care se numeste „Flatline” si este in colaborare cu artistul Lloyd Banks. Piesa este produsa de Cardiak, producator ce este cunoscut pentru sound-ul sau asemanator la fiecare inceput de melodie si nu numai.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..