NoutĂŢi Catharsis

Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016Concert: Carbon a.s. NarcoBranco @ București – 11.03.2016

 Carbon, cunoscut acum și sub pseudonimul NarcoBranco, va susține un concert în clubul bucureștean Fabrica, pe data de 11 martie, începând cu ora 21:00. Lista invitaților din cadrul acestui concert este compusă din DJ Grigo, DJ Nasa, Fanas și Dash (Live MPC session), Mihnea și Jack.

Carbon – Pe cine combati? (feat. Pacha Man)Carbon – Pe cine combati? (feat. Pacha Man)

Carbon ne mai ofera astazi inca o melodie de pe ultimul sau material, „Catharsis”. Piesa aleasa de aceasta data este „Pe cine combati?”, o colaborare a artistului cu Pacha Man.

Carbon – Antrenament (feat. Cedry2k)Carbon – Antrenament (feat. Cedry2k)

Pe contul oficial de YouTube al Haarp Cord ne-a fost facuta o noua surpriza placuta. Mai exact, suntem invitati sa ascultam inca o piesa ce apartine albumului „Catharsis” semnat de Carbon.

Recenzie: Carbon & invitatii @ Club Fabrica – 08.09.2012 (Poze)Recenzie: Carbon & invitatii @ Club Fabrica – 08.09.2012 (Poze)

Desi vara nu da semne ca ar fi trecut, inceputul lunii septembrie ne-a dat sa vedem un mega concert ca “opening season” cu Carbon si invitatii sai : Afo, Doc, Cedry2k, DJ Grigo, Tecko Starr si Fanas.

Promo: Carbon & invitatii @ Club Fabrica – 08.09.2012Promo: Carbon & invitatii @ Club Fabrica – 08.09.2012

Maine se intampla. Carbon, Cedry2k, Afo, Doc, Fanas, Chronic (DJ Grigo, Tecko Starr, Chill Will) dau iama in Club Fabrica pentru portia de rap de sambata seara.

Carbon – Filtru De CarbonCarbon – Filtru De Carbon

Inca o piesa extrasa de pe albumul „Carharsis” este acum disponibila pe canalul oficial de Youtube al trupei Haarp Cord. De data aceasta, Carbon ofera fanilor sai melodia „Filtru De Carbon”.

Recenzie: Haarp Cord – Vremurile din urma @ Silver Church – 03.06.2012 (Poze)Recenzie: Haarp Cord – Vremurile din urma @ Silver Church – 03.06.2012 (Poze)

Cedry2k ne spunea pe melodia „Reprezint”: „Reprezint vocea bercenarilor vorbind de valori, sunt conservator”.

Carbon – Copacul De HartieCarbon – Copacul De Hartie

La scurt timp dupa lansarea noului sau material, Carbon revine astazi cu o noua piesa extrasa de pe „Catharsis”. „Copacul De Hartie” poate fi ascultata acum pe canalul oficial de Youtube al trupei Haarp Cord.

Carbon – Doua Runde (feat. Doc)Carbon – Doua Runde (feat. Doc)

Incepand de astazi, putem asculta pe contul oficial de YouTube al Haarp Cord o noua piesa extrasa de pe albumul „Catharsis”, la doar o saptamana de la lansarea materialului.

Recenzie: Lansare Carbon – Catharsis  @ Silver Church 20.05.2012Recenzie: Lansare Carbon – Catharsis @ Silver Church 20.05.2012

Nu mai este nicio surpriza, faptul ca omul Carbon si-a lansat duminica seara, cel mai nou material, intitulat “Catharsis”.

Carbon – Reversul MedalieiCarbon – Reversul Medaliei

Pentru ca mai este doar o zi pana la lansarea noului album semnat de Carbon, respectiv „Catharsis„, a fost urcat pe canalul de Youtube al celor de la Facem Records piesa „Reversul Medaliei„, piesa ce face parte de pe acest material. Va invit mai jos sa ascultam piesa.

Concert lansare: Carbon – Catharsis @ Silver Church – 20.05.2012Concert lansare: Carbon – Catharsis @ Silver Church – 20.05.2012

Pe data de 20 mai, va avea loc in clubul bucurestean Silver Church lansarea celui de-al doilea album al lui Carbon, mai precis „Catharsis„. Acesta nu va canta singur pe scena, invitatii fiind Afo, Cedry2k, C.T.C.,

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..