NoutĂŢi Cutover Studio

SpoT – Ritm feat. Ateliere de Creație & DJ SferaSpoT – Ritm feat. Ateliere de Creație & DJ Sfera

SpoT

 Pe parcursul zilei de ieri, beatmaker-ul pe nume SpoT a lansat o nouă piesă. Pentru realizarea sa, acesta a colaborat cu trupa Ateliere de Creație și DJ Sfera.

Video: Ad Litteram – Un golan devenit poetVideo: Ad Litteram – Un golan devenit poet

 Trupa Ad Litteram, reprezentată de Scânteie, revine cu o nouă piesă promovată prin intermediul unui videoclip inedit.

Faust – TraseeFaust – Trasee

 Faust ne prezintă astăzi prima piesă din acest an, aceasta se numește „Trasee” și este realizată pe un instrumental produs de către J Saw, membru al label-ului Paranoia13.

SpoT feat. Phunk B – RăsarSpoT feat. Phunk B – Răsar

SpoT

 La o scurtă perioadă de timp de la lansarea freestyle-ului realizat alături de Samurai, beatmaker-ul pe nume SpoT revine cu o nouă piesă! Acesta a colaborat pentru încropirea sa cu un alt MC constănțean, membru al Paranoia 13.

Argatu’ – De bine (cu Omu Gnom)Argatu’ – De bine (cu Omu Gnom)

Argatu’

 Pe parcursul zilei de ieri, Argatu’ a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul beat-tape-ului intitulat „Valea Regilor”. Materialul respectiv este o compilație ce conține colaborări dintre Argatu’ și diverși artiști ai hip hop-ului românesc.

Samurai – Freestyle 2016Samurai – Freestyle 2016

Samurai

 Pe canalul de YouTube al producătorului român pe nume SpoT și-a făcut apariția un nou freestyle. Acesta este interpretat de către Samurai, și din câte vă puteți da seama, a fost înregistrat pe un instrumental realizat de către SpoT.

Releveu – Veneai în martieReleveu – Veneai în martie

După ce am ascultat mai multe piese ce se vor regăsi pe viitorul material, semnat de Releveu și intitulat „Porțelan”, printre care colaborarea cu Omu Gnom pentru melodia „Povești cu măști”, dar și piesa care dă titlul albumului – „Porțelan”, Enescu Mircea revine cu o nou..

Album: Error – „-18” (Ascultă)Album: Error – „-18” (Ascultă)

 „-18” înglobează precedentele materiale realizate de Error în anii precedenți.

SpoT feat. Frunzache & DASH – Arta simplităţiiSpoT feat. Frunzache & DASH – Arta simplităţii

  În urmă cu două săptămâni, SpoT lansa piesa ce poartă denumirea de „Coșmarul”. Aceasta este o colaborare alături de Jager, membru al grupului Gun Fu, și Sketch. Melodia beneficiază și de un videoclip realizat de către Vecinu’ și Alexandru Țuțurescu.

Video: SpoT feat. Jager (Gun Fu) & Sketch – CoșmarulVideo: SpoT feat. Jager (Gun Fu) & Sketch – Coșmarul

 În această seară, SpoT a lansat un nou videoclip realizat pentru piesa ce poartă denumirea de „Coșmarul”. Aceasta este o colaborare alături de Jager (Gun Fu) și Sketch, fiind înregistrată pe parcursul anului trecut.

Promovare: Spyder aka 8Picioare – Metamorfoza (Video)Promovare: Spyder aka 8Picioare – Metamorfoza (Video)

  Spyder aka 8Picioare este numele de scenă al primului artist care a fost promovat pe site-ul nostru după realizarea celei mai recente politici de promovare.

Releveu – PorțelanReleveu – Porțelan

 Releveu se pregătește de lansarea celui de-al doilea material din acest an, acesta se intitulează „Porțelan” și va conține peste zece piese.
 Astăzi vă prezentăm piesa ce dă numele materialului care urmează a fi lansat până la sfârșitul anului.

Video: Ad Litteram feat. Mario V – Caustic 13Video: Ad Litteram feat. Mario V – Caustic 13

  Una din trupele cu vechime în hip hop-ul românesc, Ad Litteram, reprezentată de Scânteie, revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Mario V.

SpoT feat. Vlad Flueraru – Vis-a-VisSpoT feat. Vlad Flueraru – Vis-a-Vis

 Vă mai amintiți de interviul pe care l-am realizat la începutul toamnei, alături de Vlad Flueraru, în care MC-ul ne spunea că le va oferi ascultătorilor săi ce crede el că este de calitate și bun gust? Ei bine, în ultima săptămână acesta ne-a captat atenția cu două noi piese, una ..

Video: Releveu – Povești cu măști cu Omu GnomVideo: Releveu – Povești cu măști cu Omu Gnom

 Pentru a promova următorul material intitulat „Porțelan”, album ce urmează a fi lansat în viitorul apropiat, Releveu revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Omu Gnom.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..