NoutĂŢi ctc

Airfield Festival: Peste 50.000 de oameni asteptati la Airfield Festival in cele 4 zile de festivalAirfield Festival: Peste 50.000 de oameni asteptati la Airfield Festival in cele 4 zile de festival

 Aflat la a 4-a ediție, Airfield Festival, evenimentul care deschide vara festivalurilor din România, așteaptă aproximativ 50.000 de vizitatori în cele patru zile de festival, la sfârșitul acestei săptămâni, intre 29 iunie și 2 iulie 2017.

Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)Album: DOC & Motzu – În HD (Ascultă)

 Albumul „În HD”, semnat de către DOC și Motzu, lansat în aceeași perioadă a anului trecut, este disponibil pentru a fi ascultat pe canalul de YouTube al label-ului Facem Records.

Află care sunt primele nume ale artiștilor care vor urca pe scena hip hop de la Airfield Festival!Află care sunt primele nume ale artiștilor care vor urca pe scena hip hop de la Airfield Festival!

  Experiența de neuitat pe care Airfield Festival a oferit-o iubitorilor de hip hop în anul ce se apropie cu pași repezi de sfârșit va avea continuitate, căci vara anului 2016 va găzdui o altă ediție a aceluiași festival, în cadrul căruia scena dedicată hip hop-ului rămâne în picio..

DOC și Motzu au făcut public tracklist-ul multașteptatului album „DOC & Motzu în HD”!DOC și Motzu au făcut public tracklist-ul multașteptatului album „DOC & Motzu în HD”!

  Cu doar o zi înainte de lansarea unei alte piese extrase de pe albumul „DOC & Motzu în HD”, și anume „Pierdut Buletin”, al cărei teaser a fost lansat săptămâna trecută, ne putem bucura de tracklist-ul albumului, pe care artiștii l-au făcut public prin intermediul rețelei d..

Cea de-a patra ediție de MIC Check nu va beneficia și de sesiunea de freestyle!Cea de-a patra ediție de MIC Check nu va beneficia și de sesiunea de freestyle!

 După cum v-am anunțat, cea de-a patra ediție a emisiunii MIC Check îl are ca invitat pe un artist legendar al culturii hip hop și anume KRS-One, care a susținut un concert și în cadrul festivalului Airfield, din România.

Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!

Organizatorii festivalului Airfield au anunțat zilele în care artiștii urmează să își susțină concertele, începând cu data de 30 iulie și sfârșindu-se pe data de 2 august.

raku a făcut publică o altă piesă de pe albumul „7”!raku a făcut publică o altă piesă de pe albumul „7”!

După ce în luna martie a acestui ne-a oferit piesa „Mașina de rime”, care beneficiază și de un videoclip, pe care-l puteți vedea aici, raku – MC-ul care „face o muzică hibridă” vine cu o altă piesă extrasă de pe albumul „7”, și anume „Pe Beatbox”.

Cele mai bune 5 albume din hip hop-ul românescCele mai bune 5 albume din hip hop-ul românesc

Înainte de a începe îmi asum toate comentariile de căcat pe care le vom primi pentru că ne acordăm dreptul de a spune noi cine e cel mai bun în hip hop.

Battle On ARENA: Battle de MC & (premieră) BEATMAKERS @ Colectiv – 09.05.2015Battle On ARENA: Battle de MC & (premieră) BEATMAKERS @ Colectiv – 09.05.2015

Prima ediție Battle On Arena își va deschide porțile pe 9 mai 2015, în Club Colectiv, fiind primul eveniment battle de Beatmakers din România (pentru producători) care se va desfășura pe lângă concursul  pentru MC, din cadrul aceluiași eveniment.

Un mesaj important din partea lui DOC!Un mesaj important din partea lui DOC!

În urmă cu două zile, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din hip-hop-ul românesc și anume DOC, a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj foarte important, transmis pentru întreaga lume și mai ales pentru susținătorii săi.

Video: Deliric – Pe Limba Lumii (#Leapșa)Video: Deliric – Pe Limba Lumii (#Leapșa)

După ce DOC a vorbit „Pe Limba Lumii”, a venit rândul lui Deliric să o facă. Artiștii joacă leapșa cu instrumentalul lui Phane, de aceea, pe canalul oficial de Youtube al FacemRecords a apărut o nouă înregistrare.

CTC lansează un nou material în anul ce urmează iar VD caută instrumentale!CTC lansează un nou material în anul ce urmează iar VD caută instrumentale!

După cum bine știți, pe internet circula zvonul că trupa CTC va lansa un nou material în curând.

Concert: CTC @ Constanța – 21.11.2014Concert: CTC @ Constanța – 21.11.2014

Deși s-au obișnuit cu un astfel de concert, constănțenii nu s-au săturat să îi audă live pe cei de la CTC. Așadar, Vlad Dobrescu, DOC și Deliric vor concerta pe data de 21 noiembrie la Constanța, în club Heaven’s Hell, prețul unui bilet fiin de 20 ron.

Prima ediție a „Love for Live” în Oradea cu C.T.C. pe scenă!Prima ediție a „Love for Live” în Oradea cu C.T.C. pe scenă!

Asociatia „Jazz Rock Transilvania”, impreuna cu partenerii principali: Lord’s Pub și Utopium, organizeaza in perioada 27-28 iunie 2014 cel mai nou eveniment muzical al verii in Oradea: „Love for Live”.

Concurs: Câștigă 2 invitații la Concert C.T.C. @ Euphoria Music Hall – ClujConcurs: Câștigă 2 invitații la Concert C.T.C. @ Euphoria Music Hall – Cluj

BlackSheepSound în colaborare cu Euphoria Music Hall vă propune un concurs fulger pentru evenimentul ce va avea loc mâine în Cluj începănd cu ora 22:00. Pe scenă vor urca Deliric, DOC și Vlad Dobrescu pentru un concert marca Controlul Tehnic de Calitate.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..