NoutĂŢi Chevy Woods

Video: Chevy Woods – CircumstancesVideo: Chevy Woods – Circumstances

Chevy Woods ne-a oferit astăzi un nou videoclip prin intermediul contului său oficial de YouTube. Piesa aleasă poartă numele „Circumstances”, este produsă de ID Labs și este extrasă de pe mixtape-ul „Gang Land”, despre care vă spuneam aici.

Chevy Woods – Tye Dye (feat. Stalley)Chevy Woods – Tye Dye (feat. Stalley)

Chevy Woods ne prezintă astăzi un nou single ce a fost realizat în colaborare cu Stalley. Melodia despre care vă spuneam poartă numele „Tye Dye” și a fost produsă de Ricky P și Ty Knight. Vă invităm să o ascultați sau să o descărcați puțin mai jos.

Chevy Woods – As She SingsChevy Woods – As She Sings

In aceasta dimineata, avem ocazia sa ascultam un nou single ce ii poarta semnatura lui Chevy Woods. Melodia poarta numele „As She Sings” si a fost produsa de Ricky P. Acest single poate fi ascultat sau descarcat putin mai jos.

Video: Chevy Woods – Be Real (feat. Courtney Noelle)Video: Chevy Woods – Be Real (feat. Courtney Noelle)

In aceasta dimineata, avem ocazia sa va prezentam un nou videoclip ce ii poarta semnatura lui Chevy Woods. Melodia aleasa pentru acest clip se numeste „Be Real” si este un feat. cu Courtney Noelle, fiind extrasa de pe mixtape-ul „Gangland” pe care vi l-am prezentat aici.

Video: Chevy Woods – Ace N MitchVideo: Chevy Woods – Ace N Mitch

O noua piesa extrasa de pe mixtape-ul „Gangland” beneficiaza acum de videoclip. Chevy Woods a ales de aceasta data melodia „Ace N Mitch”. Daca de productia piesei s-a ocupat Key Wayne, pe partea de regie regasim Edge Media.

Video: Chevy Woods – HazelwoodVideo: Chevy Woods – Hazelwood

A saptea piesa de pe materialul „Gangland” beneficiaza acum de un videoclip filmat in vecinatatea Pittsburgh-ului. Piesa este produsa de Cardo si Sledgren. Pe parte de regie ii gasim pe Dan Folger si Edge Media. Urmareste in continuare noul clip al lui Chevy Woods.

Chevy Woods – Hannibal 4.12Chevy Woods – Hannibal 4.12

La scurt timp de la lansarea mixtape-ului „Gangland” pe care vi l-am prezentat aici, Chevy Woods revine astazi cu un nou single. Piesa se numeste „Hannibal 4.12” si a fost realizata pe instrumentalul lui Pusha T de pe „Exodus 23:1”.

Rolls Royce Rizzy – No Time (feat. Chevy Woods)Rolls Royce Rizzy – No Time (feat. Chevy Woods)

Rolls Royce Rizzy si Chevy Woods ne ofera spre ascultare melodia „No Time”. Regasiti aceasta piesa si pe mixtape-ul semnat de Rolls Royce Rizzy, „God Got Me”. Chiar daca nu ai timp, te sfatuiesc sa-ti rupi 3 minute si sa o asculti.

Video: Chevy Woods – SpeedVideo: Chevy Woods – Speed

Se pare ca Chevy Woods nu sta deloc. La numai cateva zile dupa lansarea mixtape-ului „Gangland”, artistul revine cu un videoclip fresh pentru prima piesa de pe material. Daca nu ai apucat inca sa asculti albumul, o poti face aici.

Wiz Khalifa – Ozs & Lbs (feat. Chevy Woods & Berner)Wiz Khalifa – Ozs & Lbs (feat. Chevy Woods & Berner)

Inca un beat semnat de Harry Fraud isi gaseste partea de lirica. De data aceasta este randul lui Wiz Khalifa sa isi astearna versurile peste instrumentalul sau. Pentru piesa „Ozs & Lbs” i se alatura si Chevy Woods si Berner. Piesa suna chiar bine, si te sfatuiesc sa o asculti si tu.

Mixtape: Chevy Woods – Gang LandMixtape: Chevy Woods – Gang Land

Si, intr-un final a aterizat si mixtape-ul lui Chevy Woods. „Gang Land” este alcatuit din 23 de track-uri, printre care vom regasi colaborari cu Wiz Khalifa, Juicy J, Trae The Truth, Soulja Boy, Lola Monroe si altii.

Chevy Woods – Fuck Them (feat. Chinx Drugz)Chevy Woods – Fuck Them (feat. Chinx Drugz)

In aceasta seara avem placerea de a va prezenta un nou single semnat Chevy Woods. Piesa se numeste „Fuck Them” si este un feat. cu Chinx Drugz, partea de productie fiind asigurata de Big Dropz. Va invitam sa ascultati sau sa descarcati melodia putin mai jos.

Celeb Forever– Be The Same (feat. Chevy Woods & Smoke DZA)Celeb Forever– Be The Same (feat. Chevy Woods & Smoke DZA)

Celeb Forever pregateste lansarea noului sau proiect ce poarta numele „Make Believers”. Pana vom avea ocazia sa il ascultam in intregime, putem asculta piesa „Be The Same”, extrasa de pe albumul mentionat anterior. Celeb Forever si-a chemat intariri.

Video: Chevy Woods – U.S.A.Video: Chevy Woods – U.S.A.

Acum ceva timp, va prezentam aici single-ul „U.S.A.” interpretat de Chevy Woods, iar incepand de astazi va invitam sa vedeti videoclipul acestei piese. Melodia a fost produsa de Young Jerz, iar videoclipul a fost regizat de Dan Folger si Edge Media.

Chevy Woods – U.S.A.Chevy Woods – U.S.A.

Chevy Woods lanseaza astazi un nou single ce poarta numele de „U.S.A.”. Aceasta piesa va aparea cel mai probabil pe mixtape-ul artistului denumit „Gangland” ce va aparea in curand. Piesa „U.S.A.” a fost produsa de Young Jerz si poate fi gasita putin mai jos.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..