NoutĂŢi Charity Starts At Home

Video: Phonte – Eternally (feat. Median)Video: Phonte – Eternally (feat. Median)

In aceasta seara, Phonte revine in atentia noastra cu un nou videoclip. Piesa aleasa pentru acesta se numeste „Eternally” si este realizata in colaborare cu Median, urmand sa fie inclusa pe materialul „Charity Starts At Home”.

Mixtape: DJ Flash & Phonte – The Best Of Phonte (2011)Mixtape: DJ Flash & Phonte – The Best Of Phonte (2011)

DJ Flash „a adunat” 70 track-uri semnate de Phonte si realizate de acesta in ultimii zece ani, mixandu-le cum numai el a stiut. Rezultatul muncii sale este acest mixtape mai mult decat generos si pe care vi-l recomand cu cea mai mare placere.

Phonte – The Life Of Kings (Feat. Evidence & Big K.R.I.T.)Phonte – The Life Of Kings (Feat. Evidence & Big K.R.I.T.)

Track-ul cu numarul 11 de pe albumul Charity Starts At Home este gata si se numeste ”The Life Of Kings”. Acesta reprezinta o colaborare intre Phonte, Evidence si Big K.R.I.T.

Phonte – The Good Fight (Prod. 9th Wonder)Phonte – The Good Fight (Prod. 9th Wonder)

Piesa de mai jos (produsa de 9th Wonder) este inclusa pe viitorul proiect muzical semnat de Phonte, intitulat „Charity Starts At Home„. Albumul va fi lansat pe 27 septembrie.

Phonte – Not Here Anymore (Feat. elZHi)Phonte – Not Here Anymore (Feat. elZHi)

Phonte a realizat primul sau single produs de 9th Wonder,  acesta va face parte din albumul ”Charity Starts At Home ” ce va fi lansat pe 27 septembrie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..