NoutĂŢi Cypress Hill

Cypress Hill  – Elephants on Acid (2018)Cypress Hill – Elephants on Acid (2018)

Cypress Hill a lansat cel de-al 9-lea album al trupei, intitulat „Elephants on Acid„. Materialul conține 21 de piese și a fost lansat pe data de 28 septembrie.

31.10.2017: Astăzi se împlinesc 22 de ani de la lansarea celui de-al treilea album al trupei Cypress Hill!31.10.2017: Astăzi se împlinesc 22 de ani de la lansarea celui de-al treilea album al trupei Cypress Hill!

Cypress Hill

 Cel de-al treilea material discografic al trupei Cypress Hill a fost lansat în urmă cu 22 de ani, pe data de 31 octombrie, prin intermediul labelurilor Ruffhouse Records, Columbia Records și Sony Music Entertainment.

11.04.2017: Se împlinesc 22 de ani de la lansarea albumului „Friday”!11.04.2017: Se împlinesc 22 de ani de la lansarea albumului „Friday”!

Friday
  „I know you don’t smoke weed, I know this; but I’m gonna get you high today, ‘cause it’s Friday; you ain’t got no job…and you ain’t got shit to do.”.

Video: Delinquent Habits – California feat. Sen DogVideo: Delinquent Habits – California feat. Sen Dog

 „California” este numele celei mai recente piese extrasă de pe viitorul material „It could be round two”, semnat de către trupa Delinquent Habits, album ce va fi disponibil începând cu data de 03.03.2017.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

06.10.2016: Cel de-al patrulea album din partea trupei Cypress Hill era lansat în urmă cu 18 ani!06.10.2016: Cel de-al patrulea album din partea trupei Cypress Hill era lansat în urmă cu 18 ani!

 Pe data de 6 octombrie a anului 1998 avea loc lansarea celui de-al patrulea material al trupei Cypress Hill, material precedat de „III: Temples of Boom” și intitulat „Cypress Hill IV”.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

13.08.2016: Grupul Cypress Hill își lansa albumul de debut în urmă cu 25 de ani!13.08.2016: Grupul Cypress Hill își lansa albumul de debut în urmă cu 25 de ani!

Sursă foto: xxlmag.com
 În urmă cu 25 de ani, mai precis pe data de 13 august 1991, grupul Cypress Hill își lansa albumul de debut, cu nume eponim.

Video: B-Real – Dabs (feat. Dizzy Wright)Video: B-Real – Dabs (feat. Dizzy Wright)

 În luna februarie a acestui an B-Real a lansat un nou material ce poartă numele de „The Prescription”.

Berner & B-Real lansează „Prohibition II”!Berner & B-Real lansează „Prohibition II”!

 B-Real – membru al trupei Cypress Hill continuă colaborarea cu Berner și lansează „Prohibition II”, care este partea a doua a EP-ului „Prohibition” lansat anul trecut alături de MC-ul menționat mai sus.

Video: Cypress Hill x Rusko – Shots Go OffVideo: Cypress Hill x Rusko – Shots Go Off

Trupa americană Cypress Hill a lansat ieri, în colaborare cu BReal TV – televiziunea online a lui B-Real care sprijină cultura 420, clipul piesei ”Shots Go Off”. Aceasta este o colaborare cu Rusko, producător și DJ englez specializat în dubstep și a fost inclusă pe E.P.-

B-Real (Cypress Hill) @ BlackSheepSoundB-Real (Cypress Hill) @ BlackSheepSound

După cum v-am anunţat şi la începutul acestui an, BlackSheepSound îşi dezvoltă colaborările cu artiştii de peste ocean, fiind vorba de nume importante în rap-ul din Statele Unite ale Americii, cum ar fi şi B-Real, membru Cypress Hill.

Istoria Hip Hop-ului: GravediggazIstoria Hip Hop-ului: Gravediggaz

Alti reprezentanti ai zonei New York, Gravediggaz au instaurat notiunea de Horrorcore in subgenurile muzicale ce fac definitia hip hop-ului.
Prin definitie, horrorcore-ul este un subgen ce combina umorul cu partea intunecata a vietii.

Mixtape: Batranu Records – Love Plus (2011)Mixtape: Batranu Records – Love Plus (2011)

Batranu Records prezinta un nou mixtape, acesta se numeste „Love Plus” si poate fi descarcat gratuit.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..