NoutĂŢi Common

Album: Talib Kweli & Styles P – „The Seven” (Cumpără / Ascultă)Album: Talib Kweli & Styles P – „The Seven” (Cumpără / Ascultă)

Talib Kweli & Styles P
  La începutul lunii Februarie a acestui an, Talib Kweli & Styles P lansau o nouă piesă. Este vorba despre „Last Ones”, care, o lună mai târziu, beneficia și de un videoclip.

Video: Talib Kweli & Styles P – Last OnesVideo: Talib Kweli & Styles P – Last Ones

Talib Kweli & Styles P

 În luna ianuarie a acestui an, vă prezentam piesa intitulată „Last Ones” din partea lui Talib Kweli & Styles P. Aceasta face parte din tracklist-ul viitorului material al celor doi, și anume „The Seven”.

23.02.2017: În urmă cu 18 ani, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic!23.02.2017: În urmă cu 18 ani, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic!

The Roots

 Pe data de 23 februarie a anului 1999, trupa The Roots lansa cel de-al patrulea material discografic din carieră, și anume „Things Fall Apart”. Cunoscut și ca „When Things Fall Apart”, acesta a fost făcut public prin intermediul Geffen Records.

Snoop Dogg, RZA & Common vor apărea în The Simpsons!Snoop Dogg, RZA & Common vor apărea în The Simpsons!

Snoop Dogg, RZA & Common

 În anul 2017, cei care se ocupă de realizarea serialului de animație numit The Simpsons vor lansa un episod numit „The Great Phatsby”. Acesta va reprezenta un omagiu pentru nuvela scrisă de către F. Scott Fitzgerald.

Video: Common – Letter to the FreeVideo: Common – Letter to the Free

Common

 Una dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul albumului „Black America Again” este intitulată „Letter to the Free”. Piesei respective, Common s-a decis să îi realizeze un videoclip, pe care l-a făcut public pe parcursul zilei de ieri.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Video: Common – Black America Again ft. Stevie WonderVideo: Common – Black America Again ft. Stevie Wonder

  „Black America Again” este numele piesei care dă numele celui de-al unsprezecelea material realizat de Common, lansat la începutul acestei luni.

Album: Common – „Black America Again” (Copertă / Tracklist / Cumpără / Ascultă)Album: Common – „Black America Again” (Copertă / Tracklist / Cumpără / Ascultă)

 UPDATE 05.11.2

Common – PyramidsCommon – Pyramids

  Au mai rămas doar două zile până la lansarea unui nou album din partea lui Common, și anume „Black America Again”, din cadrul căruia fac parte piesele lansate anterior: „Joy and Peace” și „Red Wine” și cărora li se alătură o altă piesă pe care artistul a lansat-o cu scopu..

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Common – Red Wine feat. Syd & ElenaCommon – Red Wine feat. Syd & Elena

 În curând, pe data de 4 noiembrie, Common urmează să lanseze cel de-al 11-lea material discografic al său, despre care ați putut afla în cadrul unor articole anterioare, numele său fiind „Black America Again”.

Common – Joy and Peace (feat. Bilal)Common – Joy and Peace (feat. Bilal)

  În urmă cu o săptămână, vă prezentam coperta, tracklistul și data de lansare a noului album pe care Common se pregătește să îl dezvăluie publicului larg.

06.10.2016: În urmă cu 24 de ani, Common lansa albumul său de debut!06.10.2016: În urmă cu 24 de ani, Common lansa albumul său de debut!

 În anul 1992, Common lansa primul său material discografic, material cu care își făcea debutul pe scena hip hop-ului.

29.09.2016: Se împlinesc 18 ani de la lansarea albumului „Mos Def & Talib Kweli are Black Star”!29.09.2016: Se împlinesc 18 ani de la lansarea albumului „Mos Def & Talib Kweli are Black Star”!

Black Star este numele adoptat de către Mos Def și Talib Kweli, care, în 1998 s-au unit pentru a lansa împreună un material memorabil pentru cultura hip hop.

24.09.2016: În urmă cu 20 de ani, trupa The Roots își lansa cel de-al treilea material discografic!24.09.2016: În urmă cu 20 de ani, trupa The Roots își lansa cel de-al treilea material discografic!

  În urmă cu 20 de ani, pe data de 24 septembrie 1996, trupa The Roots își lansa cel de-al cincilea material discograf, intitulat „Illadelph Halflife”, prin intermediul Geffen Records.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..