NoutĂŢi Crylu

Traian – HimeraTraian – Himera

Traian

 „Zis și Tăcut” este numele LP-ului pe care Traian l-a lansat în luna septembrie a acestui an. Materialul cuprinde 22 de piese și se găsește, integral, pe platforma digitală BandCamp. Din același loc poate fi și descărcat.

Traian – N-ai cu cine (cu C.o.D)Traian – N-ai cu cine (cu C.o.D)

Dacă ieri vă anunțam că Traian pregătește un nou material intitulat „Zis și tăcut”, iată că astăzi a venit timpul să ascultăm una dintre piesele ce se regăsesc pe acesta.

Traian & Dva3avoda – Твой убийцаTraian & Dva3avoda – Твой убийца

 „Se lasă tăcerea” este numele celei din urmă piese lansate de către Traian, pe care ați putut-o vedea afișată pe site-ul nostru, piesă a cărei lansare a avut loc pe parcursul lunii august a acestui an.

Traian – Hai să vorbim (cu Laura Bodorin)Traian – Hai să vorbim (cu Laura Bodorin)

 „Hai să vorbim”, este numele celei mai recente piese lansate de către tânărul MC, originar din Moldova, Traian.
 Melodia este realizată în colaborare cu Laura Bodorin pe un instrumental produs de către MrGrimes.

Traian – Cântec de petrecereTraian – Cântec de petrecere

 Traian a lansat o nouă piesă intitulată „Cântec de petrecere”, care, la fel ca și piesa de care este precedată, și anume „Brutal Basarabia”, face parte dintr-o serie de piese pe care MC-ul și-a propus să le lanseze săptămânal.

Promovare: FR-United – Muzică și PoeziePromovare: FR-United – Muzică și Poezie

 Barda și Bastilia sunt cei doi artiști alături de care continuăm seria promovărilor pe BlackSheepSound! Aceștia formează trupa FR-United și ne vorbesc despre muzică, versuri și poezie prin intermediul noii piese pe care au lansat-o.

Traian – Îi PizdețTraian – Îi Pizdeț

Într-un articol anterior ați putut vedea care este tracklist-ul viitorului material ce poartă semnătura tânărului MC basarabean Traian.

Promovare: Proiectu’ Patru – Fără Mască (Video)Promovare: Proiectu’ Patru – Fără Mască (Video)

 Se pare că mișcarea hip hop ia amploare pe zi ce trece în Republica Moldova, dat fiind faptul că pe lista promovărilor făcute de BlackSheepSound au apărut multe nume ale fraților de peste Prut.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..