NoutĂŢi cretzu

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

creTzu – STOP feat. DilimanjarocreTzu – STOP feat. Dilimanjaro

 creTzu, membru al trupei Ceilalți, ne prezintă astăzi piesa „STOP” realizată împreună cu Dilimanjaro. Instrumentalul piesei este produsă de către Bizar.

Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”Interviu: Omu Gnom „Nu există să nu se poată. Se poate, doar să vrem și să știm că vrem asta.”

 De această dată am ales să discut cu un artist a cărui muzică o ascult încă de când eram copil, un artist care a lansat un nou album pe parcursul acestui an și care a influențat spre bine o mare parte din asculătorii săi.

Promovare: Reiki – Scrisoare către vocea meaPromovare: Reiki – Scrisoare către vocea mea

Dacă ieri am avut plăcerea să vi-l prezentăm pe Viktor și pe băieții de la Proiectu’ Patru, astăzi continuăm seria promovărilor alături de o tânără talentată, pe numele său real Carmen Petrina Apostol, sau mult mai simplu zis: Reiki.

Album: Omu Gnom – !? (Copertă / Tracklist / Comandă / Descarcă)Album: Omu Gnom – !? (Copertă / Tracklist / Comandă / Descarcă)

La ora 00:00, Omu Gnom a lansat cel de-al cincilea album solo intitulat „?!” sub forma unui cadou pentru ascultători o dată cu sărbătorirea zilei de naștere.

Premieră: Esra feat. Reiki & creTzu (Ceilalti) – De mâinePremieră: Esra feat. Reiki & creTzu (Ceilalti) – De mâine

După ce a lansat piesele ”Obosit” în colaborare cu Samurai, ”Revanșa” în colaborare cu Mr.

Album: creTzu – ”Echilibru vol. II” (Cumpără/Ascultă)Album: creTzu – ”Echilibru vol. II” (Cumpără/Ascultă)

După ce, în toamna lui 2012, creTzu a început să lanseze câte o piesă de pe viitorul material, iată că a venit momentul ca acesta să iasă în întregime la lumină!
Materialul, intitulat ”Echilibru vol.

creTzu – Ultima strigarecreTzu – Ultima strigare

Pentru membri trupei Ceilalți această perioadă a anului este una productivă din punct de vedere al pieselor și videoclipurilor pe care aceștia le promovează.

Video: creTzu – Rap sărman ft. IdaVideo: creTzu – Rap sărman ft. Ida

creTzu lansează o nouă piesă ce beneficiază de videoclip, aceasta numindu-se ”Rap sărman”, fiind în colaborare cu Ida. Piesa face parte de pe viitorul material al artistului numit ”Echilibru Vol. II”, ce urmează a fi împărtășit cu voi săptămânal cu cate-o piesă.

creTzu – Niciodată n-am să uitcreTzu – Niciodată n-am să uit

După videoclipurile pieselor ”Mai stai” și ”Altă lume”, artistul Cretzu – membru al trupei Ceilalți,  revine cu o nouă piesă extrasă de pe viitorul album intitulat ”Echilibru vol. II”.

BlackSheepSound şi artiştii, vă urează Sărbători Fericite!BlackSheepSound şi artiştii, vă urează Sărbători Fericite!

Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, ocazie cu care fiecare dintre noi îşi aduce aminte de cei dragi, familie sau prieteni şi le trimit gânduri bune.

Video: creTzu – Altă lumeVideo: creTzu – Altă lume

După 40 de ani de muncă mama are-o pensie, De parc-a pus gresie, nu profesor de profesie.
Aşa sună un vers dintr-o piesă intitulată „Altă lume„, semnată creTzu (Ceilalţi), care beneficiază începând de astăzi de un videoclip.

Video: creTzu – Mai staiVideo: creTzu – Mai stai

După ce am văzut ”Teaser sau cum n-o să fie clipu” a venit timpul să vizionăm videoclipul propriu-zis pentru piesa ”Mai Stai” realizată de către creTzu, membru al trupei Ceilalţi pe un instrumental marca Bizar.

Teaser: creTzu – Mai stai (Video)Teaser: creTzu – Mai stai (Video)

Pe contul oficial de Youtube al băieților de la Ceilalți a fost încărcat recent un teaser deosebit de amuzant. creTzu pregătește lansarea unui nou videoclip și ne-a oferit un scurt promo intitulat „Teaser sau cum n-o să fie clipu”.

ViKloth – E vara afar (feat. creTzu)ViKloth – E vara afar (feat. creTzu)

Si, calendaristic a venit si vara. ViKloth ofera astazi ascultatorilor sai o noua piesa in colaborare cu creTzu. Textul melodiei poarta semnaturile lui ViKloth si creTzu iar instrumentalul apartine lui Keri. Pentru a intregii putin formula Ceilalti, de mix si master s-a ocupat Hannibal.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..