NoutĂŢi culese din cartier

Video: Fantome – Casa Bântuită feat. AFO, Faust & Power pe VinilVideo: Fantome – Casa Bântuită feat. AFO, Faust & Power pe Vinil

Fantome

 Cea mai recentă piesă lansată de trupa Fantome este intitulată „Casa Bântuită” și a fost publicată astăzi pe canalul de YouTube al celor de la Culese din Cartier.
 Piesa aduce împreună mai mulți artiști, fiind interpretată de către Fănescu, AFO și Faust.

Poze: Creative Fest 2017 @ București – 22-24.09.2017Poze: Creative Fest 2017 @ București – 22-24.09.2017

 Creative Fest este cel mai mare festival de artă și cultură urbană ce are loc în București. Anul acesta el a ajuns la a patra ediție.

Album: Cred Că Sunt Extraterestru – 7.83 Hz (Ascultă / Descarcă)Album: Cred Că Sunt Extraterestru – 7.83 Hz (Ascultă / Descarcă)

 „Cred că sunt extraterestrul”, formația alcătuită din AFO, Crețu, Americanu și Power pe Vinil, membră a label-ului Culese din Cartier, lansează astăzi primul material, intitulat „7.83 Hz”.

Un mesaj din partea lui Vali Umbră!Un mesaj din partea lui Vali Umbră!

 În această zi, Vali Umbră, în prezent fost membru al proiectelor Culese din Cartier și Subcarpați, a făcut următoarea precizare prin intermediul rețelei de socializare Facebook:
In anii ce au trecut am avut o experienta unica alaturi de trupa Subcarpati si toata brigada Culese din cartier..

Video: Frații Grime – De La Ytube (cu AFO și Fănescu)Video: Frații Grime – De La Ytube (cu AFO și Fănescu)

Power pe Vinil și Vali Umbră, membri ai formației Frații Grime componentă a label-ului Culese din Cartier vă prezintă astăzi o nouă piesă în colaborare cu AFO și Fănescu.
Piesa se intitulează „De la Ytube” și dispune de un videoclip ce poate fi vizionat mai jos.

Sunteți pregătiți pentru prima ediție SoundCheck Fest 021?Sunteți pregătiți pentru prima ediție SoundCheck Fest 021?

 Sunteți pregătiți pentru o zi plină de „muzică de bântuială”? Dacă da, nu trebuie să ratați prima ediție festivalului SoundCheck Fest 021, care va avea loc pe 30 mai!
 Întâi de toate, SoundCheck Fest este primul festival care lasă porțile deschise în timpul probelor de sunet,..

Album: Culese din Cartier prezintă: Fantome – Micul Paris (descarcă)Album: Culese din Cartier prezintă: Fantome – Micul Paris (descarcă)

 Știm cu toți că „ziua bună se cunoaște de dimineață”, iar în această dimineață am avut plăcerea să văd că Fantome – o nouă trupă de „cules folclor din cartier” au lansat primul lor album intitulat „Micul Paris”.

Concert: Argatu @ Bușteni, 12.07.2014Concert: Argatu @ Bușteni, 12.07.2014

Sâmbătă, 12 iulie, clubul Inside din Bușteni îl va găzdui pe Argatu. Show-ul acestuia va fi precedat de warm-up-ul lui DJ Fo. Evenimentul va avea loc începând cu ora 21:00, iar intrarea va fi 15 lei.

Subcarpaţi şi Georgiana Mănăilă – M-a făcut muma frumoasă (vineri, 26 aprilie)Subcarpaţi şi Georgiana Mănăilă – M-a făcut muma frumoasă (vineri, 26 aprilie)

Astăzi venim cu o veste foarte bună, deoarece Subcarpaţi vor reveni cu un nou material ce este în colaborare cu Georgiana Mănăilă. Noul material este prezentat de Culese din Cartier şi va fi lansat în curând, pe site-ul oficial Subcarpaţi.

Argatu – Kamikaze PăcurareArgatu – Kamikaze Păcurare

Argatu a lansat o nouă piesă numită „Kamikaze Păcurare”, care este extrasă de pe viitorul său album numit „Culese din Cartier”, ce va fi lansat pe parcursul anului acesta.

Promo: Argatu` – Culese din Cartier vol. II (Video)Promo: Argatu` – Culese din Cartier vol. II (Video)

După lansarea din luna septembrie a materialului „Culese din Cartier„, Argatu` îşi continuă activitatea şi revine cu un promo care anunţă apariţia celui de-al doilea volum al compilaţiei.

Volumul 2. În curând. Big up.

Album: Subcarpați – Culese din Cartier prezintă Argatu’ (download)Album: Subcarpați – Culese din Cartier prezintă Argatu’ (download)

Compilația ”Argatu’” este cel de-al doilea material, după volumul „Culese din cartier”, care scoate la iveală folclorul românesc abordând un stil modern. Argatu’, un artist originar din Fălticeni, este responsabil pentru producția celor 12 piese de pe acest material.

Asculta: Argatu’ – Culese din cartier (Youtube)Asculta: Argatu’ – Culese din cartier (Youtube)

Asteptarea a luat sfarsit. Baietii de la Subcarpati ne anunta lansarea materialului semnat de Argatu’, „Culese din cartier”. Albumul va fi disponibil, in cateva zile, la download pe site-ul Subcarpati . Alcatuit din 12 piese, poate fi ascultat integral pe Youtube.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..