NoutĂŢi commy

Tija cu Rappa și Shushi – RenaștereaTija cu Rappa și Shushi – Renașterea

Se pare că Tija cu Rappa și Shushi au ales să colaboreze pentru o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”Renașterea” și este lansată pe canalul oficial de Youtube al lui Tija, instrumentalul fiind realizat de către Ripp.

Promovare: Efilim – IncomodPromovare: Efilim – Incomod

Oradea revine pe prima pagina de pe BlackSheepSound, printr-un artist orădean care se numeşte Efilim, acesta lansând recent o nouă piesă care se numeşte „Incomod„, aceasta fiind realizată pe un instrumental al unui alt orădean Commy, care este un producător ce a lucrat şi la c..

Baboi feat. Bibanu MixXL – DissCUR-sBaboi feat. Bibanu MixXL – DissCUR-s

Domnilor şi doamnelor, suntem nevoiţi să vă prezentăm un „DissCUR-s„. Defapt noi vorbim prea des pe BlackSheepSound, aşa că-l lăsăm pe Baboi care are câteva cuvinte grele să vă spună prin noua sa piesă ce este alături de Bibanu MixXL.

Baboi – Trece-ne acolo (feat. Bibanu MixXL)Baboi – Trece-ne acolo (feat. Bibanu MixXL)

Baboi revine astazi, alaturi de Bibanu MixXL, cu o noua piesa. Melodia „Trece-ne acolo” beneficiaza de un instrumental produs de Commy (UnderMusic), iar mix-ul si master-ul poarta semnatura DopeFilm Records.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..