NoutĂŢi Chronic

MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)MUZE – 5 MC dau cu pace pentru Cele 4 elemente! (Video)

Muze
  La începutul anotimpului rece, trupa MUZE încălzește publicul cu vibe-uri de vară în videoclipul piesei Cele 4, primul single de pe materialul aflat în lucru.

Concert aniversar: Cedry2k – „20 de ani de rap” @ București – 05.06.2016Concert aniversar: Cedry2k – „20 de ani de rap” @ București – 05.06.2016

 În acest an, se împlinesc 20 de ani de când Cedry2k își desfășoară activitatea muzicală, drept pentru care, artistul va susține un concert aniversar, la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis, pe data de 5 iunie.

Concert: Lansare album Stres – „Tot răul spre bine” @ București – 18.03.2016Concert: Lansare album Stres – „Tot răul spre bine” @ București – 18.03.2016

  În această seară, Stres va susține un concert de lansare al noului său material, intitulat „Tot răul spre bine”, în Club A din București. Evenimentul va începe la ora 21:00, lista de invitați fiind compusă din Haarp Cord, Alan & Kepa, Karie și Chronic.

Lansare album Cedry2k – „România Furată” @ București – 06.03.2016Lansare album Cedry2k – „România Furată” @ București – 06.03.2016

 După cum bine știți, albumul „România Furată” se va bucura de două concerte de lansare în București.

Concert: Lansare album Cedry2k – „România Furată” @ București – 28.02.2016Concert: Lansare album Cedry2k – „România Furată” @ București – 28.02.2016

 Pentru lansarea albumului „România Furată” în București, se vor desfășura două concerte, primul urmând să aibă loc în această săptămână, pe 28 februarie.

Stres anunță lansarea albumului „Tot Răul Spre Bine” o dată cu un nou videoclip!Stres anunță lansarea albumului „Tot Răul Spre Bine” o dată cu un nou videoclip!

După ce a lansat „Mi Hai”, Stres revine cu un nou videoclip și, totodată, o veste pentru ascultători. Artistul va lansa albumul „Tot Răul Spre Bine” duminică, 6 decembrie, la clubul Colectiv din București.

Concert: Cedry2k @ Drobeta Turnu Severin – 27.06.2015Concert: Cedry2k @ Drobeta Turnu Severin – 27.06.2015

În acest week-end Cedry2k va ajunge la Drobeta Turnu Severin pentru a-și lansa EP-ul „Sfinții Închisorilor”!
Se pare că turneul de promovare al EP-ului prin țară nu a luat sfârșit iar pe 27 iunie, Cedry2k va susține un concert de lansare al acestuia organizat de  MISAN (Mișcarea de I..

Concert: Cedry2k – Sfinții Închisorilor @ Petroșani – 06.06.2015Concert: Cedry2k – Sfinții Închisorilor @ Petroșani – 06.06.2015

Se pare că turneul de promovare al EP-ului „Sfinții Închisorilor” nu a luat sfârșit, iar următorul oraș în care Cedry2k îl va lansa este Petroșani.

Lansare: Cedry2k – „Sfinții Închisorilor” @ Târgovişte – 12.06.2015Lansare: Cedry2k – „Sfinții Închisorilor” @ Târgovişte – 12.06.2015

 Pe 12 iunie, Hooligans Pub găzduieşte un concert marca Cedry2k. E prima dată cand artistul vine în Târgovişte, iar pe lângă el şi Chronic, care va întreţine atmosfera, în deschidere vor cânta şi Amer1knu & BRBK (2 MC locali).

El Nino lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube!El Nino lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube!

Aseară v-am prezentat piesa intulată „Te Simt”, care este extrasă de pe noul material semnat de El Nino. Ei bine, artistul lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube, motiv pentru care trebuie să vă spun câteva cuvinte legate de acest album.

El Nino lansează o nouă piesă alături de Puya!El Nino lansează o nouă piesă alături de Puya!

După ce anul trecut El Nino ne-a vorbit „Pe Limba Noastră”, vine să ne spună că onoarea este înainte de toate, acesta fiind numele viitorului său material ce va fi lansat pe 19 aprilie în clubul bucureștean Silver Church.

Noul album semnat de către Eufonic este disponibil spre a fi ascultat pe Youtube!Noul album semnat de către Eufonic este disponibil spre a fi ascultat pe Youtube!

După cum bine știți, unul dintre cei mai noi membri ai trupei Haarp Cord și anume Eufonic a lansat noul său material ce îi poartă nuumele. Acesta conține 10 track-uri pe care se regăsesc și colaborări cu artiști precum: Chronic, Stres, Cedry2k, Tudor Sișu și Stripes.

El Nino urmează să lanseze noul său material în București!El Nino urmează să lanseze noul său material în București!

În luna ianuarie a acestui an vă anunțam că El Nino lucrează la un nou material. Acesta se intitulează „Onoarea înainte de toate” și va fi lansat pe data de 19 aprilie, în clubul bucureștean Silver Church.

Video: Eufonic cu Tudor Sișu și Cedry2k – Haarp CordVideo: Eufonic cu Tudor Sișu și Cedry2k – Haarp Cord

Se pare că schimbarea petrecută în cadrul componenței trupei Haarp Cord a adus totul la un alt nivel, fiind criticată de o parte a ascultătorilor de hip-hop românesc și apreciată de o alta.

Chicks by Oksen: expoziție de graffiti pe pânză dedicată femeilorChicks by Oksen: expoziție de graffiti pe pânză dedicată femeilor

Oksen are plăcerea să vă invite duminică, 8 martie, la expoziția „Chicks”, pe Strada Plantelor, nr. 47, București. Expoziția este special dedicată fetelor și femeilor și conține o serie de lucrări realizate de artistul urban Oksen.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..