NoutĂŢi Cumicu

Video: Cumicu – Tre’ să plecVideo: Cumicu – Tre’ să plec

Cumicu

 După ce a lăsat ca albumul „16 Mai”, lansat în urmă cu doi ani, să se sedimenteze, Cumicu revine cu o nouă piesă. Aceasta a fost lansată chiar astăzi de către artist și este intitulată „Tre’ să plec”.

Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!

Airfield Festival

 Line-up-ul pentru ediția cu numărul patru a Airfield Festival s-a încheiat, acesta fiind completat cu ultimele nume de artiști.

Click a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul onlineClick a lansat materialul „Trup și suflet” în mediul online

 Materialul „Trup și suflet”, semnat de către Click a fost lansat pe canalul de YouTube intitulat Click Music începând cu data de 24 noiembrie până la jumătatea lunii decembrie, perioadă în care a fost distribuită câte o piesă pe zi.

Concert: Prelansare Click – „Trup și suflet” @ București – 15.10.2016Concert: Prelansare Click – „Trup și suflet” @ București – 15.10.2016

 Sâmbătă, pe data de 15 octombrie, Click Music va organiza un concert de prelansare al viitorului material, intitulat „Trup și Suflet”.

Video: Click – Speranța (feat. Ada Barbu și Cumicu)Video: Click – Speranța (feat. Ada Barbu și Cumicu)

 Pe data de 12 august, Click a lansat un  teaser pentru videoclipul piesei intitulate „Speranța”, piesă ce reprezintă un extras din cadrul materialului „Trup și suflet”, pe care artistul l-a lansat pe data de 31 august, și totodată o colaborare dintre acesta, Ada Barbu și Cumicu.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Video: Click – Speranța (feat. Ada Barbu și Cumicu) (Teaser)Video: Click – Speranța (feat. Ada Barbu și Cumicu) (Teaser)

Click a lansat, prin intermediul canalului său de YouTube, un nou teaser, pentru o viitoare piesă ce este intitulată „Speranța”, aceasta fiind o colaborare alături de Ada Barbu și Cumicu.

Danez – Cu sange rece (feat. Cumicu)Danez – Cu sange rece (feat. Cumicu)

 Danez, cel mai recent membru al label-ului 20CM Records lansează astăzi o piesă în colaborare cu MC-ul clujean, Cumicu.
 Piesa se intitulează „Cu sânge rece” și este realizată pe un instrumental semnat de către SGSS, iar studioul Veea Music s-a ocupat de mixul și masterul acesteia.

Retrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2015 @ BlackSheepSound

  Pe BlackSheepSound obișnuim să întâmpinăm fiecare lună din calendar cu un scurt rezumat al celei de care este precedată.

Video: Bibanu MixXL – Vorbesc urât (feat. Cumicu & DJ Amy)Video: Bibanu MixXL – Vorbesc urât (feat. Cumicu & DJ Amy)

Bibanu MixXL a lansat un nou single extras de pe viitorul material intitulat „Made in Cartier”. Piesa se intitulează „Vorbesc urât” și este o colaborare cu DJ Amy și Cumicu.

Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)Subsemnatu prezintă albumul „1 Terra de de Instrumentale, Vol. 2” în format fizic (VIDEO)

După ce a avut loc concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2” în clubul fabrica din București, Subsemnatu revine cu promovarea albumului în format fizic, dar și digital.

Subsemnatu a lansat „1 Terra de instrumentale”!Subsemnatu a lansat „1 Terra de instrumentale”!

După cum bine știți, un alt material care a fost adăugat la discografia lui Subsemnatu este albumul „1 Terra de instrumentale Vol. 2”, a cărui lansare a avut loc pe 11 septembrie anul curent.

Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)

Pentru a promova concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2”, Subsemnatu a pregătit un scurt video cu Gani și EnerGIA,  în care cele două invită ascultătorii să participe la evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, în clubul Fabrica din București.

Concurs: Câștigă două invitații la theJam #4Concurs: Câștigă două invitații la theJam #4

  Joi, 6 august, vă invităm la unul din cele mai importante evenimente din această lună, asta deoarece scena festivalului theJam se mută din București în Vama Veche în clubul Goblin unde vor concerta următorii artiști: Argatu, Frații Grime, Cred că sunt extraterestru, Cumicu, Macanach..

NTCK, Phunk B și J Saw vor susține două concerte în Baia Mare și Cluj NapocaNTCK, Phunk B și J Saw vor susține două concerte în Baia Mare și Cluj Napoca

NTCK, Phunk B și J Saw vor concerta în această formulă în Baia Mare și Cluj Napoca, mai jos aveți informațiile complete pentru fiecare eveniment.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..