NoutĂŢi Covert Coup

Video: Curren$y – BBSVideo: Curren$y – BBS

Multi se asteptau ca rapperul Curren$y sa puna accent pe promovarea albumulul „Weekend At Burnie’s„. Cu toate acestea, Spitta nu renunta nici la proiectul realizat impreuna cu Alchemist. Piesa „BSS” face parte de pe mixtape-ul „Covert Coup„.

Video: Curren$y – Smoke BreakVideo: Curren$y – Smoke Break

Va mai amintiti acest artwork? Nah Right si Restless Films ne prezinta un nou videoclip al lui Spitta. Piesa „Smoke Break” face parte de pe mixtape-ul „Covert Coup„, realizat impreuna cu Alchemist.

Album: Curren$y – Weekend At Bernie’s (Coperta)Album: Curren$y – Weekend At Bernie’s (Coperta)

2011 pare sa fie un an foarte intens din punct de vedere al lansarilor pentru Curren$y (daca ne gandim si la mixtape-ul „Covert Coup„). Cei de la Pitchfork au facut public noul artwork al viitorului album care va fi lansat pe 28 iunie. Vom reveni cu detalii.

Video: Curren$y feat. Fiend – Blood, Sweat & GearsVideo: Curren$y feat. Fiend – Blood, Sweat & Gears

Spitta a realizat videoclipul piesei numarul 3 de pe mixtape-ul Covert Coup. Acesta este mai mult un collage de imagini din concertele artistului. Va invit sa il vizionati si sa ne dati o parere sincera.

Curren$y – #JetsgoCurren$y – #Jetsgo

Spitta a lansat o noua piesa la scurt timp dupa mixtape-ul „Covert Coup” (cu Alchemist). Tanarul artist pare sa aiba o activitate sustinuta avand in vedere faptul ca nici „Muscle Car Chronicles” nu a fost lansat cu prea mult timp in urma.

Mixtape: Curren$y & Alchemist – Covert CoupMixtape: Curren$y & Alchemist – Covert Coup

Spitta si Alchemist si-au unit fortele de unde a rezultat un mixtape de 10 piese.

Curren$y – Ventilation (Prod. Alchemist)Curren$y – Ventilation (Prod. Alchemist)

Dupa ce v-am prezentat coperta ce va reprezenta albumul „Covert Coup” si tracklist-ul, acum e vremea sa va prezint una din cele 10 piese ce vor face boxele sa rasune din 20 Aprilie.

Tacklist: Curren$y – Covert CoupeTacklist: Curren$y – Covert Coupe

Si uite cum se tine Curren$y de treaba si ne ofera si tracklistul albumului „Cover Coupe” produs de Alchemist. Proiectul va fii lansat online, cu free download pe 20 Aprilie. Pana atunci ne vom bucura de cate un extras single lasat sa honareasca pe blogurile de profil.
1. BBS
2.

Curren$y – Covert Coup (Coperta)Curren$y – Covert Coup (Coperta)

Dupa ce a lansat albumul mixtape „Muscle Car Chronicles”, Curren$y ne anunta cu privire la viitorul sau material audio ce va fi lansat nu mai tarziu de 20 Aprilie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..