NoutĂŢi Dedey

theJam #6 – The Psycho Realm |  Keri & Nimeni Altu’ | Dedey  | DJ Oldskull  | DJ Lexi @ București – 10.12.2017theJam #6 – The Psycho Realm | Keri & Nimeni Altu’ | Dedey | DJ Oldskull | DJ Lexi @ București – 10.12.2017

theJam

 După o perioadă de pauză, seria de evenimente theJam revine, continuând cu unul nou, care va avea loc în luna decembrie a acestui an. Ediția cu numărul #6 theJam se va desfășura în orașul București, locația de la care a și pornit.

Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!Keri și Nimeni Altu’ au lansat materialul „Franjuri” în mediul online!

 „Franjuri” reprezintă cel de-al zecelea material al unuia dintre cei mai reprezentați membri ai label-ului Sociopat Records, și anume Nimeni Altu’. Albumul este realizat alături de Keri, producător cu care a colaborat și în anii precedenți.

Concert: Lansare album Keri & Nimeni Altu’ – „Franjuri” @ București – 21.10.2016 (Amânat)Concert: Lansare album Keri & Nimeni Altu’ – „Franjuri” @ București – 21.10.2016 (Amânat)

 Actualizare 20.10.2016: Concertul de lansare din București stabilit pentru mâine a fost amânat, după cum aflăm de pe pagina de facebook a artistului:

 Concertul de lansare din București programat pentru mâine a fost amânat, la fel și cele din țară, încă lucram la album.

Video: Keri & Nimeni Altu’ – FranjuriVideo: Keri & Nimeni Altu’ – Franjuri

 Nimeni Altu’, membru fondator al label-ului Sociopat Records, revine în 2016 cu cel de-al zecelea material discografic, acesta este promovat prin videoclipul piesei „Franjuri”.

Concert So So Fat: Dedey @ The Mint (București) – 24.04.2016Concert So So Fat: Dedey @ The Mint (București) – 24.04.2016

 Evenimentele organizate în fiecare duminică în București, sub titulatura So So Fat, continuă în această săptămână, acestea avâmd loc în clubul The Mint.

Dedey a lansat albumul „Negru” însoțit de videoclipul piesei „În jocul ăsta”Dedey a lansat albumul „Negru” însoțit de videoclipul piesei „În jocul ăsta”

Data de 21 decembrie pentru Dedey.originar din orașul Petroșani și membru al label-ului Bandit Music, reprezintă ziua de lansare a materialului intitulat „Negru”, un album ce numără 17 piese.

Video: Dedey – NegruVideo: Dedey – Negru

 Dedey, membru al label-ului Bandit Music și reprezentat al orașului Petroșani în mișcarea hip hop din România revine în atenția noastră cu o nouă piesă ce beneficiază de videoclip.

Video: Nimeni Altu’ – Nimeni Altu’Video: Nimeni Altu’ – Nimeni Altu’

 Săptămâna aceasta este una cu adevărat productivă pentru hip hop-ul românesc, iar, pe lângă EP-ul pe nume „Vechi Hoinar”, pe care Nimeni Altu’ l-a lansat în decursul zilei de ieri, ne putem bucura de vizionarea unui nou videoclip din partea aceluiași artist.

Video: Dedey – Când nimănui nu-i pasăVideo: Dedey – Când nimănui nu-i pasă

Dedey a lansat o nouă piesă care se bucură si de un videoclip. Aceasta de numeşte „Când nimănui nu-i pasă” şi de producţia piesei s-a ocupat SEZ, iar de mix şi master Karie.

Concurs: Câștigă 2 invitații la Paraziții, Omu Gnom și alții @ ColectivConcurs: Câștigă 2 invitații la Paraziții, Omu Gnom și alții @ Colectiv

Joi, 10 aprilie, avem plăcerea de a vă invita în Colectiv unde va avea loc HIP HOP KOLEKTIV! Conceptul este lansat în colaborare cu BestMusic, dar și alături de BlackSheepSound unde vor fi o serie de evenimente dedicate muzicii hip hop.

Hip Hop Kolektiv prezintă Paraziții, Omu Gnom, Dedey & Keri și alții @ Colectiv – 10.04.2014Hip Hop Kolektiv prezintă Paraziții, Omu Gnom, Dedey & Keri și alții @ Colectiv – 10.04.2014

Joi, 10 aprilie, la Colectiv, BestMusic lansează o nouă serie de evenimente dedicate muzicii hip-hop.

Premieră: Dedey – Conținut explicit feat. DJ UndooPremieră: Dedey – Conținut explicit feat. DJ Undoo

Dedey lansează în premieră pe BlackSheepSound o nouă piesă ce se intitulează ”Conținut explicit”, aceasta fiind în colaborare cu DJ Undoo. Piesa este realizată pe un instrumental produs de Keri și este lansată alături de label-ul Bandit Music.

Video: Dedey – Anu` ăstaVideo: Dedey – Anu` ăsta

Bandit Music, proiectul pornit de către Keri, revine cu videoclipul piesei ”Anu ăsta” semnată de către Dedey, unul din membri label-ului.

Teaser: Dedey – Şi pe tine feat. MaerryTeaser: Dedey – Şi pe tine feat. Maerry

Dedey îsi lansează cel de-al doilea videoclip de pe album pe 19.11.2012 orele 21:00.”Şi pe tine” se numeşte piesa şi este o colaborare cu Maerry.

Video: Dedey – Bang!Video: Dedey – Bang!

Astazi avem parte de un nou videoclip semnat de Dedey, si anume „Bang!„, dupa „Clasa a 9-a„, piesa in colaborare cu Mario V. Acesta este un promo pentru albumul lui Dedey, album numit „Atitudine de madafaca„, si care va contine in jur de 18 track-uri.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..