NoutĂŢi dan basu

Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!

Organizatorii festivalului Airfield au anunțat zilele în care artiștii urmează să își susțină concertele, începând cu data de 30 iulie și sfârșindu-se pe data de 2 august.

NCTK – SuffNCTK – Suff

Se pare că NCTK este un producător foarte activ – lucru demonstrat de prezența sa într-o mare parte din articolele anterioare, și vine cu ceva noi pentru cei care-i urmăresc activitatea.

Video: Cred Că Sunt Extraterestru – Start RecVideo: Cred Că Sunt Extraterestru – Start Rec

După cum bine știți, în acest week-end Bucureștiul va găzdui primul festival cu porțile deschise în timpul probelor de sunet – „SoundCheck Fest 021”.

Mobb Deep și R.A. the Rugged Man vor fi prezenți la Airfield Festival, în România!Mobb Deep și R.A. the Rugged Man vor fi prezenți la Airfield Festival, în România!

Acest an se dovedește a fi unul foarte important pentru ascultătorii de hip-hop din România, mai ales pentru cei care merg la concertele artiștilor, căci țara noastră îi găzduiește pe unii dintre cei mai mari MC ai acestei culturi.

Video: Big Blunt – Examen feat. Bean MC & AFOVideo: Big Blunt – Examen feat. Bean MC & AFO

Big Blunt scoate o foiță și se pregătește de extemporal, colegi de studio la examenul vieții îi sunt Bean si AFO.

Recenzie: Vali Umbră – ”Observatorul Baba Novac” & Freestyle Show @ Atelierul de Producție – 26.04.2014 (Poze)Recenzie: Vali Umbră – ”Observatorul Baba Novac” & Freestyle Show @ Atelierul de Producție – 26.04.2014 (Poze)

După cum v-am anunțat deja, sâmbătă – 26 aprilie, a avut loc un dublu eveniment în Atelierul de Producție: Lansarea primului album solo Vali Umbră – Observatorul Baba Novac și Freestyle Show găzduit de Afo, Big Blunt și Dan Basu.

Freestyle Show cu AFO, Big Blunt și Dan Basu @ Atelierul de Producție – 26.04.2014Freestyle Show cu AFO, Big Blunt și Dan Basu @ Atelierul de Producție – 26.04.2014

Pe data de 26 Aprilie 2014 in Atelierul de Producție din București are loc FREESTYLE SHOW, singurul spectacol care se construiește in timp ce se desfașoară, găzduit de AFO (Emil Teleagă), BIG BLUNT (Biggie Iordache / Shadowbox) și Dan Basu (vizual / 3D mapping).

Concurs: Câștigă 2 invitații duble la lansarea albumului “Simtetizator”, semnat Silent Strike @ ConstanțaConcurs: Câștigă 2 invitații duble la lansarea albumului “Simtetizator”, semnat Silent Strike @ Constanța

Peste doar două zile Silent Strike va lansa cel mai recent album al său intitulat ”Simtetizator”, în Goblin Club din Constanța. La acest eveniment producătorul de muzică electronică îl va avea ca invitat pe Dan Basu, responsabil de partea vizuală și after party.

AFO prezintă Freestyle Show @ Arad – 01.03.2014AFO prezintă Freestyle Show @ Arad – 01.03.2014

AFO va prezenta Freestyle Show și în Arad alături de Big Blunt și Dan Basu. Evenimentul va avea loc pe data de 1 martie, iar prețul unui bilet va fi de 15 lei.

Video: Silent Strike – SimtetizatorVideo: Silent Strike – Simtetizator

Silent Strike, unul dintre cei mai apreciați producători din România, a lansat un nou videoclip. Piesa aleasă de această dată este „Simtetizator” și promovează noul său EP, cu nume omonim. Materialul este disponibil pe on iTunes, Amazon, Deezer.

Freestyle Party cu AFO, Big Blunt și Dan Basu @ Galați – 01.02.2014Freestyle Party cu AFO, Big Blunt și Dan Basu @ Galați – 01.02.2014

Pe data de 1 februarie 2014, AFO împreună cu Big Blunt și Dan Basu ajung la Galați la Club Scena pentru primul Freestyle Party.
Mc-ii locali se pot înscrie la open mic. Intrarea 15 lei, începand cu orele 21:00.

Recenzie: AFO, Sagace și Dan Basu @ La Gazette (Cluj) – 27.09.2013 (Poze)Recenzie: AFO, Sagace și Dan Basu @ La Gazette (Cluj) – 27.09.2013 (Poze)

Sâmbătă am fost la vânătoare de extratereștrii cu urechea. Detectoarele mă îndrumă spre La Gazette unde am auzit că un nenea pe nume Col3a face o adunare în care se strâng reptilieni. Ok, ok, hai să nu o dau pe „Man in black”. Seara începe frumos, chill, românește.

AFO & Sagace – Nume pentru lume feat. ShintomaAFO & Sagace – Nume pentru lume feat. Shintoma

Afo a încărcat astăzi pe contul oficial de Youtube o nouă piesă extrasă de pe EP-ul „Subțire de vară„ lansat alături de producătorul Sagace. Piesa aleasă este „Nume pentru lume” și este în colaborare cu Shintoma.

Concert: Afo x Sagace x Dan Basu @ La Gazette (Cluj) – 27.09.2013Concert: Afo x Sagace x Dan Basu @ La Gazette (Cluj) – 27.09.2013

Concert Aforic cu Sagace la platane și Dan Basu la vizuale și butoane!
Afo și Sagace s-au cunoscut în 1998 prin intermediul lui Criss Blaziny. Prima trupă a lor s-a numit Plasmaticsaga și a existat până prin 2001 când Afo s-a mutat în București.

Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la AFO, Sagace şi Dan Basu @ HipHopElements #1Concurs: Câştigă o invitaţie dublă la AFO, Sagace şi Dan Basu @ HipHopElements #1

BlackSheepSound oferă o invitaţie dublă la HipHopElements #1, unde invitaţii primei ediţii sunt AFO, Sagace şi Dan Basu. Evenimentul are ca scop promovarea culturii hip hop, de la b-boying, la DJ-ing, până la graffiti şi MC-ing.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..