NoutĂŢi CenzuraH

Retrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul să ne luăm rămas-bun de la „Mărțișor”, lună ce s-a dovedit a fi una prosperă pentru cultura hip hop, în ceea ce privește apariția de noi conținuturi, drept pentru care vom recapitula ceea ce a însemnat luna martie pentru BlackSheepSound, prin intermediul acestei ..

Video: CenzuraH – Muzică din stilou feat. MaichVideo: CenzuraH – Muzică din stilou feat. Maich

 CenzuraH, membru fondator al label-ului Unic Production, revine cu un nou videoclip pentru piesa „Muzica din stilou” realizată în colaborare cu Maich.

Ultimatum pentru Artă #14 – Semifinala @ Hangover Club – 20.03.2016Ultimatum pentru Artă #14 – Semifinala @ Hangover Club – 20.03.2016

 Evenimentul ce are ca scop promovarea artiștilor debutanți din hip hop-ul românesc, organizat sub forma unui concurs, de către Unic Production, a ajuns la ediția cu numărul 14, iar în această duminică va avea loc semifinala, fiind găzduită de clubul bucureștean Hangover.

Decku feat. Maich & Pistol – Umbre (prod. Astmatik)Decku feat. Maich & Pistol – Umbre (prod. Astmatik)

După „Déviation”, „Cuvântu”, „25.4” și „Dezinformați”, Unic Production are plăcerea să prezinte cea de-a 5-a piesă extrasă de pe primul „Unic Production Mixtape”. Piesa este intitulată „Umbre” și a fost realizată de Decku, în colaborare cu Maich și Pistol.

CenzuraH, Decku, Vorbă şi Dj GreWu – Cuvântu’CenzuraH, Decku, Vorbă şi Dj GreWu – Cuvântu’

După „Déviation”, CenzuraH, Decku, Vorbă şi Dj GreWu, lansează cea de-a 2 piesă de pe primul Mixtape, semnat Unic Production, intitulată „Cuvântu’”.

Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)Dragonu, Chimie, Omu Gnom, Flou Rege, CenzuraH și Vorbă vor juriza Finala Ultimatum Pentru Artă! (Club Hangover – București)

Unic Production, în colaborare cu Supreme Soundz Entertainment, are plăcerea să vă invite la finala concursului Ultimatum Pentru Artă 2015!
Competiția deschisă de rap a debutat în anul 2005 și a contribuit la promovarea unor artiști acum bine-cunocuți, precum El Nino, Gani, Mutu (Vio..

Interviu: CenzuraH ”Am simțit că muzica este mai mult decât un sentiment”Interviu: CenzuraH ”Am simțit că muzica este mai mult decât un sentiment”

Într-o industrie în care majoritatea artiștilor se axează pe realizarea propriilor piese, vă prezentăm un interviu alături de un om care pe lângă muzica sa, stă în spatele mai multor proiecte implicate în acest domeniu.

CenzuraH feat. Aforic & Zmili – Departe de toți (Remix)CenzuraH feat. Aforic & Zmili – Departe de toți (Remix)

Pe canalul oficial de Youtube al celor de la Unic Production a fost lansată o nouă piesă! Aceasta se intitulează ”Departe de toți” fiind semnată de către CenzuraH în colaborare cu Aforic & Zmili! Piesa este de fapt un remix realizat de către Doru Beats!
Piesa originală se ..

CenzuraH – Live @ Unic StudioCenzuraH – Live @ Unic Studio

CenzuraH revine cu un nou material video, de data aceasta fiind vorba despre o sesiune live în Unic Studio. Strofa prezentată reprezintă partea artistului din piesa „Muzică din stilou” în colaborare Urbankart.

Nanu’ feat. CenzuraH – Ceasul MorțiiNanu’ feat. CenzuraH – Ceasul Morții

Nanu` revine cu încă o piesă extrasă de pe albumul „Liniștea dinaintea furtunii”. De data aceasta este o vorba despre o colaborare cu CenzuraH, intitulată „Ceasul Morții”. Instrumentalul a fost produs de Krap, de mixaj și masterizare ocupându-se Cortex.

Compilaţie: Hip Hop Înseamnă Artă (Download)Compilaţie: Hip Hop Înseamnă Artă (Download)

Aşa cum v-am promis, astăzi revenim cu mai multe detalii despre compilaţia „Hip Hop Înseamnă Artă „. Înainte de a vă spune mai multe despre acest material, vom face o scurtă „lecţie de istorie”.

Concert: CenzuraH @ Tulcea – 25.04.2013Concert: CenzuraH @ Tulcea – 25.04.2013

CenzuraH va susţine un concert pe data de 25 aprilie în Tulcea, mai exact la Regnum Club, alături de invitaţi precum ar fi Cos, Big Ssemnne, Buzzy, So What şi mulţi alţii surpriză. Warm-ul-ul este asigurat de Unic Crew.

BlackSheepSound şi artiştii, vă urează Sărbători Fericite!BlackSheepSound şi artiştii, vă urează Sărbători Fericite!

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, ocazie cu care fiecare dintre noi îşi aduce aminte de cei dragi, familie sau prieteni şi le trimit gânduri bune.

Poze: Hip Hop #2 @ Club Elephant – 02.12.2012Poze: Hip Hop #2 @ Club Elephant – 02.12.2012

Duminica ce tocmai a trecut, mai exact pe 2 decembrie 2012, mi-am oprit pașii în Elephant Pub pentru un nou eveniment din seria Hip Hop (Hip Hop #2).

Concurs: Câștigă două invitații duble la concertul Hip Hop #2 @ Club Elephant – 02.12.2012Concurs: Câștigă două invitații duble la concertul Hip Hop #2 @ Club Elephant – 02.12.2012

Supreme Soundz Entertainment ne așteaptă duminică în Club Elephant la concertul Hip Hop #2. Pe scenă își vor face apariția CenzuraH, Zmili, Domnul Udo, Dvorakk & Versatil, Ovo și Valentin Sec.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..