NoutĂŢi Carpatin

Krepoo a lansat cel de-al doilea material discografic, intitulat „Dinnouclasic”Krepoo a lansat cel de-al doilea material discografic, intitulat „Dinnouclasic”

 După ce la sfârșitul anului 2015, Krepoo a lansat primul material intitulat „Instabil”, acesta revine cu un nou album!
 Acesta se intitulează „Dinnouclasic” și cuprinde un număr de 12 piese ce marchează colaborări cu: Carpatin, C.o.D

Releveu a lansat materialul „Mersi și scuze” în mediul online!Releveu a lansat materialul „Mersi și scuze” în mediul online!

 Mircea Enescu, cunoscut în scena de hip hop românesc sub numele de Releveu, a lansat astăzi materialul intitulat „Mersi și scuze”.

Promovare: Dima – Îi dau blană (cu Carpatin, Krepoo și Kefren)Promovare: Dima – Îi dau blană (cu Carpatin, Krepoo și Kefren)

 Dima Mădălin George, cunoscut în trecut sub pseudonimul DmG cu care a semnat mixtape-ul lansat în 2009 intitulat „Carpe diem”, revine în acest an sub numele de Dima.

Promovare: Delacroix – NortonPromovare: Delacroix – Norton

 De această dată, am plăcerea să vi-l prezint pe Delacroix, un tânăr artist de pe meleagurile țării noastre, care a lansat o nouă piesă intitulată „Norton”. Instrumentalul acesteia este produs de către Carpatin, în timp ce mix/master-ul este realizat chiar de Delacroix.

Promovare: Compilația „Unitate prin Diversitate” Vol. 5 (Descarcă / Ascultă)Promovare: Compilația „Unitate prin Diversitate” Vol. 5 (Descarcă / Ascultă)

 Compilația „Unitate prin Diversitate” a ajuns la volumul cu numărul 5.

Releveu – PeisajeReleveu – Peisaje

 După videoclipul piesei „Trebuie”, MC-ul bucureștean Releveu revine cu o nouă piesă intitulată „Peisaje”. Această melodie, ca și precedenta, beneficiază de un instrumental realizat de către Carpatin.

C.o.D – Recapitulare feat. JagerC.o.D – Recapitulare feat. Jager

După piesele „Rece” și „Deraieri ocazionale”, C.o.D. este iar în atenția noastră cu cea mai recentă piesă intitulată „Recapitulare”, reprezentând o colaborare cu Jager, membru al trupei Gun Fu.

Video: Releveu – TrebuieVideo: Releveu – Trebuie

Releveu revine pe site-ul nostru cu încă o piesă ce beneficiează de un videoclip. Cea mai recentă piesă se intitulează „Trebuie”, fiind înregistrată la Clarismatic Records și este realizată pe un instrumental produs de către Carpatin.

Lansare: El Nino – Pe Limba Noastră @ Buzău – 13.06.2014Lansare: El Nino – Pe Limba Noastră @ Buzău – 13.06.2014

Vineri, 13 iunie, El Nino lansează cel mai recent material al său, „Pe Limba Noastră”, în club Underground, Buzău. El îl va avea ca invitat pe Jianu, iar în deschidere vor urca pe scenă Gato și Carpatin.
Evenimentul se va desfășura începând cu ora 22:00, iar intrarea va fi 15 lei.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..