NoutĂŢi criss blaziny

Tranda feat. Criss Blaziny & Chimie – SHAIITranda feat. Criss Blaziny & Chimie – SHAII

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi, 10 septembrie, prima piesă extrasă de pe cel mai nou material Tranda, „CONSTANGELES – Volumul 2”, pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound.

Video: Criss Blaziny & Rashid – Regina BaluluiVideo: Criss Blaziny & Rashid – Regina Balului

”Esti cel mai bun din port…”
Dacă stăm să ne gândim la acest text, e prea clar că e vorba de Criss Blaziny care ne încântă cu o nouă bucată alături de Rashid.

Criss Blaziny – Ani de fumatCriss Blaziny – Ani de fumat

Parcă mă ia un dor de liceu când pornesc noua piesă de la Criss Blaziny, poate aveți și voi același feeling. Artistul tocmai a lansa noua sa bucată ”Ani de fumat” ce este realizată pe un instrumental semnat Paul Iorga, cu mix și master de Benzen.

Teaser: Criss Blaziny – Ani De FumatTeaser: Criss Blaziny – Ani De Fumat

Ce credeți că va ieși după alegeri? O nouă bucată oferită de Criss Blaziny ce se va intitula ”Ani de fumat”. Piesa cel mai probabil vine alături de o colaborare care deocamdată nu o cunoaștem, rămâne să vă anunțăm îndată ce aflăm și noi.

Video: Criss Blaziny – Uneori feat AdelineVideo: Criss Blaziny – Uneori feat Adeline

După o colaborare foarte bună alături de Andreea Bălan pe piesa ”Decor”, Criss Blaziny lansează astăzi un nou videoclip al unei piese ce se intitulează ”Uneori”. Aceasta este în colaborare cu Adeline și este lansată sub egida Mango Records.

Video: Andreea Bălan feat. Criss Blaziny – DecorVideo: Andreea Bălan feat. Criss Blaziny – Decor

Criss Blaziny apare pe o nouă piesă lansată în seara aceasta de Andreea Bălan, care se numește ”Decor” și beneficiază de un videoclip realizat de Ciprian Strugariu, iar partea lui Criss Blaziny este filmată și montată de către artist.

Angeles – Plouă feat. Criss BlazinyAngeles – Plouă feat. Criss Blaziny

După colaborarea de pe piesa „Mi-a părut bine„, ce a primit un feedback pozitiv din partea ascultătorilor, Angeles revine cu o nouă colaborare alături de Criss Blaziny. Piesa este realizată pe un instrumental semnat de Angeles, iar de mix / master este responsabil Benzen.

BlackSheepSound îţi recomandă 10 piese perfecte pentru varăBlackSheepSound îţi recomandă 10 piese perfecte pentru vară

Tare tare vara asta, nu? Şi nu e vară fără soare, răcoritoare, ventilatoare şi bineînţeles a noastră muzică!
Tocmai de aceea BlackSheepSound este alături de voi vara aceasta şi îţi recomandă 10 piese perfecte pentru tine şi prietenii tăi în acest sezon.

Video: Criss Blaziny feat Zhao – #CeamaitarevarăVideo: Criss Blaziny feat Zhao – #Ceamaitarevară

Și iată! Videoclipul piesei #ceamaitarevară este lansat în sfârșit. Criss Blaziny și Zhao ne-au prezentat single-ul în urmă cu câteva săptămâni, produs de Adapter, iar astăzi a fost lansat și videoclipul sub egida MangoRecords.

Criss Blaziny – #ceamaitarevara feat. ZhaoCriss Blaziny – #ceamaitarevara feat. Zhao

Începem „#ceamaitarevara” cu noua piesă semnată Criss Blaziny, în colaborare cu Zhao pe o producţie asigurată de Adapter.
CRISS BLAZINY lanseaza astazi „Cea mai tare vara”, primul single de pe cel mai nou material al artistului: „Viata de dupa”.

Karie feat. Criss Blaziny – ZicaiayeahKarie feat. Criss Blaziny – Zicaiayeah

Karie lansează o nouă piesă ce se numeşte „Zicaiayeah” şi este în colaborare cu Criss Blaziny. Aceasta trebuia lansată abia pe sfârşitul verii, dar din cauza circumstanţelor nefavorabile aceasta se poate asculta astăzi.

KeeD feat. Zhao & Criss Blaziny – LimonadăKeeD feat. Zhao & Criss Blaziny – Limonadă

Red Clover Media prezintă o nouă piesă semnată KeeD în colaborare cu Zhao şi Criss Blaziny. Piesa se numeşte „Limonadă„, iar aceasta este realizată pe un instrumental semnat de Paul Iorga, în colaborare cu Mitză de la Agresiv.

Criss Blaziny – Vanilie & CiocolatăCriss Blaziny – Vanilie & Ciocolată

Povestea din „Răsăritul Apus„, continuă prin piesa „Vanilie & Ciocolată„, care este oferită astăzi de Criss Blaziny pe contul sau de youtube. La fel ca și celelalte piese, producția este asigurată de Adapter.

Criss Blaziny – Senzaţii şi efecte feat. Dj. UndooCriss Blaziny – Senzaţii şi efecte feat. Dj. Undoo

După primele piese urcate pe youtube, Criss Blaziny revine cu un skit de pe cel mai recent album al său numit „Rasaritul Apus„. Acest skit se numeşte „Senzaţii şi efecte„, fiind în colaborare cu DJ Undoo.

Criss Blaziny – Barbie & Chen Ep. 2 Feat. BiancaCriss Blaziny – Barbie & Chen Ep. 2 Feat. Bianca

Criss Blaziny a lansat în urmă cu câteva zile noul său material, „Răsăritul Apus„. După ce ne-a prezentat „Răsăritul Ep. Pilot„, astăzi scoate la înaintare o nouă piesă. „Barbie & Chen Ep.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..