NoutĂŢi Criminalle

Video: Samurai feat. Karie- Zi-leVideo: Samurai feat. Karie- Zi-le

Samurai și Karie
  Samurai a lansat videoclipul piesei „Zi-le”, care reprezintă un extras din cadrul celui mai recent album al său. Materialul poartă denumirea de „Dedicat suflet și trup”, iar piesa respectivă este o colaborare alături de Karie.

Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)

Samurai

 Un nou material discografic din partea lui Samurai a fost lansat pe parcursul serii de ieri, integral, pe platforma YouTube.

Samurai feat. Jianu și Loko – InvidiaSamurai feat. Jianu și Loko – Invidia

Samurai

Samurai revine și astăzi cu o nouă piesă de pe albumul ce urmează să fie lansat, „Dedicat trup și suflet”. De data aceasta este vorba despre piesa cu numărul 13 de pe tracklist-ul albumului, piesă ce aduce împreuna cu Samurai pe Jianu și pe Loko.

Samurai – Podul Minciunilor feat. SpectruSamurai – Podul Minciunilor feat. Spectru

Samurai

 Deși ziua de ieri trebuia să fie ziua lansării în mediul online a noului material semnat de către Samurai, aceasta s-a încheiat prin lansarea unei noi piese extrase din cadrul său, lansarea fiind amânată.

El Nino & Samurai – Îmi place tot ce-mi face răuEl Nino & Samurai – Îmi place tot ce-mi face rău

 După numeroasele piese extrase de pe materialul „Familia”, realizat de către El Nino în colaborare cu Samurai, și anume: „Destine”, „Toți Bagabonții”, „Lângă soare”, „Tinerețea” și „Răbdarea”, astăzi avem parte de încă o piesă ce se adaugă lista celor lansa..

Mixtape: Karie – Romană 9 (Ascultă / Descarcă)Mixtape: Karie – Romană 9 (Ascultă / Descarcă)

 Karie, unul dintre cei mai cunoscuți producători din hip hop-ul românesc, a lansat un mixtape, acesta se intitulează „Romană 9”.

Video: El Nino feat. Samurai & Karie – Din Rai 2Video: El Nino feat. Samurai & Karie – Din Rai 2

 După cum bine știți, în cadrul celui mai nou material lansat de către El Nino, ce poartă denumirea de „Alin Durerea”, se regăsește cea de-a doua parte a piesei „Din Rai”, care este o colaborare atât cu Samurai, cât și cu Karie, ultimul menționat fiind și cel care s-a ocupat de..

Album: El Nino – „Alin Durerea” (Ascultă)Album: El Nino – „Alin Durerea” (Ascultă)

 Acesta este un moment mult așteptat de către o parte din ascultătorii de hip-hop românesc, fiindcă marchează lansarea noului material semnat de către El Nino, ce poartă denumirea de „Alin Durerea”.

El Nino lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube!El Nino lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube!

Aseară v-am prezentat piesa intulată „Te Simt”, care este extrasă de pe noul material semnat de El Nino. Ei bine, artistul lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube, motiv pentru care trebuie să vă spun câteva cuvinte legate de acest album.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..