NoutĂŢi cortex

C.o.D – Cald feat. ReleveuC.o.D – Cald feat. Releveu

 La doi ani după lansarea piesei „Rece”, C.o.D alături de Releveu au realizat continuarea piesei pentru care au colaborat în trecut, aceasta se intitulează „Cald”.
 Instrumentalul piesei este produs de către Cortex, iar aranjamentele vocale au fost realizate de către Ion.

Video: Cortex feat Nanu’ & Mario B. – Mâncați de viiVideo: Cortex feat Nanu’ & Mario B. – Mâncați de vii

Cortex lansează în colaborare cu Nanu și Mario B. un nou videoclip la piesa ce se intitulează ”Mâncați de vii”, aceasta promovând albumul de debut al artistului Cortex, ce urmează să apară pe parcursul acestui an.

CenzuraH – Jocul (feat. Hoodie, Xela Nam, Zmili, B-Blue, Cortex & Udo)CenzuraH – Jocul (feat. Hoodie, Xela Nam, Zmili, B-Blue, Cortex & Udo)

Pe contul oficial de YouTube al Unic Production a aparut o noua piesa acum cateva minute. Aceasta poarta numele „Jocul” si este interpretata de CenzuraH in colaborare cu Hoodie, Xela Nam, Zmili, B-Blue, Cortex si Udo.

CenzuraH – Lumi diferite (feat. Cedry2k)CenzuraH – Lumi diferite (feat. Cedry2k)

Sunt absolut convinsa ca uneori ai senzatia ca apartii unei alte lumi si locul tau nu este aici. CenzuraH l-a luat pe Cedy2k alaturi pentru a-si asterne versurile pe un instrumental oferit de Cortex . Regasim piesa „Lumi diferite” si pe noul material cu nume omonim semnat de CenzuraH.

Artistii Unic Production vor sustine o serie de concerte in taraArtistii Unic Production vor sustine o serie de concerte in tara

Dupa succesul pe care l-a avut concertul „UNIC PRODUCTION All Stars” de saptamana trecuta (4 decembrie 2011), artistii Unic Production au hotarat sa sustina in acest weekend alte doua evenimente, care se vor desfasura de aceasta data in afara Bucurestiului.

Video: Combinatii Letale – Dublu HasH ft. B-BlueVideo: Combinatii Letale – Dublu HasH ft. B-Blue

Combinatii Letale revin pe site-ul nostru cu un nou videoclip la o noua piesa intitulata „Dublu HasH„, care este in colaborare cu B-Blue. De motajul videoclipului s-a ocupat Mario Bros, iar de mix/master-ul piesei Cortex.

Video: Xela Nam ft Cortex, Mario Bros & Scartz – In rasVideo: Xela Nam ft Cortex, Mario Bros & Scartz – In ras

Direct de pe plaiurile mioritice unde apa minerala curge in orice izvor, va prezentam cel mai nou videoclip marca Unic Production, ce il are in rol principal pe Xela Nam.

Video: Combinatii Letale – StrategicVideo: Combinatii Letale – Strategic

Combinatii Letale este o trupa hip hop formata din Mario Bros, Scartz, Cortex si K-Beat, ce ne prezinta astazi noul lor videoclip la piesa „Strategic„. Videoclipul a fost realizat sub regilia lui Potyautas si Mario Bros.

Xela Nam – CombinatieXela Nam – Combinatie

Xela Nam a lansat astazi piesa „Combinatie„, ca prim single de pe albumul ce va aparea in vara aceasta.
Asta e noul trend. Fiecare incearca sa combine cate ceva. Singurul trend care nu se schimba niciodata.
Xela Nam este cunoscut de sapte ani ca artist rap in peisajul urban romanesc.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..