NoutĂŢi cosy

Video: Cosy – ZigZag (feat. ALAN & KEPA)Video: Cosy – ZigZag (feat. ALAN & KEPA)

Hip hop-ul românesc din Brăila este bine reprezentat de câțiva ani de către Cosy care de curând a lansat videoclipul piesei „ZigZag” realizată în colaborare cu Alan & Kepa.

Cosy – Dragostea e Oarbă (feat Diego & Dante)Cosy – Dragostea e Oarbă (feat Diego & Dante)

Cosy colaborează cu Diego și Dante pentru o nouă piesă ce se numește ”Dragostea e Oarbă”, aceasta beneficiind și de videoclip. Piesa e magică, partea lui Cosy fiind pe măsura așteptărilor mele și parcă preferam să nu se termine atât de repede partea sa.

Video: Cosy – PasageriVideo: Cosy – Pasageri

Împreună cu Mango Records, artistul român cunoscut sub numele de Cosy a lansat o nouă piesă ce beneficiază de un videoclip în regia lui Richard Stan și Claudiu Stan (Vision Production).

Premieră: Cosy feat. Vladone – Cei mai adevărați aniPremieră: Cosy feat. Vladone – Cei mai adevărați ani

Cosy, artistul brăilean, revine astăzi în premieră pentru BlackSheepSound cu o nouă piesă de pe albumul ”Batiste, lacrimi, flegme și confetti Vol. 2 Deal (The Lost Songs)”. Aceasta se numește ”Cei mai adevărați ani” și este o colaborare cu Vladone.

Cosy – La modă feat. Mary MCosy – La modă feat. Mary M

Pe Cosy îl cunoașteți cu siguranță. Da, este acel artist din Brăila care lansează în ultimul timp pe canalul său oficial de Youtube, piese extrase de pe materialul intitulat „Batiste, lacrimi, flegme și confetti Vol. 2 Deal (The Lost Songs)”.

Cosy – Hârtii feat. VladoneCosy – Hârtii feat. Vladone

Cosy ne prezintă o altă piesă extrasă de pe materialul intitulat ”Batiste,lacrimi,flegme si confetti Vol.2 Deal (The Lost Songs )”. Aceasta se numește „Hârtii” și este o colaborare cu Vladone.

Cosy – E totul bineCosy – E totul bine

La scurt timp după ce a lansat ”România Sud” în colaborare cu Mark One & Euforic, Cosy revine cu o nouă piesă, extrasă de pe materialul intitulat ”Batiste, lacrimi, flegme și confetti Vol.2 Deal (The Lost Songs)”, numită ”E totul bine”.
Instrumentalul stă sub egida C.P.R

Cosy – România sud feat. Mark One & EuforicCosy – România sud feat. Mark One & Euforic

După ce a lansat în urmă cu două zile piesa intitulată „Fără limite„, artistul român cunoscut sub numele de Cosy revine cu o nouă bucată.

Cosy – Fără limite feat. HoneyCosy – Fără limite feat. Honey

Cosy lansează o nouă piesă intitulată ”Fără limite” în colaborare cu Honey.
”Fara Limite” este o piesă extrasă de pe cel mai nou album al artistului și anume „Batiste,lacrimi,flegme și confetti Vol.2 Deal ( The Lost Songs )”.
Instrumentalul a fost realizat de către C.P.R.

Cosy – Rec feat. Vladone și Andreea VatavuCosy – Rec feat. Vladone și Andreea Vatavu

Cosy lansează o nouă piesă de pe viitorul său material, aceasta numindu-se ”Rec” și este o colaborare alături de Vladone și Andreea Vatavu.

Premieră: Cosy – România m-a crescut feat. EuforicPremieră: Cosy – România m-a crescut feat. Euforic

După ce a lansat deja două piese de pe volumul 2 a albumului ”Batiste, lacrimi, flegme și confetti”, Cosy revine astăzi cu cea de a treia piesă extrasă de pe materia.

Cosy – Zgomot feat. StresCosy – Zgomot feat. Stres

Cosy revine cu în atenția noastră cu o nouă piesă. Aceasta se numește „Zgomot” și este în colaborare cu Stres. Instrumentalul, mix-ul și master-ul au fost asigurate de Feenom. Înregistrările s-au realizat în Unic Studio. Artwork-ul a fost realizat de Ionuț Thx.

Cosy – DealCosy – Deal

Cosy lansează prima sa piesă de pe viitorul său material cu același nume ”Batiste, lacrimi, flegme și confetti”, doar că volumul 2, aceasta numindu-se ”Deal”.

Live: Cosy – Ceva din Sud-Est @ Marpha Hip-Hop – Video Live Edition 2Live: Cosy – Ceva din Sud-Est @ Marpha Hip-Hop – Video Live Edition 2

Inceputul saptamanii aduce al optisprezecelea live (cele prezentate anul trecut si in 2014 fiind semnate Gani, Manyah, Carbon, Tonik Obiektiv, BuFu, Smokey & KREM, Ryu, Arssura, Ibra & Fu, Super ED, KaTaNa, Tzip, Cortes, Gani, Morano, Jepcar si Lazy), Cosy, „invitatul” de astazi, partic..

Premieră: Cosy feat. K-Milla – Pentru tine (Video)Premieră: Cosy feat. K-Milla – Pentru tine (Video)

Cosy lansează în premieră pe BlackSheepSound videoclipul piesei ”Pentru tine”, ce este în colaborare cu K-Milla. Pe parcursul anului 2013 artistul a lansat piesă după piesă completând astfel în întregime materialul ”Batiste, lacrimi, flegme și confetti„ acesta fiind volumul 1.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..