NoutĂŢi Chris Rivers

Album: Talib Kweli & Styles P – „The Seven” (Cumpără / Ascultă)Album: Talib Kweli & Styles P – „The Seven” (Cumpără / Ascultă)

Talib Kweli & Styles P
  La începutul lunii Februarie a acestui an, Talib Kweli & Styles P lansau o nouă piesă. Este vorba despre „Last Ones”, care, o lună mai târziu, beneficia și de un videoclip.

Video: Snowgoons – Keep Runnin’ feat. Chris RiversVideo: Snowgoons – Keep Runnin’ feat. Chris Rivers

Snowgoons

 Acum că videoclipul piesei „Freedom”, care este și cel mai recent videoclip lansat de băieții de la Snowgoons, până astăzi, s-a sedimentat, este timpul pentru un altul!
 Aceștia au făcut public pe parcursul acestei zile un alt videoclip, și acesta realizat pentru o piesă..

Video: Talib Kweli & Styles P – Last OnesVideo: Talib Kweli & Styles P – Last Ones

Talib Kweli & Styles P

 În luna ianuarie a acestui an, vă prezentam piesa intitulată „Last Ones” din partea lui Talib Kweli & Styles P. Aceasta face parte din tracklist-ul viitorului material al celor doi, și anume „The Seven”.

Album: Snowgoons – „Goon Bap” (Cumpără / Ascultă)Album: Snowgoons – „Goon Bap” (Cumpără / Ascultă)

Snowgoons
  Astăzi, grupul de producători cunoscut sub numele de Snowgoons a lansat un nou material discografic. Acesta poartă denumirea de „Goon Bap” și beneficiază de douăzeci și unu de trackuri. După cum vă puteți da seama, întregul album este produs de grupul respectiv.

Joell Ortiz, Chris Rivers & Whispers – What I FeelJoell Ortiz, Chris Rivers & Whispers – What I Feel

Joell Ortiz, Chris Rivers & Whispers

 Într-una din zilele precedente, Joell Ortiz împreună cu Chris Rivers și Whispers au lansat o nouă piesă. Aceasta este intitulată „What I Feel” și a fost lansată pe platforma SoundCloud.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!

  „God of the Serengeti” este titlul pe care îl poartă cel de-al doilea material discografic din cariera solo a lui Vinnie Paz, acesta fiind lansat în urmă cu patru ani, pe data de 22 octombrie 2012, prin intermediul label-ului Enemy Soil.

Video: Sean Strange feat. Chris Rivers & Whispers – Knock It OffVideo: Sean Strange feat. Chris Rivers & Whispers – Knock It Off

 Împreună cu alți artiști, Sean Strange urmează să lanseze un material de tip compilație la sfârșitul acestei luni, material intitulat „Everything Is Nah Bro”, nume derivat de la cel pe care îl poartă labelul în cadrul căruia artistul activează, și anume Nah Bro Entertainment.

Onyx – Dirty Cops feat. Chris Rivers (Remix)Onyx – Dirty Cops feat. Chris Rivers (Remix)

 Pe parcursul zilei de mâine, băieții de la Onyx vor lansa o versiune revizuită a albumului „Wakedafucup”, a cărui lansare a avut loc în primăvara anului 2014.

Video: Chris Rivers – Ain’t No Half Steppin’ (feat. Termanology)Video: Chris Rivers – Ain’t No Half Steppin’ (feat. Termanology)

  După cum îi este obiceiul, Chris Rivers întâmpină ziua de vineri cu un nou freestyle, pentru realizarea căruia a colaborat cu Termanology.
  Numele acestuia reflectă și numele unui alt „clasic” pe care artistul l-a ales ca suport pentru momentul său de freestyle.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Album: Chris Rivers – Medicated Consumption (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Chris Rivers – Medicated Consumption (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Pe parcursul acestui an Chris Rivers a obișnuit să lanseze nenumărate freestyle-uri în fiecare zi de vineri.

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Chris Rivers – RIP!Chris Rivers – RIP!

 Dacă urmăriți secțiunea de hip hop străin a site-ului nostru, nu mai e o noutate faptul că în aproape fiecare zi de vineri Chris Rivers obișnuiește să lanseze câte un freestyle.

Video: Chris Rivers – Straight „G” Check (feat. Whispers)Video: Chris Rivers – Straight „G” Check (feat. Whispers)

 Chris Rivers obișnuiește să lanseze freestyle-uri pe instrumentale ale unor piese „clasice” binecunoscute de ascultători. Până acum acesta a folosit ca sursă de inspirație piese precum „How Many MCs”, „I Got It Made”, etc.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..