NoutĂŢi daw studio

Serafim – Ritmul meu feat. SiminaSerafim – Ritmul meu feat. Simina

 După o lungă perioadă de liniște, Serafim a revenit cu o nouă piesă intitulată „Ritmul meu”. Aceasta reprezintă o colaborare alături de Simina. Atât producția audio, cât și mixajul și masterizarea, sunt realizate de către Ortega, înregistrările având loc la Daw Studio.

1979 – Curaj1979 – Curaj

După prestația pe care au avut-o în cadrul celei de-a patra ediții a evenimentului muzical theJam, care a avut loc în vara acestui an, Butch și Secuem revin în atenția noastră cu o nouă piesă lansată sub egida 1979.
Numele acesteia este unul simplu și sugestiv, și anume „Curaj”.

1979 – Hotel1979 – Hotel

Proiectul lui Butch împreună cu Secuem intitulat 1979 ajunge la cea de-a cincia piesă.
Aceasta se intitulează „Hotel” și a fost înregistrată la studio-ul lui DJ Undoo și anume DAW Studio, iar materul este asigurat de către Infinity Studio.

Praetor – Singur la joacă 3Praetor – Singur la joacă 3

Povestea „Singur la joacă” continuă cu cel de al treilea episod, iar cu o producţie asigurată de Vlad TZP, în colaborare cu AntoBeats şi DJ Undoo, Praetor îşi încântă fanii cu o nouă piesă pe acest început de an.

Video: Praetor – A very good dayVideo: Praetor – A very good day

Astăzi este una dintre cele mai bune zile pentru cei care ascultă Praetor, artistul revine cu un nou videoclip la o piesă intitulată „A very good day„.
Cu o regie asigurată de Alex Hero și cu un instrumental asigaurat de M.T.C.,

Promovare: Tache – Noiembrie 10Promovare: Tache – Noiembrie 10

Tache este un tănăr talent care ne-a contactat pentru a realiza această promovare. După cum probabil ați înteles din titlul piesei, ea poartă numele zilei în care a fost lansată, ”noiembrie 10”, fiind prezentată pe canalul de youtube al celor de la SA Crew.

Libernote prezintă concurs pentru MC: Phane – Music from cloudsLibernote prezintă concurs pentru MC: Phane – Music from clouds

După cum v-am anunțat acum câteva zile, Phane pregătește albumul Cloud8 și își dorește să interacționeze cu MCii care doresc să apară pe acest album prin organizarea unui concurs.

Audio: Phane & Praetor – RecviemAudio: Phane & Praetor – Recviem

 Piesa „Recviem” reprezintă colaborarea dintre Phane şi Praetor pentru piesa care promovează viitorul album „Cloud8„, semnat de către Phane.

Video: Praetor – Să fac ce îmi placeVideo: Praetor – Să fac ce îmi place

Praetor lansează astăzi un nou videoclip la piesa „Să fac ce îmi place„, care este extrasă de pe al doilea material al artistului şi anume „Restul păstrează restul„, lansat la sfârşitul anului trecut.

Video: Grupul De Rezistenta – N-ai Cu CineVideo: Grupul De Rezistenta – N-ai Cu Cine

Sub aripa noului label LiberNote Music, Grupul De Rezistenta lanseaza astazi videoclipul piesei „N-ai Cu Cine”. Cu aceasta ocazie, toate cele trei piese ce alcatuiesc „Trilogia N-ai(ului)” beneficiaza de un clip individual.

Grupul De Rezistenta – N-ai Cu CineGrupul De Rezistenta – N-ai Cu Cine

Dupa cum ne-au promis, membrii trupei Grupul De Rezistenta ne-au oferit astazi pe contul lor oficial de YouTube a 3-a parte din „Trilogia N-ai(ului)”, pe care o puteti comanda aici. Piesa se numeste „N-ai Cu Cine” si se bucura de productie din partea lui Vlad Dobrescu.

Dj Undoo – Rap’n RollDj Undoo – Rap’n Roll

DJ Undoo, unul din membrii echipei Libernote Production, revine astazi cu o noua melodie ce poarta numele „Rap’n Roll”. Instrumentalul, scratch-urile, mix-ul si master-ul au fost asigurate de DJ Undoo in Daw Studio. De artwork s-au ocupat cei de la New Design Art.

Grupul De Rezistenta – N-ai tu treabaGrupul De Rezistenta – N-ai tu treaba

Grupul de Rezistenta revine in prim plan cu o noua piesa numita „N-ai tu treaba„, productia piesei a fost asigurata de Carbon, iar inregistrarea a avut loc in Daw Studio, de mix/master fiind responsabil DJ Undoo.

Criss Blaziny – Constanta (Alb – Albastru)Criss Blaziny – Constanta (Alb – Albastru)

Criss Blaziny a publcat recent pe contul sau oficial de youtube o noua piesa pentru toti constantenii, aceasta se numeste „Constanta (Alb-Albastru)„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..