NoutĂŢi CPR Production

Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)

  Sișu Tudor a lansat noul său album, ce poartă denumirea de „Symphonia”, în mediul online, mai precis pe canalul său de YouTube.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Video: ALAN & KEPA – Vorba Aia feat. Ombladon & FreakadadiskVideo: ALAN & KEPA – Vorba Aia feat. Ombladon & Freakadadisk

 În „ajunul” zilei de lansare în mediul online a albumului „Oxigen”, ALAN & KEPA ne oferă o nouă piesă extrasă de pe acesta, care, la fel ca și precedenta, și anume „Cuvinte”, vine însoțită de un videoclip.

Tudor Sișu – Ultimii ani (feat. Admiral)Tudor Sișu – Ultimii ani (feat. Admiral)

După ce săptămâna trecută unul dintre membrii trupei Haarp Cord a lansat un alt material solo, în clubul bucureștean Silver Church, vorbesc despre El Nino, care a lansat „Onoarea înainte de toate”, un alt membru al trupei – Tudor Sișu, vine cu o piesă extrasă de pe viitorul său mat..

Video: Cosy – PasageriVideo: Cosy – Pasageri

Împreună cu Mango Records, artistul român cunoscut sub numele de Cosy a lansat o nouă piesă ce beneficiază de un videoclip în regia lui Richard Stan și Claudiu Stan (Vision Production).

Înregistrare video de la lansarea albumului ”Mai greu ca tine”, semnat Cosy (Exclusiv)Înregistrare video de la lansarea albumului ”Mai greu ca tine”, semnat Cosy (Exclusiv)

Cosy scoate din arhiva personală înregistrarea lansării albumului ”Mai greu ca tine”, ce a avut loc în 2009, alături de artiștii cu care a colaborat pe acest material cum ar fi Sișu Tudor, Cabron, Shoby și mulți alți artiști importanți din industria hip hop-ului românesc.

Cosy – Speeding CarsCosy – Speeding Cars

Pe canalul oficial de YouTube al lui Cosy, acesta a lansat un nou extras de pe materialul său „Batiste, lacrimi, flegme și confetti„. Instrumentalul este produs de C.P.R. Productions, iar de mix/master s-a ocupat Feenom.

Cosy – Carnavalul ReceCosy – Carnavalul Rece

Se întamplă din nou, Cosy lansează o nouă piesă de pe „Batiste, lacrimi, flegme şi confetti„, aceasta se numeşte „Carnavalul rece” şi este realizată pe o producţie asigurată de CPR Production.

Video: Nane – Când îngerii pleacăVideo: Nane – Când îngerii pleacă

Nane lansează in seara acesta un nou videoclip la o piesă numită „Când îngerii pleacă„, ce este o producţie asigurată de CPR Production.

Video: Cosy feat. Angeles – Ultima doamnaVideo: Cosy feat. Angeles – Ultima doamna

„Ultima doamna„, este cea mai recenta piesa semnata Cosy care beneficiaza si de videoclip, piesa fiind in colaborare cu Angeles. Artistul tocmai a incarcat videoclipul pe contul sau oficial de youtube si la putin timp feedback-ul este pozitiv strangand vizualizari si comentarii.

Cosy – Golan de top (feat. Mary M)Cosy – Golan de top (feat. Mary M)

In aceasta dimineata, Cosy ne-a oferit pe pagina lui de Facebook piesa „Golan de top”.

Cosy – Aerul din oras feat. Pistol si Mary MCosy – Aerul din oras feat. Pistol si Mary M

A treia piesa publicata de Cosy pe contul sau oficial de youtube, este extrasa de pe materialul “Ceva din Sud Est” si se numeste “Aerul din oras“.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..