NoutĂŢi cristi chelsoi

Concert: Omu Gnom @ Ploiești – 10.03.2017Concert: Omu Gnom @ Ploiești – 10.03.2017

 Înainte de concertul de lansare al materialului „Hrană” pe care Omu Gnom alături de DJ Undoo îl vor susține pe data de 22 martie în București, Omu Gnom va poposi la Ploiești.

Ibra, Fu, Bogdan El Negro – Noi suntem LupiiIbra, Fu, Bogdan El Negro – Noi suntem Lupii

Suntem la sfârşitul lunii august şi ne pregătim să încheiem „Vara Verde”. Băieţii de la Şase Grade Crew nu bat pasul pe loc şi lansează astăzi o nouă piesă.

Video: Personal – VreauVideo: Personal – Vreau

După o pauză îndelungată din peisajul hip hop românesc, trupa Personal revine la sfârșitul anului 2012 cu videoclipul piesei ”Vreau”, având o abordare diferită a mesajului față de ce am fost obișnuiți.

LIVE: raku, Cristi Chelsoi si DJ Undoo @ GuerriLIVE Radio SessionLIVE: raku, Cristi Chelsoi si DJ Undoo @ GuerriLIVE Radio Session

Dupa ce zilele trecute v-am prezentat aici live-ul de la piesa „Cautand”, astazi va oferim spre ascultare tot concertul lui Raku de la GuerriLIVE. Puteti gasi playlist-ul si video-ul putin mai jos.

raku – Cautand @ GuerriLIVE Radio Sessionraku – Cautand @ GuerriLIVE Radio Session

Pe data de 6 februarie, raku a fost prezent alaturi de Dj Undoo si Cristi Chelsoi pentru a sustine un concert in cadrul GuerriLIVE, direct din studiourile Radio Guerilla. Mai jos aveti interpretarea live a piesei „Cautand„.

Concert: raku, Cristi Chelsoi si DJ Undoo @ GuerriLive Radio SessionConcert: raku, Cristi Chelsoi si DJ Undoo @ GuerriLive Radio Session

Seria concertelor GuerriLIVE Radio Session continua luni, 6 februarie, unde incepand cu ora 19, ii veti putea asculta LIVE pe raku, Cristi Chelsoi si DJ Undoo. Evenimentul este sustinut de Ursus Evolution. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Radio Guerrilla.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..