NoutĂŢi Chamillionaire

Chamillionaire – Let Them WaitChamillionaire – Let Them Wait

Chamillionaire ne-a lasat sa asteptam destul pana sa ne ofere spre auditie freestyle-ul „Let Them Wait”. Melodia beneficiaza de beat-ul „We In This Bitch” semnat de Dj Drama.

Chamillionaire – I Think Im In LoveChamillionaire – I Think Im In Love

Chamillionaire „crede ca s-a indragostit”. Si acesta a fost un motiv suficient de bun sa stea, sa asculte, sa analizeze si sa aleaga un beat suficient de potrivit pentru noua sa melodie, „I Think Im In Love”.

Chamillionaire – We’ll Make It + Voice Of ReasonChamillionaire – We’ll Make It + Voice Of Reason

Chamillionare a pregatit in aceasta seara o noua surpriza fanilor lui, la scurt timp dupa lansarea EP-ului „Ammunition” despre care va scriam aici. Astfel ca, in aceasta seara artistul a lansat 2 noi single-uri.

Stu Cat – Just Sayin’ (feat. Chamillionaire)Stu Cat – Just Sayin’ (feat. Chamillionaire)

Stu Cat ne mai ofera astazi inca o piesa inainte de lansarea materialului „Beware Of The Cat” ce va avea loc pe 24 aprilie 2012. Piesa se numeste „Just Sayin’” si este o colaborare cu Chamillionaire, partea de productie fiind oferita de Rob Whitaker.

Album: Chamillionaire – AmmunitionAlbum: Chamillionaire – Ammunition

Chamillionaire a lansat azi EP-ul ce poarta numele de „Ammunition”. Acest EP contine 9 piese si poate fi ascultat online putin mai jos unde veti gasi si tracklist-ul. Chamillionaire a colaborat pentru „Ammunition” cu artisti ca Saigon, Lee Lonn, Tami Latrell si altii.

Dre Day – Street Life (Feat. Chamillionaire)Dre Day – Street Life (Feat. Chamillionaire)

Dre Day a lansat o noua piesa de pe albumul My Theme Music si anume ”Street Life” in colaborare cu Chamilionaire.

Slim Thug ft. Paul Wall & Chamillionaire – HoustonSlim Thug ft. Paul Wall & Chamillionaire – Houston

Slim Thug lanseaza o noua piesa in colaborare cu Paul Wall si Chamillionaire si anume „Houston„, piesa fiind produsa de Gl Production.

Lil Ray – Warren Buffet (Feat. Chamillionaire)Lil Ray – Warren Buffet (Feat. Chamillionaire)

Lil Ray este  inca un artist care s-a gandit sa colaboreze cu Chamillionaire , ce a rezultat in urma colaborarii dintre cei doi veti afla ascultand piesa ”Warren Buffet” .

Rockie Fresh – Breakthrough (Feat. Chamillionaire)Rockie Fresh – Breakthrough (Feat. Chamillionaire)

Cei doi artisti Rockie Fresh si Chamillionaire au colaborat impreuna pentru lansarea piesei ” Breakthrough ”

..

Mixtape: Chamillionaire – Badazz Slow Mixes (2011)Mixtape: Chamillionaire – Badazz Slow Mixes (2011)

Cu scuzele de rigoare, astazi va prezint cel mai nou material al lui Chamillionaire, lansat acum doua zile. Tracklist-ul il puteti vizualiza mai jos:
1. Chamillionaire – HOMETOWN Feat Big K.R.I.T. (Dj Arshizzle & Prabh Mix)
2. Lloyd – BE THE ONE Feat.

The Outlawz – One Way (Feat. Chamillionaire)The Outlawz – One Way (Feat. Chamillionaire)

Dupa cum se observa in imaginea de mai sus, The Outlawz ne pregatesc un nou material discografic. Mixtape-ul „Killuminati 2k11” va aparea pe 14 iulie, cu ajutorul lui DJ Kayslay si DJ Smallz. Noi va propunem sa ascultati piesa „One Way„, realizata impreuna cu Chamillionaire.

Chamillionaire – We All Done (I’m On One Freestyle)Chamillionaire – We All Done (I’m On One Freestyle)

Cand credeam ca febra acestui instrumental a trecut, Chamillionaire vine sa ne contrazica; iar daca acest freestyle nu va multumeste complet, rapperul v-a pregatit si un mixtape numit „Badazz Slowmixes” (si care va fi lansat saptamana viitoare).

Chalie Boy – Lookin For Love (Feat. Chamillionaire & Brian Angel)Chalie Boy – Lookin For Love (Feat. Chamillionaire & Brian Angel)

DJ Rapid Ric si Chalie Boy revin in forta cu a treia parte din seria „Versatyle Child„.

Chamillionaire – Badazz Freemixes 2Chamillionaire – Badazz Freemixes 2

Acesta este volumul al doilea din seria „Badazz Freemixes„. Mai jos puteti asculta piesele, iar daca va plac, le puteti descarca.
1. Bring The Chalk In Freemix
2. Ballin Freemix Feat. Lil Wayne
3. Silence Feat. Wiz Khalifa
4. All Black Everything
5. Haters Freemix
6. Goin’ Steady
7.

Chamillionaire – Badazz Freemixes 1-9Chamillionaire – Badazz Freemixes 1-9

Cham si-a alinat supararea ca Lakers au pierdut aseara prin lansarea unui nou material care include noua freestyle-uri + remixuri ale unor piese recente. O parte din ele va sunt cunoscute, dar majoritatea sunt noi. Lista trak-urilor o puteti vedea ma jos:
1. Welcome To The Hood Freemix
2.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..